آخرین مطالب

روند افزایشی تردد خودروهای فاقد پلاک و دارای پلاک مخدوش در لرستان نگران کننده است اجتماعی

روند افزایشی تردد خودروهای فاقد پلاک و دارای پلاک مخدوش در لرستان نگران کننده است

  بزرگنمایی:
مدیرکل دفتر فنی استانداری لرستان گفت: روند افزایشی تردد خودروهای بدون پلاک و با پلاک مخدوش در استان نگران کننده است و این خودروها عامل مهمی در تصادفات به شمار می روند که ضرورت دارد، کنترل بیشتری روی تردد این خودروها قرار گیرد.

مدیرکل دفتر فنی استانداری لرستان گفت: روند افزایشی تردد خودروهای بدون پلاک و با پلاک مخدوش در استان نگران کننده است و این خودروها عامل مهمی در تصادفات به شمار می روند که ضرورت دارد، کنترل بیشتری روی تردد این خودروها قرار گیرد.

به گزارش پایگاه خبری تمدن لر، همزمان با هفتم اردیبهشت ماه روز ملی "ایمنی حمل و نقل"، نخستین جلسه کمیسیون مدیریت اجرایی ایمنی حمل و نقل لرستان در سال 1400 برگزار شد.

در این جلسه که با دستور کار بررسی و پیگیری مصوبات سال 99، تصمیم گیری برای راه اندازی دو کمیته فرعی قوانین و مقررات و ناوگان و تشریح برنامه‌های کمیسیون در امسال برگزار شد، رضا طلایی مدیرکل دفتر فنی و حمل و نقل و ترافیک استانداری لرستان گفت: با وجود افزایش چشمگیر ترددهای نوروزی و خودروهای ورودی به استان در ایام نوروز، تلفات چندانی در جاده های استان اتفاق نیفتاد که امیدواریم این روند تداوم یابد.

وی تصریح کرد: روند افزایشی تردد خودروهای بدون پلاک و با پلاک مخدوش در استان نگران کننده است و این خودروها عامل مهمی در تصادفات به شمار می روند که ضرورت دارد، کنترل بیشتری روی تردد این خودروها قرار گیرد.

طلایی، سرقت علائم و تجهیزات ایمنی راه های استان را از مهم‌ترین مشکلات استان برشمرد و افزود: برخورد با سارقان تابلوها و علائم ایمنی در دستور کار شورای تامین استان قرار گرفته است.

عباس شرفی مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای لرستان هم در این جلسه گفت: موضوع ارتقای ایمنی راه‌ها در اولویت برنامه‌های راهداری و حمل و نقل جاده‌ای لرستان قرار دارد و سال گذشته اقدامات قابل توجهی در این راستا صورت گرفته است.

وی اظهار داشت: حدود 50تقاطع استان نیازمند استانداردسازی با احداث تقاطع های غیرهمسطح است در حال حاضر در سه تقاطع مهم گردنه رازان، پادگان مهندسی و مقابل کشتارگاه دام بروجرد در محور خرم آباد_بروجرد، ساخت تقاطع‌های غیرهمسطح اجرایی شده و از پیشرفت خوبی برخوردار است که بهره برداری از این تقاطع ها نقش بسزایی در ارتقای ایمنی این محور و کاهش سوانح استان دارد.

شرفی از نصب 10 برج نوری در تقاطع های خطرناک استان طی سال 99 خبر داد و گفت: ساماندهی تقاطع پرخطر سه راهی چالانچولان نیز امسال در دستور کار قرار دارد.

مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده ای لرستان خواستار اصلاح نواقص چهارخطه های جدیدالاحداث ازنا_شازند و کوهدشت از سوی مجری پروژه گردید و بر لزوم همکاری و حضور پررنگ کلیه دستگاههای مرتبط با بحث ایمنی برابر شرح وظایف سازمانی در راستای کاهش تلفات و افزایش ایمنی محورها تاکید کردند.

سرهنگ مصطفی دالوند فرمانده پلیس راه استان نیز خواستار ساماندهی علائم ایمنی در محورهای روستایی و تفرجگاهی، ایمن سازی مقابل پاسگاه های پلیس راه و تعمیر دوربین های نظارت تصویری آسیب دیده در راه‌های استان گردید.

میثم قدمی معاون حمل و نقل اداره کل راهداری و حمل و نقل جاده ای جاده‌ای لرستان هم با تاکید بر فرهنگسازی ایمنی در راس برنامه‌های کمیسیون مدیریت اجرایی ایمنی حمل و نقل در سال 1400 و ضرورت مشارکت بیشتر آموزش و پرورش و صداوسیما گفت: در پایان اردیبهشت هفته جهانی ایمنی را داریم که اجرای طرح کنترل سرعت، افزایش گشت های کنترل دروازه ای، تهیه و انتشار محتواهای آموزشی فرهنگی ایمنی، درج شعار ایمنی در سربرگ مکاتبات اداری و...  از برنامه های این هفته به شمار می رود.

 

در ادامه این جلسه، اعضا در کمیسیون ایمنی راه های کشور که به ریاست مهندس اسلامی وزیر راه و شهرسازی و با حضور اعضای کمیسیون مدیریت اجرایی ایمنی حمل و نقل سراسر کشور به صورت ویدئوکنفرانس برگزار شد، شرکت کردند.


نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield

lastnews

ویدئو| افتتاح 4 پروژه بزرگ وزارت نیرو با دستور رئیس جمهور

مجوز کارشناسی ارشد «سلامت سالمندان» در دانشگاه علوم پزشکی لرستان صادر شد

نخستین نمایشگاه تخصصی گردشگری در خرم‌آباد برپا می‌شود

آبرسانی پایدار به 132 روستای لرستان

بدون هیاهو، وزارت نیرو پای کار ایران است

آینده کشور به نوع نگرش ، حرکت و پرورش نوجوانان بستگی دارد/ کاهش دوز سیاست در آموزش و پرورش

مسیر راهپیمایی 13 آبان در شهرهای لرستان اعلام شد

برگزاری دوره آموزشی استاندارد‌های بتن آماده در لرستان

دستگیری کلاهبردار رسید ساز جعلی در خرم آباد

اجرای 35 پروژه لرستان در قالب طرح «نشان‌دار کردن مالیات‌ها»

مسابقه ی خاطره نویسی با موضوع جنگ دوازده روزه برای دانش آموزان تمام مقاطع سطح استان برگزار می شود

قاچاقچی کالا در لرستان افزون بر 17 میلیارد ریال جریمه شد

کشف 60 کیلوگرم تریاک در عملیات مشترک پلیس لرستان و خوزستان

جای خالی بسیج رسانه در هیأت منصفه مطبوعات لرستان، خلأی در عدالت رسانه‌ای

با فراهم شدن زیرساخت‌ها سرمایه‌گذاران با خیال راحت به منطقه ویژه اقتصادی ازنا بیایند

سوخت نیروگاه‌ها ذخیره شده و صنعت برق آماده زمستان و تابستان آینده است

مانور پدافند غیر عامل در نیروگاه سیکل ترکیبی لرستان با همکاری سازمان آتش نشانی و اورژانس شهرستان خرم آباد برگزار شد

استخراج و فروش غیرمجاز رمزارز به نوعی قاچاق برق است‌

درخشش استان لرستان در کنفرانس ملی مخابرات کشور

مدیریت مصرف و هوشمندسازی، مسیر جدید صنعت برق ایران است

آماده خدمت صادقانه به خانواده‌های شهدا و ایثارگران هستم

مصطفی آزادبخت به‌عنوان مدیرکل بنیاد شهید لرستان معرفی شد

خرم‌آباد، شهرداری نمونه کشور در توسعه سامانه پایش هوشمند شهری

عزل شهردار دورود با رأی اکثریت اعضای شورا

طرح «طاها» باهدف اتصال کسب‌وکارهای خرد و کارگاه‌های محلی به بازارهای بزرگ اجرا می‌شود

جلسه هماهنگی برنامه‌های سی و سومین هفته کتاب جمهوری اسلامی ایران در لرستان برگزار شد

گسترش همکاری توانیر و ایران‌ترانسفو برای ارتقای فناوری و تأمین ترانسفورماتورهای اوج بار 1405

محکومیت 254 میلیارد ریالی کارخانه متخلف در لرستان به‌دلیل قاچاق پارچه

پلمب سه واحد صنفی متخلف در لرستان

صادرات 10 تن داروهای دامی از لرستان به مقصد افغانستان و پاکستان

تأیید 9 ساختگاه برای احداث نیروگاه خورشیدی در لرستان / گامی مهم برای توسعه انرژی‌های پاک در استان

فرهنگ «نه به تیراندازی» را در جامعه نهادینه کنیم

پیشرفت 58 درصدی راه‌آهن دورود ـ خرم‌آباد

قرارداد 61 میلیارد تومانی برای توسعه زیرساخت‌های منطقه ویژه اقتصادی ازنا منعقد شد

خرم‌آباد زیباتر می‌شود؛ آغاز طرح تحول فضای سبز شهری

رشد 4 هزار مگاواتی تقاضا و برنامه احداث 11 هزار مگاوات نیروگاه جدید تا تابستان 1405

تمدید مهلت اصلاح و استرداد اظهارنامه مالیات بر ارزش افزوده تابستان تا 25 آبان‌ماه

جریمه 818 میلیون تومانی قاچاقچی پوشاک در خرم‌آباد

راه‌اندازی سایت تلفن همراه اول پشت‌بامی اداره‌کل بهزیستی خرم‌آباد

ایران در جمع کشورهای پیشرو جهان در فناوری هوشمندسازی برق

صدور سند برای بناهای تاریخی لرستان

تمرکز بر راه سازی در لرستان با 19 پروژه کلیدی

پدافند غیرعامل یک مولفه برای حکمرانی در شرایط بحرانی است

محورهای پر تصادف لرستان ایمن‌تر شود

موافقت با 26 طرح در کارگروه امور زیربنایی لرستان

21 هزار نشت گاز در لرستان شناسایی شد

تأیید بازنشستگی پیش از موعد 753 کارگر لرستانی

بیش از 43 هزار بیمار صعب العلاج در لرستان نشان‌دار شدند

میزبانی درخشان لرستان در رقابت‌های دوآتلون دختران المپیاد استعدادهای برتر کشور در خرم‌آباد

اجرای 20 پروژه آموزشی در قالب طرح «نشان‌دار کردن مالیات‌ها» در لرستان