دردومین نشست خبری مدیر کل استاندارد لرستان مطرح شد:
انجام بیش از 400 بازرسی سرزده از واحدهای تولیدی
دوشنبه 12 مرداد 1405 - 14:39:05

مدیرکل استاندارد لرستان با اشاره به تشدید نظارت‌ها بر واحدهای تولیدی و صنفی استان گفت: در چهار ماه گذشته بیش از 400 بازرسی سرزده از واحدهای تولیدی، آزمون بیش از 420 نمونه از خطوط تولید و بازرسی 700 واحد صنفی انجام و16 پرونده‌ تخلف نیز برای واحدهای متخلف تشکیل شده است.

به گزارش تمدن لر، مرتضی رهنما در دومین نشست خبری با اصحاب رسانه با اشاره به شرایط اخیر کشور اظهار داشت: نظارت بر سلامت، ایمنی و کیفیت کالاها حتی در ایام جنگ و تعطیلات نیز متوقف نشده و فرایندهای نظارتی مطابق برنامه ادامه داشته است.

مدیرکل استاندارد لرستان با بیان اینکه بیش از 220 واحد صنعتی و خدماتی استان تحت پوشش استاندارد قرار دارند، گفت: این واحدها بیش از 450 نوع فرآورده، عمدتاً در حوزه صنایع غذایی و مصالح ساختمانی تولید می‌کنند.


http://tamadonlor.ir/fa/News/28828/انجام-بیش-از-400-بازرسی-سرزده-از-واحدهای-تولیدی
بستن   چاپ