به گزارش تمدن لر، مدیرکل غله و خدمات بازرگانی استان لرستان با اشاره به سیاستهای جدید تأمین آرد در کشور، اعلام کرد: «با توجه به واردات گندم خارجی و در راستای ارتقای کیفیت نان تولیدی، اداره کل غله استان لرستان براساس نیازسنجیهای تخصصی و بررسیهای کارشناسی، اقدام به اختصاص سهمیه گندم خارجی به کارخانجات آردسازی نموده است تا با اختلاط هدفمند با گندم داخلی، کیفیت آرد و در نتیجه نان مصرفی مردم بهبود یابد.»
وی افزود: گندمهای وارداتی دارای ویژگیهایی از جمله پروتئین بالا، گلوتن مناسب و قدرت جذب آب بیشتر هستند که در ترکیب با گندم داخلی، موجب افزایش کیفیت پخت، بهبود بافت نان، و کاهش ضایعات میشوند.
دارابی تأکید کرد: این فرآیند با نظارت دقیق کارشناسان اداره کل و در چارچوب ضوابط فنی و بهداشتی انجام میشود و هدف نهایی آن، افزایش رضایتمندی مصرفکنندگان، کاهش نارضایتیهای کیفی و ارتقای سلامت عمومی جامعه است.
وی همچنین خاطرنشان کرد: «اختلاط گندم خارجی با داخلی، اقدامی هوشمندانه و علمی است که در بسیاری از استانها نیز در حال اجراست و نتایج مثبتی در کیفیت نان به همراه داشته است.»
سعید دارابی افزود: اداره کل غله وخدمات بازرگانی استان لرستانضمن پایش مستمر کیفیت آرد تولیدی، آماده دریافت بازخورد از نانوایان و شهروندان محترم در راستای بهبود فرآیندهای تأمین و توزیع آرد میباشد.
http://tamadonlor.ir/fa/News/26235/اختلاط-هدفمند-گندم-خارجی-با-داخلی،-گامی-مؤثر-در-ارتقای-کیفیت-نان