300 تن روغن خوراکی در راه بازار لرستان
پنجشنبه 25 دي 1404 - 09:23:25
به گزارش دیار مفرغ، نامدار صیادی با اشاره به توزیع 80 تن روغن در بازار لرستان تا روز گذشته، عنوان کرد: همچنین 300 تن دیگر روغن هم در مرحله انتقال به استان داریم که داریم برنامه‌ریزی می‌کنیم که این را هم به بازار تزریق کنیم.
رئیس سازمان جهاد کشاورزی لرستان، افزود: موضوع روغن بیشتر به بحث قیمت قدیم و جدید بر می‌گردد، وگرنه به‌اندازه کافی روغن تأمین شده است، برچسبی که روی روغن‌ها هست قیمت قدیم است و مقداری هم باقیمت جدید است، فروشنده هم می‌گوید که، چون روغن را باقیمت جدید خریداری کرده، می‌خواهم باقیمت جدید هم به فروش برسانم، همین هم موجب شده که نگرانی برای عرضه آن با چالش از سوی مردم مواجه شوند، وگرنه به‌اندازه کافی روغن در سطح استان موجود داریم.
صیادی، تأکید کرد: این انتظار هست که همه مردم کمک کنند که این دوره گذر را رد کنیم، خرید‌های هیجانی برای بازار مشکل ایجاد می‌کند، خوشبختانه الان می‌توان گفت که بازار مرغ هم هیچ التهابی ندارد و آرام است.

http://tamadonlor.ir/fa/News/27483/300-تن-روغن-خوراکی-در-راه-بازار-لرستان
بستن   چاپ