به گزارش تمدن لر ، دکتر باغدار با بیش از 36 سال تدریس در دبیرستانهای خرمآباد و دارا بودن دکترای شیمیفیزیک، به عنوان یکی از معلمان تأثیرگذار و ماندگار آموزش استان شناخته میشود.
این آیین با حضور سیدمحسن شاهرخی، مؤسس دبیرستانهای دارا و تهذیب و آقای صادقی معاون آموزش اداره آموزش و پرورش ناحیه یک خرم آباد برگزار شد و طی آن خدمات ارزشمند این معلم فرهیخته در تربیت نسلهای متعدد از دانشآموزان لرستان مورد قدردانی قرار گرفت. شاهرخی در سخنانی، دکتر باغدار را نماد عشق به تعلیم و تربیت و الگویی برای معلمان جوان توصیف کرد و گفت: «تجلیل از چنین اساتیدی در واقع تجلیل از علم، تجربه و فرهنگ معلمی است که چراغ آموزش را در استان روشن نگاه داشتهاند.»
این مراسم با استقبال گسترده همکاران فرهنگی و شاگردان پیشین دکتر باغدار همراه شد و یاد و خاطره سه دهه تلاش بیوقفه وی در آموزش و پرورش لرستان را زنده کرد.
http://tamadonlor.ir/fa/News/26193/تجلیل-از-دکتر-اسفندیار-باغدار،-چهره-ماندگار-آموزش-لرستان