ذخیره سازی و تأمین کالاهای اساسی در لرستان
پنجشنبه 25 دي 1404 - 09:19:03

به گزارش تمدن لر،نامدار صیادی گفت:با تأمین 11 قلم کالای اساسی، مشکلی در تأمین کالاهای اساسی مورد نیاز مردم در استان وجود ندارد وسازمان جهاد کشاورزی لرستان در خدمت جامعه برای اجرای مطلوب این طرح خواهد بود.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی لرستان با اشاره به آغاز توزیع روغن در استان گفت: برنج هم به‌اندازه کافی در بازار موجود است و نیاز مردم تأمین خواهد شد.

وی گفت:باهدف تأمین نیاز بازار و تنظیم عرضه ی مرغ در لرستان، 80 واحد مرغداری با ظرفیت بیش از دو میلیون قطعه مرغ گوشتی آماده ی کشتار و عرضه به بازار مصرف استان هستند.  

رئیس سازمان جهاد کشاورزی لرستان افزود:پیش‌بینی می‌شود طی هفته ی آینده روزانه حدود 230 تن مرغ در استان کشتار و وارد بازار مصرف شود.  
 
صیادی بیان کرد: میانگین نیاز روزانه استان به گوشت مرغ بین 180 تا 200 تن است و با توجه به تولید و عرضه بیش از نیاز استان، پیش بینی می شود ظرف روزهای آینده بازار مصرف به تعادل مناسب در عرضه و تقاضا خواهد رسید.

http://tamadonlor.ir/fa/News/27482/ذخیره-سازی-و-تأمین-کالاهای-اساسی-در-لرستان
بستن   چاپ