گزارشی از فعالیت های مردمی مبارزه با کرونا در شهرستان پلدختر
شنبه 9 فروردين 1399 - 20:38:25

فضل الله بابایی، مسئول هیئت جوانان ثارالله:

با تلفیق 8 گروه جهادی،هیئتی و مردمی شامل حدود 50 نیروی فعال در حوزه مدافعان سلامت ورود پیدا کردیم.

بعد از سیل فروردین ماه به این نتیجه رسیدیم به صورت قرارگاهی فعالیت کنیم.

اولویت کار مجموعه ما فرهنگی بوده و علاوه بر آن خدماتی مانند تهیه جهیزیه عروس، مفروش کردن منزل مردم و کمک های معیشتی زمان وقوع سیل انجام گرفت.

زمان مطرح شدن موضوع کرونا در استان نیز با رایزنی که با خیرین داشتیم توانستیم مواد ضدعفونی کننده را به دست مردم دهیاران و شهرداری رساندیم.

قرارگاه صاحب الامر نیز مواد ضدعفونی کننده برای سطح شهر را به صورت رایگان در اختیار ما قرار داد و خیران نیز محلول ضدعفونی کننده دست در اختیار ما قرار داد.

حدود 15 میلیون تومان به صورت متفرقه توسط خیران به دست ما رسید که مقداری از آن را صرف خرید مواد غذایی برای خانواده افرادی که فرد مبتلا داشته اند و در قرنطینه هستندکرده است.

500 لیتر محلول ضدعفونی کننده پایه الکل‌توزیع شد و 200 لیتر الکل نیز از دانشکده‌علوم‌پزشکی خریداری شده را در اختیار مردم قرار میدهیم.

ما در مناطق ضعیف و حاشیه شهر و روستا هایی که معمولاً دهیار ندارند کمک‌رسانی کردیم چون در سطح شهر، شهرداری و عوامل بسیج مناطق پر تردد و شلوغ را پوشش می‌دهد به همین دلیل با مناطق محروم و حاشیه نشین را پیگیری می کنیم در بحث فرهنگی که در شهر پلدختر وارد عمل شدیم،؛

خیران زیادی با ما همکاری می کرد اما پس از سیل به دلایل مختلفی مانند از بین رفتن سرمایه آنها تعداد خیرین ما کاسته شد از لحاظ اداری نیز ادارات همکاری چندانی با گروهای جهادی داشتند.

مصطفی مومنی‌،گروه جهادی جوانان پلدختر:

این گروه جهادی هر زمان که به وجود آنها نیاز بود فعالیت داشته است، زمان وقوع سیل و زمین لرزه، علاوه بر کمک‌های فیزیکی در مباحث فرهنگی و اجتماعی شهرستان فعال هستند.

متاسفانه امکانات شهرستان پلدختر پایین است اما اگر حمایت شوند نیروی انسانی گروه‌های جهادی ما پای کار هستند مانند موضوع سیل که به صورت شبانه روزی فعالیت می‌کردند.

این گروه جهادی 50 نفره با توجه به امکانات کمی که داشتند گندزدایی و ضد عفونی کردن محله را انجام دادند.

متاسفانه قرارگاه عملیاتی واحد وجود ندارد و گروه‌ها آتش به اختیار فعالیت می کنند، نیاز است یک مجموعه قرارگاه ایجاد شودتا با فرهنگ‌سازی در زمینه کرونا دیدگاه مردم و ساختار ذهنی مردم را نسبت به این موضوع تغییر دهد تا در شکست کرونا موثر باشد.

کارهای عملیاتی توسط هلال احمر و دیگر ارگان‌های مربوطه انجام می‌شود پس نیازمند کار فرهنگی هستیم چرا که اصل کار و مبارزه با کرونا انجام فعالیت‌های فرهنگی و فرهنگ سازی د بین مردم است.

اگر امکانات دستگاه‌ها به دست گروه‌های جهادی و افراد بسیجی داده شود می‌توانند نهایت استفاده را از امکانات بالقوه‌ای که وجود دارد انجام دهند در حالی که استفاده چندانی از آنها نمی‌شود بتوانند.

ماهیت بسیج و بسیجی عشق و علاقه است و از کسی توقع ندارند و در آنچه که احساس می‌کنند اعتقاد و وظیفه‌ی آنهاست ورود پیدا میکنند.

احسان بابایی، مسئول موکب شهید شکارچی پلدختر:

این موکب با گروهی حدود 20 نفر در زمینه گندزدایی و ضدعفونی کردن خیابان‌ها، معابر و منازل را از همان ابتدای اعلام وجود ویروس کرونا در ایران به صورت تمام وقت آغاز کردیم و سطح شهر را یک بار ضد عفونی کردیم.

منطقه غرب شهر پلدخترو چند روستای محروم به ویژه روستای سراب حمام که روستای مهاجرپذیری است را ضد عفونی و گند زدایی کردیم.

کمبود ماسک و دستکش در پلدختر وجود دارد.

مردم با توجه به وقوع سیل فروردین ماه دارای وضع معیشتی مناسبی نیستند.

با کمک خیرین برای حدود 90 خانوار بسته معیشتی شامل برنج روغن ماکارونی و مرغ و کفش و پوشاک برای شب عید تعیه و توزیع کردیم و به خانوارهای کم بضاعت اهدا شد.

نیازمند حمایت و همکاری سازمان‌ها و دستگاه‌های متولی هستیم تا بتوانیم از ظرفیت نیروهای جهادی نهایت استفاده را داشته باشیم.



http://tamadonlor.ir/fa/News/5580/گزارشی-از-فعالیت-های-مردمی-مبارزه-با-کرونا-در-شهرستان-پلدختر
بستن   چاپ