دستگیری کلاهبردار میلیاردی در خرم‌آباد/ فرد کلاهبردار یک زن است
سه شنبه 14 اسفند 1403 - 15:05:10

به گزارش تمدن لر ،سردار "یحیی الهی" در تشریح جزییات این خبر اظهار داشت: در پی ارجاع چندین فقره شکایات مردمی با موضوع کلاهبرداری در این شهرستان، رسیدگی موضوع در دستور کار پلیس خرم‌آباد قرار گرفت.

وی افزود: ماموران کلانتری ١٩ خرم‌آباد با انجام کار‌های اطلاعاتی و پلیسی فرد کلاهبردار را در سطح شهر خرم‌آباد شناسایی و در عملیاتی ضربتی وی را دستگیر کردند.

فرمانده انتظامی استان لرستان گفت: فرد کلاهبردار که یک زن می‌باشد، در تحقیقات پلیس اذعان کرد، با وعده دادن اخذ سریع وام‌های بانکی از بانک‌های مختلف برای مالباختگان، اقدام به اخاذی بیش از ٢٠ میلیارد ریال از شکات نموده و متواری شده است.

سردار الهی در پایان با اشاره به اینکه اعمال مجرمانه سارقان از دید پلیس مخفی نخواهد ماند، خاطر‌نشان کرد: در صورت برخورد با هرگونه مورد مشکوک بلافاصله پلیس را از طریق تلفن ١١٠ در جریان قرار دهند.


http://tamadonlor.ir/fa/News/24501/دستگیری-کلاهبردار-میلیاردی-در-خرم‌آباد-فرد-کلاهبردار-یک-زن-است
بستن   چاپ