آخرین مطالب

نایب‌رئیس شورای وحدت نیروهای انقلاب استان لرستان؛

شورای وحدت به مردم در راستای انتخاب درست کمک خواهد کرد سیاسی

شورای وحدت به مردم در راستای انتخاب درست کمک خواهد کرد

  بزرگنمایی:
نایب‌رئیس شورای وحدت نیروهای انقلاب استان لرستان گفت: شورای وحدت به مردم در راستای انتخاب درست کمک خواهد کرد و برای معرفی و شناخت افراد آمادگی کامل دارد.

نایب‌رئیس شورای وحدت نیروهای انقلاب استان لرستان گفت: شورای وحدت به مردم در راستای انتخاب درست کمک خواهد کرد و برای معرفی و شناخت افراد آمادگی کامل دارد.

 به گزارش پایگاه خبری تمدن لر ، نشست هم اندیشی شورای وحدت نیروهای انقلاب استان لرستان با اصحاب رسانه بعدظهر سه شنبه 21 اردیبهشت  در سالن جلسات خانه معلم برگزار شد.

حسن شریعت نژاد در این نشست اظهار داشت:شورای وحدت نیروهای انقلاب که از چند ماه قبل از سراسر کشور تشکیل شده و در استان لرستان هم این شورا از 15 نفر به ریاست آقای محمدی و نایب رئیسی بنده تشکیل شده است.

وی ادامه داد: شورای وحدت با ساختار مشخص شکل گرفته و در کل کشور از جریانات، گروهها و احزاب تشکیل شده و پایه اصلی آن چند تا جبهه و گروه سیاسی می باشد که در این راستا لرستان اولین استان در کشور است که به سرعت ساختار این شورای وحدت را تشکیل و شروع به فعالیت کرده است.

شریعت نژاد اظهار کرد: شورای وحدت فقط برای انتخابات تشکیل نشده و پس از انتخابات هم شرایط و هویت خود را حفظ خواهد کرد.

 وی اضافه کرد: شورای وحدت از ارکان مختلفی همچون هیئت اجرایی و یک شورای راهبردی، کارگروه‌ها و کمیته‌ها تشکیل شده و در تمام شهرستان های استان این شورا فعال است و خوشبختانه تا به حال عملکرد شورای وحدت دراستان جزء بهترین ها در کشور می باشد.

رئیس شورای راهبردی استان لرستان ادامه داد: در شورای وحدت کارگروه های انتخاباتی در مرکز استان و شهرستان ها تشکیل شده و حدود 20 کمیته در استان وجود دارد و به دنبال مشارکت همه اقشار مردم در انتخابات هستیم.

  وی خاطرنشان کرد: در شرایط فعلی چند کار در دستور است که بخش اصلی آن موضوع انتخابات شورای شهر و ریاست جمهوری می باشد که در انتخابات شوراها بخش حوزه استان ها و شهرستان ها نقش بیشتری در معرفی کاندید ها دارند و در این راستا کمیته هایی بین 5 تا 7 نفره تشکیل شده و تعداد افراد مورد نظر و مورد حمایت و تعیین شده شورای وحدت را معرفی خواهد کرد.

این مسئول با اشاره به توصیه به کاندیداهای شورای شهر افزود: شورای شهر جایی برای  افراد ناکارامد و فرصت زمینه نیست و نیاز است که افراد با تجربه و دلسوز مردم وارد شورای شهر شوند.

وی گفت: شورای وحدت در راستای انتخاب درست مردم برای انتخابات کمک خواهد کرد و در انتخابات هیچ دخیل نیست و برای معرفی و شناخت افراد آمادگی کامل دارد و در حال بررسی و تحقیق هستیم که افراد صالح، کارامد، تخصص و شایسته سالاری را معرفی کنیم و این موضوع را به طور جدی دنبال خواهیم کرد.

 شریعت نژاد با اشاره به اینکه به دنبال مشارکت حداکثری مردم در انتخابات هستیم یادآور شد: در حال حاضر مردم در شرایط فعلی از دولت ناراضی هستند و شاید این موضوع در انتخابات تاثیرگذار باشد اما مردم بدانند که دولت کارآمد و خدمتگزار را نباید از دست بدهند و با انتخاب درست و تغییر می توانند سرنوشت خود را رقم بزنند.

 وی با اشاره به انتخابات ریاست جمهوری افزود: در حال حاضر حضور آیت الله رئیسی در انتخابات مطرح است و شورای وحدت از آیت الله رئیسی در انتخابات دعوت کرده و در استان هم حمایت کامل از آیت الله رئیسی خواهد شد .

وی ادامه داد: آیت الله رئیسی نشان داده که کارآمد و پرچمدار مبارزه با جریان اختلاس و رانت‌ها است و فردی متواضع، پاکدست و مطالبه مردم هم به این شکل است که چنین فردی در دستور کار قرار گیرد و مطمئناً با حضور آقای رئیسی یک وحدت و هم افزایی و همگرایی ایجاد خواهد شد.


نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield

lastnews

ویدئو| افتتاح 4 پروژه بزرگ وزارت نیرو با دستور رئیس جمهور

مجوز کارشناسی ارشد «سلامت سالمندان» در دانشگاه علوم پزشکی لرستان صادر شد

نخستین نمایشگاه تخصصی گردشگری در خرم‌آباد برپا می‌شود

آبرسانی پایدار به 132 روستای لرستان

بدون هیاهو، وزارت نیرو پای کار ایران است

آینده کشور به نوع نگرش ، حرکت و پرورش نوجوانان بستگی دارد/ کاهش دوز سیاست در آموزش و پرورش

مسیر راهپیمایی 13 آبان در شهرهای لرستان اعلام شد

برگزاری دوره آموزشی استاندارد‌های بتن آماده در لرستان

دستگیری کلاهبردار رسید ساز جعلی در خرم آباد

اجرای 35 پروژه لرستان در قالب طرح «نشان‌دار کردن مالیات‌ها»

مسابقه ی خاطره نویسی با موضوع جنگ دوازده روزه برای دانش آموزان تمام مقاطع سطح استان برگزار می شود

قاچاقچی کالا در لرستان افزون بر 17 میلیارد ریال جریمه شد

کشف 60 کیلوگرم تریاک در عملیات مشترک پلیس لرستان و خوزستان

جای خالی بسیج رسانه در هیأت منصفه مطبوعات لرستان، خلأی در عدالت رسانه‌ای

با فراهم شدن زیرساخت‌ها سرمایه‌گذاران با خیال راحت به منطقه ویژه اقتصادی ازنا بیایند

سوخت نیروگاه‌ها ذخیره شده و صنعت برق آماده زمستان و تابستان آینده است

مانور پدافند غیر عامل در نیروگاه سیکل ترکیبی لرستان با همکاری سازمان آتش نشانی و اورژانس شهرستان خرم آباد برگزار شد

استخراج و فروش غیرمجاز رمزارز به نوعی قاچاق برق است‌

درخشش استان لرستان در کنفرانس ملی مخابرات کشور

مدیریت مصرف و هوشمندسازی، مسیر جدید صنعت برق ایران است

آماده خدمت صادقانه به خانواده‌های شهدا و ایثارگران هستم

مصطفی آزادبخت به‌عنوان مدیرکل بنیاد شهید لرستان معرفی شد

خرم‌آباد، شهرداری نمونه کشور در توسعه سامانه پایش هوشمند شهری

عزل شهردار دورود با رأی اکثریت اعضای شورا

طرح «طاها» باهدف اتصال کسب‌وکارهای خرد و کارگاه‌های محلی به بازارهای بزرگ اجرا می‌شود

جلسه هماهنگی برنامه‌های سی و سومین هفته کتاب جمهوری اسلامی ایران در لرستان برگزار شد

گسترش همکاری توانیر و ایران‌ترانسفو برای ارتقای فناوری و تأمین ترانسفورماتورهای اوج بار 1405

محکومیت 254 میلیارد ریالی کارخانه متخلف در لرستان به‌دلیل قاچاق پارچه

پلمب سه واحد صنفی متخلف در لرستان

صادرات 10 تن داروهای دامی از لرستان به مقصد افغانستان و پاکستان

تأیید 9 ساختگاه برای احداث نیروگاه خورشیدی در لرستان / گامی مهم برای توسعه انرژی‌های پاک در استان

فرهنگ «نه به تیراندازی» را در جامعه نهادینه کنیم

پیشرفت 58 درصدی راه‌آهن دورود ـ خرم‌آباد

قرارداد 61 میلیارد تومانی برای توسعه زیرساخت‌های منطقه ویژه اقتصادی ازنا منعقد شد

خرم‌آباد زیباتر می‌شود؛ آغاز طرح تحول فضای سبز شهری

رشد 4 هزار مگاواتی تقاضا و برنامه احداث 11 هزار مگاوات نیروگاه جدید تا تابستان 1405

تمدید مهلت اصلاح و استرداد اظهارنامه مالیات بر ارزش افزوده تابستان تا 25 آبان‌ماه

جریمه 818 میلیون تومانی قاچاقچی پوشاک در خرم‌آباد

راه‌اندازی سایت تلفن همراه اول پشت‌بامی اداره‌کل بهزیستی خرم‌آباد

ایران در جمع کشورهای پیشرو جهان در فناوری هوشمندسازی برق

صدور سند برای بناهای تاریخی لرستان

تمرکز بر راه سازی در لرستان با 19 پروژه کلیدی

پدافند غیرعامل یک مولفه برای حکمرانی در شرایط بحرانی است

محورهای پر تصادف لرستان ایمن‌تر شود

موافقت با 26 طرح در کارگروه امور زیربنایی لرستان

21 هزار نشت گاز در لرستان شناسایی شد

تأیید بازنشستگی پیش از موعد 753 کارگر لرستانی

بیش از 43 هزار بیمار صعب العلاج در لرستان نشان‌دار شدند

میزبانی درخشان لرستان در رقابت‌های دوآتلون دختران المپیاد استعدادهای برتر کشور در خرم‌آباد

اجرای 20 پروژه آموزشی در قالب طرح «نشان‌دار کردن مالیات‌ها» در لرستان