برد خانگی خیبر مقابل نساجی؛ لرتباران بقا در لیگ برتر را جشن گرفتند
جمعه 29 فروردين 1404 - 08:57:08

به گزارش تمدن لر، دیدار تیم‌های خیبر خرم‌آباد و نساجی مازندران از هفته بیست و هفتم رقابت‌های لیگ برتر فوتبال باشگاه‌های کشور عصر امروز پنجشنبه ساعت 17 در ورزشگاه تختی برگزار شد و با نتیجه 1 بر 0 به پایان رسید.

محمدجواد محمدی در دقیقه 35 از روی نقطه پنالتی گل نخست خیبر را وارد دروازه نساجی کرد تا 2 تیم با همین نتیجه به رختکن بروند.

در دقیقه 75 پنالتی نساجی توسط کمک داور ویدیویی رد شد که همین امر باعث شد بازیکنان نساجی اعتراض کرده و برای دقایقی این دیدار متوقف شود.

در نهایت تلاش 2 تیم برای باز کردن دروازه رقیب در نیمه دوم بی‌فایده بود و این دیدار با نتیجه 1 بر 0 به سود خیبر به پایان رسید تا تیم لرتباران در لیگ برتر ماندنی و سه بازی بعدی آن تشریفاتی باشد.

هواداران لرتبار خیبر در ورزشگاه، شادی و امید را پس از این برد مهم جشن گرفتند و امیدواریشان برای ماندن در لیگ را نشان دادند چراکه این پیروزی، موقعیت خیبر در جدول رده‌بندی را بهبود بخشید و فشار رقابت برای تیم های پایین جدول را افزایش داد.


http://tamadonlor.ir/fa/News/24594/برد-خانگی-خیبر-مقابل-نساجی؛-لرتباران-بقا-در-لیگ-برتر-را-جشن-گرفتند
بستن   چاپ