نصب 24 هزار پورت فیبر نوری خانگی
جمعه 7 شهريور 1404 - 12:14:48

به گزارش تمدن لر، نبی‌الله شمسی‌فر در آیین امضا تفاهم‌نامه سه جانبه میان استانداری لرستان، شهرداری و شرکت مخابرات ایران اظهار داشت: در حال حاضر بیش از 640 هزار خط تلفن ثابت منصوبه در استان وجود دارد که حدود 340 هزار خط فعال هستند همچنین مردم لرستان از جمع یک میلیون و 700 هزار سیم‌کارت همراه اول، بیش از یک میلیون و 450 هزار سیم‌کارت را به‌صورت فعال استفاده می‌کنند.

وی با اشاره به وضعیت خدمات اینترنت ثابت افزود: در لرستان 112 هزار پورت ADSL( اینترنت پرسرعت ثابت) منصوبه داریم که 78 هزار پورت فعال هستند همچنین تاکنون 15 هزار پورت VDSL ( خدمت حد واسط اینترنت پرسرعت ثابت و فیبر نوری) ایجاد شده که حدود پنج هزار و 500 پورت فعال دارد.

وی بیان کرد: علاوه بر این، 24 هزار پورت فیبرنوری خانگی (FTTH) در استان نصب شده که تاکنون هشت هزار پورت آن فعال شده است.

شمسی‌فر با تاکید بر اهمیت گذار از شبکه‌های سنتی تصریح کرد: سیاست کلان شرکت مخابرات ایران خروج تدریجی شبکه مسی و حرکت به سمت شبکه‌های پرسرعت مبتنی بر فیبرنوری است که این تحول با حمایت دستگاه‌های اجرایی، شهرداری خرم‌آباد و سایر نهادها می‌تواند نقطه عطفی در توسعه زیرساخت‌های اقتصاد دیجیتال استان باشد.

مدیر مخابرات منطقه لرستان خاطرنشان کرد: با اجرای این پروژه‌ها، زمینه اتصال مدارس، مراکز درمانی، بانک‌ها، شعب اخذ رای، دفاتر ثبتی، شهرک‌های صنعتی و کسب‌وکارهای استان به شبکه ملی اطلاعات و دولت الکترونیک فراهم خواهد شد.

شمسی فر اضافه کرد: پهنای باند خروجی استان در حوزه تلفن ثابت بیش از 40 گیگابیت در لحظه است که ساعات پیک مصرف حدود 35 گیگابیت آن استفاده می‌شود همچنین در بخش تلفن همراه، 10 لینک ترانزیتی ایجاد شده که در ساعات اوج ترافیک حدود 7 لینک اشغال می‌شود.

وی تاکید کرد: واگذاری پورت‌های فیبرنوری خانگی، کیفیت و سرعت اینترنت مردم را از حداکثر 20 مگابیت به حدود یک گیگابیت بر ثانیه ارتقا داده که این افزایش چشمگیر، رضایتمندی بالایی بین شهروندان ایجاد کرده است.

تفاهم‌نامه سه‌جانبه میان استانداری لرستان، شهرداری خرم‌آباد و شرکت مخابرات ایران با هدف توسعه اقتصاد دیجیتال، گسترش فیبر نوری، تحقق شهر هوشمند و حمایت از استارتاپ‌ها همزمان با هفته دولت منعقد شد تا زمینه ارتقای زیرساخت‌های ارتباطی و ایجاد زیست‌بوم نوآوری در استان فراهم شود.


http://tamadonlor.ir/fa/News/25099/نصب-24-هزار-پورت-فیبر-نوری-خانگی
بستن   چاپ