حضورپرقدرت سه بانوی لرستانی در بازی‌های پاراآسیایی 2026 ناگویاژاپن
چهارشنبه 27 خرداد 1405 - 07:38:12

به گزارش تمدن لر،این تیم اعزامی که حامل امیدهای ورزشی استان در رقابت‌های آسیایی است، شامل زینب مرادی رشنو و فرشته مرادی مقدم در بخش ورزشکاران و سمیه بهرامی در نقش مربی می‌باشد.

اعزام این تیم به ژاپن، نشان‌دهنده رشد چشمگیر ورزش‌های پارالیمپیک در استان لرستان و توانمندی ورزشکاران توان‌خواه این منطقه در سطح بین‌المللی است.

حضور این سه نفر در میادین رقابت‌های پاراآسیایی، فرصتی است تا اراده پولادین و توانایی‌های فنی ورزشکاران لُرستانی در سطح قاره آسیا به نمایش گذاشته شود.

امید می‌رود این تیم با بهره‌گیری از تجربه مربیگری سمیه بهرامی، موفق به کسب نتایج درخشان و افتخارآفرینی برای استان لرستان در میادین رقابت ژاپن شوند.

 


http://tamadonlor.ir/fa/News/28755/حضورپرقدرت-سه-بانوی-لرستانی-در-بازی‌های-پاراآسیایی-2026-ناگویاژاپن
بستن   چاپ