شهرک فناوری در بروجرد ایجاد خواهد شد
يکشنبه 6 مهر 1404 - 14:15:05

به گزارش تمدن لر، فرزاد محمدی یکشنبه ششم مهر در جلسه بررسی خوشه‌های صنعتی بروجرد که در فرمانداری شهرستان برگزار شد، اظهار کرد: با توجه به اینکه 35 درصد صنعت استان در بروجرد بوده و قطب صنعت استان است ظرفیت افزایش شهرک صنعتی را دارد.

وی خاطرنشان کرد: بروجرد دارای 68 هکتار منطقه ویژه اقتصادی و 130 هکتار شهرک صنعتی بوده که فقط 10 درصد عرصه شهرستان محسوب می‌شود و با توجه‌ به اینکه 35 درصد صنایع را داراست ضرورت ایجاد شهرک‌های صنعتی جدید وجود دارد.

این مسئول با بیان اینکه ایجاد شهرک صنعتی شماره 3 بروجرد در دستور کار قرار گرفته و ماده 21 آن به امضا رسیده است، افزود: برای شکل‌گیری شهرک فناوری، نواحی صنعتی و شهرک‌های صنفی در حریم شهر مصوبات هیات وزیران را دارند و بر این اساس ایجاد شهرک فناوری در بروجرد مصوب شده است.

محمدی اضافه کرد: شهرک فناوری در خوشه گیاهان دارویی در بروجرد ایجاد خواهد شد که با ایجاد آن به میزان شهرک‌های صنعتی شهرستان افزوده خواهد شد.

وی بیان کرد: برای این شهرک 520 هکتار اراضی در محدوده جاده ونایی مشخص شده که تمام زنجیره کاشت، داشت، برداشت، توسعه و تحقیق می‌تواند در آنجا متمرکز شود.

مدیرعامل شرکت شهرک‌های صنعتی لرستان ادامه داد: در کنار مطالعات شهرک صنعتی شماره 3 بروجرد نیز برای ایجاد نواحی صنعتی نیز 2 نقطه 50 هکتاری و یک 20 هکتاری مشخص شده است.

قدرت الله ولدی معاون استاندار لرستان و فرماندار ویژه بروجرد نیز در این جلسه، اظهار کرد: در بروجرد شهرک صنعتی شماره 3 بروجرد به سرانجام رسیده اما واحد صنعتی هنوز آنجا مستقر نشده است.

وی خاطرنشان کرد: نباید بهانه‌ای برای انجام کارها وجود داشته باشد، در حال حاضر سرمایه‌گذاران پای کار هستند و باید دستگاه‌های مرتبط همکاری لازم را با آنها داشته باشند.

فرماندار ویژه بروجرد با بیان اینکه 6 خوشه صنعتی در بروجرد راه‌اندازی خواهد شد، افزود: این خوشه‌ها شامل چوب، خوشه فلز و اتاق‌سازی، خوشه فناوری گیاهان دارویی، خوشه پلاستیک و خوشه پوشاک است.

ولدی تصریح کرد: شهرک صنعتی شماره 3 هر چه سریع‌تر تعیین تکلیف شود تا سرمایه‌گذار در این شهرک آغاز به کار کند.


http://tamadonlor.ir/fa/News/26212/شهرک-فناوری-در-بروجرد-ایجاد-خواهد-شد
بستن   چاپ