| 
                                      
                                    انهدام باند سرقت 35 میلیاردی طلاجات در خرم آباد 
                                     
                                    چهارشنبه 5 مرداد 1401 - 20:16:49 
                                    
                                 | 
                                
                                     
                                 | 
                             
                         
                        فرمانده انتظامی استان لرستان از شناسایی و دستگیری اعضای باند 4 نفره سرقت 35 میلیاردی طلاجات در خرم آباد خبر داد. 
  به گزارش پایگاه خبری تمدن لر ، سردار "یحیی الهی"در تشریح جزئیات این خبر اظهار داشت: در پی وقوع یک فقره سرقت طلاجات در شهر خرم آباد، بلافاصله ماموران پلیس آگاهی شهرستان در محل حاضر و پس از اقدامات پلیسی موفق به بدست آوردن سرنخ هایی از سرقت شدند.
  وی افزود: ماموران در تحقیقات خود متوجه شدند یکی از بستگان مالباخته که خانمی دانشجو بوده از حسن اعتماد وی سوء استفاده کرده و با همدستی  3 مرد اقدام به سرقت طلاجات موجود در منزل مالباخته به ارزش بیش از 35 میلیارد ریال می نمایند.
  فرمانده انتظامی استان لرستان خاطر نشان کرد: سارق دستگیر شده در تحقیقات به پلیسی به  سرقت طلاجات اعتراف و پس از تشکیل پرونده به مرجع قضائی معرفی شدند.
  سردار"یحیی الهی" در پایان ضمن هشدار به افراد فرصت طلب و سودجو گفت: پلیس با اشراف اطلاعاتی و اقدامات علمی و عملی هرگز اجازه انجام اقدامات بزهکارنه را به آنان نخواهد داد و هم استانی ها درخواست کرد: از نگهداری طلا و جواهرات و وجوه نقد در منزل جدا" خودداری نمایند و در صورت لزوم از تجهیزات ایمنی مطمئن استفاده نمایند. 
                         
                        http://tamadonlor.ir/fa/News/17598/انهدام-باند-سرقت-35-میلیاردی-طلاجات-در-خرم-آباد 
                     |