مدیرکل آموزش فنی و حرفه ای لرستان گفت: از برگزاری آموزش های مهارتی برای همه اقشار جامعه در مهارت های مختلف خبر داد.
به گزارش پایگاه خبری تمدن لر به نقل از روابط عمومی اداره کل آموزش فنی و حرفه ای استان لرستان،محمدرضا آذرخش اظهار داشت: با همکاری آموزش و پرورش لرستان برای دانشآموزان دوره راهنمایی آموزشهای مهارتی برگزار می کنیم.
وی تصریح کرد: در سال جدید در زمینه های خدمات، صنعت و کشاورزی با رویکرد آموزش های نوین اقدام خواهیم کرد و در کنار آموزش هایی که در اختیار داریم دو رشته آموزش انرژی های نو و آموزش گیاهان دارویی اضافه خواهد شد که در شهرستان های استان به صورت پایلوت شروع خواهند شد.
مدیرکل آموزش فنی و حرفه ای لرستان با اشاره به اینکه آموزش های مهارتی را به خانه ها خواهیم برد، گفت: آموزشهای مهارتی به عنوان یک فرهنگ آن را دنبال خواهیم کرد، و در سال گذشته توانسته ایم این آموزش را در زندان ها، پادگان ها و در مناطق حاشیه نشین شهرستان ها توسط تیم های سیار انجام دهیم.
وی افزود: به دنبال این هستیم که هیچ جایی بدون آموزش نماند و سعی داریم آموزش ها را در خانه ها ببریم تا مردم بتوانند بیشترین بهره رااز آموزشهای مهارتی ببینند .
آذرخش تصریح کرد: با همکاری آموزش و پرورش استان برای دانشآموزان دوره راهنمایی که موظف به گذراندن 60 ساعت دوره مهارت هستند، آموزش مهارت برگزار خواهیم می کنیم.
مدیرکل آموزش فنی و حرفه ای لرستان بیان کرد: این روش باید در بین دانشآموزان و دانشجویان ادامه دار باشد تا بتوانیم سن آموزش را پایین بیاوریم که مطمئناً بازخورد آن بر آینده بیشتر خواهد شد.
http://tamadonlor.ir/fa/News/5630/آموزش-های-مهارتی-برای-همه-اقشار-جامعه-در-مهارت-های-مختلف-برگزار-خواهد-شد