آخرین مطالب

دستورالعمل بخشودگی جرایم مالیاتی صادر شد اجتماعی

دستورالعمل بخشودگی جرایم مالیاتی صادر شد

  بزرگنمایی:
مدیرکل امور مالیاتی استان لرستان گفت: به منظور حمایت از تولید و تکریم فعالان اقتصادی در سال تولید، پشتیبانی‌ها، مانع‌زدایی‌ها و با عنایت به اثرات ویروس کرونا بر فضای کسب و کار، تا پایان اردیبهشت ماه دستورالعمل بخشودگی جرایم مالیاتی صادر شد.

مدیرکل امور مالیاتی استان لرستان گفت: به منظور حمایت از تولید و تکریم فعالان اقتصادی در سال تولید، پشتیبانی‌ها، مانع‌زدایی‌ها و با عنایت به اثرات ویروس کرونا بر فضای کسب و کار، تا پایان اردیبهشت ماه دستورالعمل بخشودگی جرایم مالیاتی صادر شد.
به گزارش پایگاه خبری تمدن لر ؛ هادی ملکشاهی مدیرکل امور مالیاتی استان لرستان گفت: به منظور حمایت از تولید و تکریم فعالان اقتصادی در سال تولید، پشتیبانی‌ها، مانع‌زدایی‌ها و با عنایت به اثرات ویروس کرونا بر فضای کسب و کار، تا پایان اردیبهشت ماه دستورالعمل بخشودگی جرایم مالیاتی صادر شد.

وی افزود: بخشودگی جرائم موضوع این دستورالعمل برای هر دوره یا سال در هر منبع حسب مورد به ترتیب: پرداخت مانده بدهی طبق برگ قطعی ابلاغ شده تا پایان خرداد ماه 1399 حداکثر تا تاریخ، 1400/01/31 برای کلیه فعالان اقتصادی تا 72%، پرداخت مانده بدهی طبق برگ قطعی ابلاغ شده از تاریخ 1399/04/01 حداکثر ظرف مدت یک ماه پس از ابلاغ برگ قطعی تا  100% خواهد بود.

ملکشاهی در مورد تبصره این بخشودگی ادامه داد: در صورت پرداخت مانده بدهی قطعی شده پس از مهلت‌های تعیین شده به شرح بند‌های فوق به ازای هر ماه 2% از بخشودگی موضوع این بندکسر می‌شود.

مدیر کل امور مالیاتی تصریح کرد: در اجرای بند (ز) تبصره 8 قانون بودجه سال 1398 و بند (م) تبصره 6 قانون بودجه سال 1399، محاسبه و اخذ جریمه دیرکرد بابت آن بخش از مالیات و عوارض قانون مالیات بر ارزش افزوده که به واسطه مطالبات از دستگاه‌های اجرایی موضوع ماده 5 قانون مدیریت خدمات کشوری و ماده 29 قانون برنامه ششم توسعه توسط کارفرما به پیمانکار پرداخت نشده‌است، برای دوره‌های یادشده و تا زمان پرداخت مالیات و عوارض توسط دستگاه‌های فوق الذکر موضوعیت ندارد.

وی در ادامه گفت: میزان بخشودگی جرائم آن دسته از مؤدیانی که بدهی خود اعم از مالیات و عوارض و جرائم غیرقابل بخشش و جرائمی که با بخشودگی آن موافقت نشده‌است را پرداخت یا تسویه نموده‌اند لیکن پرداختی یا تسویه مؤدی توسط اداره کل امور مالیاتی ذی‌ربط بابت دوره یا عملکرد مربوطه یا ردیف درآمدی مربوطه منظور نشده‌است ضمن تاکید بر اصلاح اشتباهات انجام شده و دقت در موارد آتی، تابع شرایط مقرر در زمان پرداخت مانده بدهی خواهد بود.

هادی ملکشاهی تاکید کرد: مودیان موظفند درخواست بخشودگی جرائم را به اداره امور مالیاتی ذی‌ربط تسلیم نمایند.

همچنین اذعان داشت: محدودیت زمانی در ارائه درخواست برای اعمال بخشودگی وجود ندارد و در هر صورت تابع شرایط بخشودگی تعیین شده در دستورالعمل‌های حاکم بر زمان پرداخت خواهد بود و اعمال بخشودگی جرائم برای هر یک از سنوات یا دوره‌ها در هر منبع با پرداخت بدهی قطعی آن سال یا دوره، امکان‌پذیر می‌باشد و در صورتی که مؤدیان مالیاتی مشمول خسارت تاخیر موضوع ماده 242 قانون مالیات‌های مستقیم و تبصره 6 ماده 17 قانون مالیات بر ارزش افزوده باشند، ابتدا باید مبالغ مذکور بدون در نظر گرفتن دوره/سال/منبع مربوط از جرائم مالیاتی کسر و سپس نسبت به بخشودگی جرائم اقدام گردد.

مدیرکل امور مالیاتی استان لرستان ادامه داد: مؤدیانی که مشمول پرداخت مالیات نبوده و یا طبق مقررات مشمول معافیت بودند لیکن مشمول جرائم عدم انجام تکالیف قانونی شده‌اند به استثنای جرائم موضوع بند 9 این دستورالعمل، حسب مورد از بخشودگی تا 100% جرائم برخوردار خواهند شد و همچنین ملاک تاریخ تعیین قطعیت بدهی برای مودیان در خصوص بدهی ابرازی، تاریخ سررسید پرداخت مقرر در قوانین موضوعه می‌باشد.

ملکشاهی بیان کرد: شرط برخورداری از بخشودگی صد در صدی جرائم موضوع ماده 169 مکرر قانون مالیات‌های مستقیم برای عملکرد سال‌های 1391 لغایت 1394، پرداخت بدهی مالیاتی عملکرد آن سال فارغ از زمان پرداخت می‌باشد. لیکن برای سال 1395 به بعد شرط برخورداری از بخشودگی جرائم موضوع ماده 169 قانون مالیات‌های مستقیم علاوه بر پرداخت بدهی آن سال، ارسال فهرست معاملات هر یک از سال‌های مذکور می‌باشد. در صورتی که تمام یا بخشی از فهرست معاملات در سنوات اخیرالذکر بنا به دلایلی خارج از اختیار مؤدی با تشخیص مدیران کل امور مالیاتی ارائه نگردیده باشد، بخشودگی جرائم یادشده به شرط پرداخت بدهی مالیاتی عملکرد سال مربوطه می‌باشد. بخشودگی جرائم موضوع این بند به ادارات امور مالیاتی تفویض می‌شود.
او تصریح کرد: همچنین مفاد این دستورالعمل مانع از اعمال بخشودگی جرائم تسلیم اظهارنامه مالیاتی و پرداخت مالیات و عوارض ارزش افزوده ظرف مهلت‌های اعلامی به موجب بخشنامه‌های صادره توسط سازمان نخواهد بود و جرائم تسلیم اظهارنامه و پرداخت مالیات و عوارض در مهلت‌های اعلام شده مشمول بخشودگی 100% خواهد شد. ایشان در پایان گفت: سامانه تلفنی 1526 نیز آماده پاسخگویی به هرگونه ابهام و یا سوال در این زمینه خواهد بود..


نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield

lastnews

با مخلان امنیت بدون هیچ‌گونه مماشات برخورد قاطع می‌شود

ملت آزمون‌های دشوار!

آمادگی کامل دستگاه‌های لرستان برای خدمات‌رسانی؛ مایحتاج مردم تأمین است

جریمه 9.5 میلیارد ریالی قاچاقچیان کالا در لرستان

موشن گرافی| آیا از روش کاهش مصرف برق کولر آبی و افزایش بازدهی آن خبر دارید؟

تولید روزانه نیروگاه‌های مقیاس کوچک از 1500 مگاوات فراتر رفت

مهدی مجیدی معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری لرستان شد

کمربندی غربی؛ گام بزرگ برای تغییر چهره خرم‌آباد

استقبال فرهنگیان لرستان از تست گویندگی در استودیو الفبا

انشعابات غیرمجاز برق در منطقه زاغه و کمالوند قطع شدند

مشترکان پرمصرف چگونه می‌توانند برق خود را تامین کنند؟‌

ویدیو/حبس در انتظار استخراج کنندگان غیرمجاز رمزارز

250 گرم طلا توسط ماموران انتظامی لرستان به صاحبش بازگردانده شد

کاپیتان سابق سپاهان به خیبر خرم‌آباد پیوست

فیلیمو برای مشترکین اینترنت مخابرات رایگان شد

مدیران اهتمام ویژه به مقوله مناسب‌سازی شهر داشته باشند

محدودیت فعالیت مراکز مجاز استخراج رمزارز تا پایان شهریور

برگزار ی سیزدهمین همایش «سیره علوی» در لرستان /تبیین سبک زندگی علوی به میزبانی خرم آباد

پل صفوی خرم آباد به گذرگاه پیاده‌محور تبدیل می‌شود

افزایش آتش‌سوزی در منازل مسکونی به دلیل استفاده از ماینرهای غیرمجاز

مشترکان بزرگ و پرمصرف در اولویت نصب کنتور هوشمند قرار دارند

«سگ گردانی» در خرم‌آباد ممنوع شد

تأکید بر صرفه‌جویی و همکاری در مدیریت مصرف برق در دیدار مدیرعامل توزیع برق لرستان با فرماندار پلدختر

اداره کل میراث فرهنگی لرستان به ساختمان سابق مهندسی سپاه انتقال یافت

شرکت توانیر نخستین لیگ سراسری نظام پیشنهادها را برگزار می‌کند

فعالیت های بسیج سازندگی، دشمن شکن است

دستگیری متخلفین زیست‌محیطی سفیدکوه خرم‌آباد

نظارت 35 گروه بر ذبح دام عید قربان در لرستان

20 هکتار از مراتع منطقه حفاظت شده «اشترانکوه» دچار آتش‌سوزی شد/آتش سوزی مهار شد

موشن گرافی| اطلاع از زمان‌های خاموشی های برق

ارتقای سرویس ADSL به VDSL مشترکین منطقه کوی آبشار شهرستان خرم آباد

انتقاد رئیس هیئت مدیره خانه مطبوعات و رسانه‌های لرستان از قانون مشمولیت حق بیمه خبرنگاران

برگزار ی سیزدهمین همایش «سیره علوی» در لرستان /تبیین سبک زندگی علوی به میزبانی خرم آباد

دره و غارهای خرم‌آباد در مسیر ثبت جهانی یونسکو

موشن گرافی| گام بلند نیروگاه‌های حرارتی برای تامین برق تابستان

مدیر و معلم مدرسه، کلید توسعه فرهنگ نماز

دستگیری سه نفر به جرم فساد مالی در شهرداری ازنا

11 هزار زوج جوان لرستانی در صف وام ازدواج

کشف 1404 کیلوگرم گوشت فاسد از یک فروشگاه زنجیره‌ای در خرم‌آباد

اجرای طرح پایش بیماری‌های زنبورعسل در لرستان

اجرای 60 میلیارد پروژه آبخیزداری در لرستان

مواظب کلاهبرداران «وام فوری بدون ضامن» باشید

«ایکوموس» به ثبت جهانی دره خرم‌آباد رأی مثبت داد

24 گواهی جعلی ایمنی آسانسور در الیگودرز لرستان کشف شد

سارق مسلح طلافروشی دلفان و عامل قتل در ملأعام به دار مجازات آویخته شد

الزام ادارات به تنظیم دمای سامانه‌های سرمایشی روی 27 درجه سانتی‌گراد

دمای مرکز تهران در 5 سال گذشته 6 درجه افزایش یافته است

برق چاه‌های کشاورزی در چارچوب پروانه بهره‌برداری آب به طور کامل تامین می‌شود

ویدیو| تقطیع سخنان وزیر نیرو در جمع دانشجویان دانشگاه علم و صنعت در فضای مجازی

صادرات 929 تن انواع فرآورده خام دامی از لرستان