21 هزار نشت گاز در لرستان شناسایی شد
پنجشنبه 1 آبان 1404 - 08:36:03

به گزارش تمدن لر،حسین سپهوند افزود: در این مدت عملیات نشت‌یابی از 155 هزار انشعاب انجام و منجر به شناسایی 359 مورد نشت زیرزمینی، 21 هزار و 164 نشت درجه 2 و 271 مورد نشت ناایمن و خطرساز شده است.

وی بر لزوم انجام بازرسی‌های مستمر به ‌منظور انتقال ایمن، پایدار و بهره‌ور گاز طبیعی تاکید کرد و گفت: نشت‌یابی مستمر از خطوط و تاسیسات گازرسانی، یکی از محورهای اصلی فعالیت شرکت گاز لرستان است که با هدف ارتقای سطح خدمات‌رسانی به شهروندان و افزایش ضریب ایمنی، با جدیت دنبال می‌شود.

وی اظهار داشت: علاوه بر ماموریت های نشت یابی اشتراک ها، پنج هزار و 130 کیلومتر از خطوط گاز طبیعی استان نیز در راستای نگهداشت شبکه و ارتقای ضریب ایمنی، مورد نشت‌یابی قرار گرفت.

سپهوند افزود: نشت‌یابی از شبکه‌های گازرسانی، تجهیزات، تاسیسات و انشعابات، از اولویت‌های مهم شرکت گاز به شمار می‌رود چراکه این اقدام نقش موثری در جلوگیری از هدررفت ثروت ملی، کاهش آثار مخرب زیست‌محیطی، بهره‌برداری ایمن از تاسیسات و پیشگیری از وقوع حوادث ناگوار دارد.

وی ادامه داد: عملیات نشت‌یابی در این شرکت به‌صورت کاملا مکانیزه و از طریق اتصال سامانه نشت‌یابی به سامانه مخصوص انجام می‌شود و تیم‌های تخصصی و مجرب، این فرآیند را به‌صورت منظم و دوره‌ای کنترل و پایش می‌کنند.

از 2 هزار و 462 روستای واجد شرایط گازرسانی دارای 20 خانوار و راه دسترسی در لرستان، تاکنون 2 هزار و 406 روستا گازدار شده‌اند و ضریب نفوذ گاز در بخش روستایی به 98.8 درصد رسیده است.

اکنون مجموع مشترکان شهری 446 هزار خانوار است که گازرسانی به 32 شهر از 33 شهر استان به پایان رسیده و تنها یک شهر در حال اجرای عملیات می‌باشد.


http://tamadonlor.ir/fa/News/26301/21-هزار-نشت-گاز-در-لرستان-شناسایی-شد
بستن   چاپ