43 روستای لرستان در هفته دولت آبرسانی می‌شود
جمعه 30 مرداد 1405 - 09:42:44

به گزارش تمدن لر، نورالدین نوریزدان؛ مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب لرستان امروز در گفت‌وگو با خبرنگار فارس با اشاره به برنامه‌های هفته دولت در حوزه آبرسانی اظهار کرد: پروژه‌های آبرسانی به 43 روستای کم‌برخوردار استان هم‌زمان با هفته دولت تکمیل و به بهره‌برداری می‌رسد.

وی افزود: با اجرای این پروژه‌ها، بیش از 5 هزار و 500 نفر در قالب یک هزار و 500 خانوار روستایی از آب آشامیدنی سالم، پایدار و بهداشتی بهره‌مند می‌شوند.

مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب لرستان با اشاره به اعتبار هزینه‌شده برای اجرای این طرح‌ها گفت: برای اجرای پروژه‌های آبرسانی به این روستاها بیش از 130 میلیارد تومان اعتبار هزینه شده است.

نوریزدان با بیان اینکه این پروژه‌ها در 9 شهرستان استان اجرا شده است، افزود: در شهرستان ازنا یک روستا، الیگودرز سه روستا، خرم‌آباد 9 روستا، سلسله پنج روستا، پلدختر هشت روستا، معمولان سه روستا، چگنی 6 روستا، دلفان چهار روستا و دورود نیز چهار روستا از این طرح‌ها بهره‌مند می‌شوند.

وی تأکید کرد: توسعه زیرساخت‌های آبرسانی روستایی و رفع تنش آبی از اولویت‌های شرکت آب و فاضلاب لرستان است و اجرای طرح‌های آبرسانی باهدف ارتقای شاخص برخورداری روستاها از آب شرب پایدار با جدیت دنبال می‌شود.

مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب لرستان خاطرنشان کرد: تلاش می‌کنیم با اجرای طرح‌های جدید و تکمیل پروژه‌های در دست اجرا، دسترسی روستاهای کم‌برخوردار استان به آب شرب سالم و پایدار بیش از گذشته تقویت شود


http://tamadonlor.ir/fa/News/28869/43-روستای-لرستان-در-هفته-دولت-آبرسانی-می‌شود
بستن   چاپ