اختلاف شرکا، پوست کارخانه چرم لرستان را قلفتی کند
دوشنبه 20 تير 1401 - 22:17:11

با وجود پتانسیل لرستان در زمینه تولید و توسعه صنایع چرم و پوست، اما تنها واحد تولیدی استان در این زمینه بیش از 2 دهه است که بلاتکلیف رها شده و هیچ عزمی برای احیای آن وجود ندارد.

به گزارش پایگاه خبری تمدن لر به نقل از خبرگزاری فارس لرستان - لرستان به دلیل ظرفیت بالا در بخش کشاورزی و دامپروری، مستعد ایجاد واحدهای جانبی همچون کارخانجات فرآوری تولیدات گیاهی و  پوست و چرم است.

این در حالی است که با وجود پتانسیل استان در زمینه تولید و توسعه صنایع چرم و پوست، اما تنها واحد تولیدی استان در این زمینه بیش از 2 دهه است که بلاتکلیف رها شده و هیچ عزمی برای احیای آن وجود ندارد.

متاسفانه طی روزهای گذشته اخباری مبنی بر تخریب سوله‌های کارخانه چرم و پوست و فروش تجهیزات آن به گوش رسید که پس از پیگیری مشخص شد به دلیل اختلاف بین شرکا چنین تصمیمی گرفته شده و برخی از ماشین آلات این واحد صنعتی نیز جمع‌آوری شده بودند.

اختلاف شرکا، مهمترین مشکل احیای کارخانه چرم و پوست

در همین راستا بهمن جعفری رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت لرستان در خصوص آخرین وضعیت شرکت پوست و چرم استان، به فارس گفت: شرکت پوست و چرم از واحدهای صنعتی استان در سال‌های گذشته محسوب می‌شد.

وی خاطرنشان کرد: سال 1390 مالکیت این واحد تولیدی از بنیاد مستضعفان به بخش خصوصی واگذار می‌شود.

جعفری با بیان اینکه مالک کارخانه چرم و پوست، واحد را به صورت نقد خریداری کرده است، افزود: متاسفانه از سال 90 تا کنون هیچ اقدام تولیدی در کارخانه انجام نداده و آن را بلاتکلیف رها کرده است.

رئیس سازمان صمت لرستان تصریح کرد: در راستای حفظ کاربری صنعتی، چندین باز با این سرمایه‌گذار بومی جلسه برگزار کردیم، اما استقبالی برای احیای واحد را ندیدیم.

وی با بیان اینکه سرمایه‌گذار سال 96 بخشی از سهام خود را به فردی ایرانی اما ساکن خارج از کشور واگذار کرده است، گفت: در حال حاضر به دلیل اختلاف بین شرکا، ماشین‌آلات کارخانه جمع‌آوری شده و حتی اقدام به تخریب سوله کرده بودند.

جعفری بیان داشت: احیای کارخانه چرم و پوست از مطالبات مردمی است و چندین سال سابقه فعالیت دارد، در همین راستا و برای حفظ کاربری موضوع را با دادستان و مراجع قضایی در میان گذاشتیم.

رئیس سازمان صمت لرستان، مشکل اصلی این واحد تولیدی را اختلاف شرکا عنوان و خاطرنشان کرد: با این وجود سازمان صمت بارها اعلام آمادگی کرده که چنانچه نیاز به دریافت تسهیلاتی هست، این امکان وجود دارد اما متاسفانه به سازمان مراجعه نکرده‌اند.

وی با بیان اینکه متاسفانه در قرارداد اولیه برای سرمایه‌گذار هیچ تعهدی ایجاد نشده است، افزود: با این وجود سازمان بازرسی استان قول پیگیری داد که تا کنون نتیجه‌ای حاصل نشده است.

بازرسی اجازه  ورود برای حل مشکل را ندارد

مدیرکل بازرسی لرستان نیز با بیان اینکه کارخانه چرم و پوست به صورت خرید نقدی توسط بخش خصوصی از بنیاد مستضعفان خریداری شده، به فارس گفت: این واحد کامل به بخش خصوصی واگذار شده است.

سعید رازانی با بیان اینکه این واحد مسائل بانکی و سرمایه‌گذاری و مشکلات قضایی ندارد، افزود: در قرارداد بین طرفین نیز تا جایی که اطلاع دارم سند به نام خریدار منتقل شده استو

وی با بیان اینکه احیای واحد چرم و پوست بستگی به تصمیم سرمایه‌گذار دارد، تصریح کرد: تا جایی که به یاد دارم شرط خاصی در قرارداد مبنی بر فعالیت کارخانه وجود نداشت که در صورت عدم تعهد معامله فسخ شود.

مدیرکل بازرسی لرستان بیان داشت: به دلیل اینکه واحد به شخص خصوصی واگذار شده، بازرسی نمی‌تواند به این موضوع ورود پیدا کن

گزارش : پریسا قربانی نژاد



http://tamadonlor.ir/fa/News/17480/اختلاف-شرکا،-پوست-کارخانه-چرم-لرستان-را-قلفتی-کند
بستن   چاپ