17 هزار میلیارد ریال برای تکمیل سد «زیبامحمد» خرم‌آباد نیاز است
پنجشنبه 27 شهريور 1404 - 10:02:19

به گزارش تمدن لر، داریوش حسن‌نژاد روز چهارشنبه در حاشیه بازدید از طرح‌های آبی استان اظهار کرد: سد زیبا محمد با هدف تامین آب کشاورزی 2 هزار و 395 هکتار از اراضی پایین‌دست، کنترل سیلاب و ایجاد ظرفیت گردشگری از سال 1392 وارد فاز اجرایی شده است.

به گفته وی، حجم مخزن این سد 11 میلیون مترمکعب است و تاکنون عملیات خاک‌برداری محور و همچنین خاک‌برداری و سنگ‌برداری محل کالورت به پایان رسیده است.

مدیرعامل شرکت آب منطقه‌ای لرستان با اشاره به تجهیز کارگاه متناسب با پیشرفت عملیات و تملک بخشی از اراضی محور سد افزود: اعتبار تخصیص‌یافته برای این پروژه در سال 1404 از محل اعتبارات ملی هزار و 30 میلیارد ریال پیش‌بینی شده است.

حسن نژاد تصریح کرد: تاکنون 137 میلیارد ریال برای اجرای سد هزینه شده است.

وی اضافه کرد: این بازدید با هدف نظارت بر روند پیشرفت پروژه‌های آبی و تسریع در تکمیل آن‌ها انجام شد، طرح‌هایی که نقش مهمی در توسعه پایدار و مدیریت بهینه منابع آب لرستان خواهند داشت.

همچنین ابراهیم یخکشی، رییس حوضه آبریز کرخه و مرزی غرب در بازدید از پروژه‌های سدسازی لرستان، از نزدیک مراحل اجرایی سدهای مخملکوه، معشوره و زیبا محمد را بررسی کرد و در جریان آخرین وضعیت پیشرفت آن‌ها قرار گرفت..


http://tamadonlor.ir/fa/News/26171/17-هزار-میلیارد-ریال-برای-تکمیل-سد-«زیبامحمد»-خرم‌آباد-نیاز-است
بستن   چاپ