لرستان، میزبان 740هزار کلنی زنبور عسل
يکشنبه 1 شهريور 1405 - 12:15:04

به گزارش تمدن لر، نامدار صیادی ضمن تبریک 31 مردادماه، روز ملی عسل به تمامی فعالان این عرصه، وضعیت صنعت زنبورداری در استان را تشریح کرد و اظهار داشت: استان لرستان به واسطه شرایط طبیعی مطلوب، بستر مناسبی برای پرورش زنبور عسل فراهم آورده است.

وی با بیان این‌که مراتع استان میزبان حدود 740هزار کلنی زنبور عسل است، افزود: در حال حاضر 3 هزار و 600 زنبوردار در استان فعالیت دارند که حاصل تلاش آنان تولید سالانه 3 هزار و 500 تا 4 هزار تن عسل است.

صیادی تصریح کرد: با توجه به ظرفیت فعلی، امکان توسعه کمّی تعداد کلنی‌ها در مراتع استان محدود است و برنامه‌ریزی ما بر این است که تولید در واحد سطح را افزایش دهیم.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی لرستان ادامه داد: همچنین توسعه صنایع تبدیلی، فرآوری و بسته‌بندی، از موضوعات مورد توجه و برنامه‌های اصلی سازمان است تا بدین طریق، ثروت و ارزش افزوده بیشتری در این صنعت ایجاد شود.

ی با تأکید بر نقش حیاتی زنبور عسل در حفظ تنوع زیستی، خاطرنشان کرد: یکی از مزیت‌های اصلی زنبور عسل، بحث گرده‌افشانی به‌ویژه در بخش باغبانی است.

صیادی تاکید کرد: باغداران باید طبق تجربیات موجود، از ظرفیت زنبورداران برای افزایش گرده‌افشانی که در نهایت به افزایش تولید منجر می‌شود، بهره‌مند شوند.


http://tamadonlor.ir/fa/News/28871/لرستان،-میزبان-740هزار-کلنی-زنبور-عسل
بستن   چاپ