آخرین مطالب

نقش مشاوران رسانه ای یادداشت

نقش مشاوران رسانه ای

  بزرگنمایی:
یادداشت:دکتر مصطفی هاشمی معاون امور استانهای ستاد جنبش مردمی حامیان رئیسی

به گزارش پایگاه خبری تمدن لر، دکتر مصطفی هاشمی معاون امور استانهای ستاد جنبش مردمی حامیان رئیسی در خصوص نقش مشاوران رسانه ای  در یادداشتی نوشت:

در روز گرم خردادماه انتخاباتی ایران با بوی خوش وطن پرستی و تششع تابناک تشیع در هفته کرامت، سید ابراهیم رئیسی منتخب ملت ایران شد،در روزهایی که طبقات فرودست جامعه ،در امر برآورده کردن نیازهای ضروری خانواده در بسامد خواستن و نتوانستن منزل کرده بودند،این نادره رویداد، بعد این شرح الاحوال رقم خورد، آنگونه که از کرم کرسی های یخ زده ی دولت امید، یاس و ناامیدی در کف خیابان ها راه میرفت، با همت و عزم جوانان جهادی و انقلابی، بذر اشتیاق برای رضایتمندی و وفاداری مشتاقان نظام پاشیده شد،تا بدین سان در سبد مجاهدت انها حجت الاسلام رئیسی رییس جمهور منتخب ملت شود، و این تازه بسم الله رحمان رحیم است.

نتیجه ی تحقیقات به این مهم که چه مواردی باعث موفقیت یک دولت کارآمد است نقش رسانه ها و مشاوران رسانه ای در دنیای امروز به سرعت برق برجسته می باشد،نقد و نقادی یکی از مفاهیم مهم برای فراهم کردن بسترهای رشد و تعالی هر فعالیتی است ، یکی از کارکردهای مهم رسانه ها نقد ساختارهای مهم یک جامعه است اصولا روزنامه نگاران با رعایت اصولی: منجمله شناخت ظرفیت ها و قابلیت ها موجب کنترل منتقد و حرکت های انتقادی می شوند نگاه انتقادی در تمام فعالیت های اجتماعی، فرهنگی، اقتصادی ، سیاسی و ورزشی،مستلزم شناخت و آگاهی از توانمندی ها و ناتوانمندی ها است، در نظام های مبتنی بر رای مردم یا مردمسالاری موضوع نقد جایگاه ویژه ای دارد ، در این مقاله نگارنده سعی نموده که به نقش مشاوران کارآزموده ی رسانه ای ریاست جمهوری، اشاراتی به اختصار داشته باشد.

بنده معتقدم آنگونه که در این روزها، وضعیت اسفبار اقتصادی کشور رونمایی شد نباید موج رسانه ای در پی نشان دادن یک مدینه فاضله در دولت رئیسی براه بیفتد و آنقدر سطح توقعات را بالا ببرند که به مثابه ی ناکامی های دولت روحانی در بدعهدی تکرار شود، از این رو باید از همین امروز، مشاوران رسانه ای کارآمد و کارآزموده، مدیریت رسانه نوشتاری و بالخص دیجیتالی را به دست گرفته و با تشریح شرایط از مداخلات غیرکارشناسی پرهیز و اجتناب کنند.

امروز همگان بر موضوعات اقتصادی روز کشور واقف هستند که تولید و کارآفرینی و بهبود فضای کسب و کار، حرف و شعار در موردش زیاد زده اند، اما بهترین اقدامی که دولت برای کمک به این حوزه ها میتواند انجام دهد، اصلاح ساختار مدیریتی و بوروکراسی اداری است که در حین فسادستیزی بتواند آگاهانه و آزادانه موتور تولید را در کشور روشن کند،البته نباید فراموش شود که :شناخت و فهم ماهیت و معنای بسیاری از پدیده ها، نیازمند گذر از معنای ظاهری و عبور در اعماق معنایی آن هاست،بهمین دلیل به تحلیل اینجانب؛ حجم ناکارآمدی ها آنقدر روی هم انباشته و تلنبار شده اند که دولت باید همزمان در چند عرصه، شبانه روز مجاهدت کند.

تا مادامی بی تفاوتی ، تناقض گویی  سیاست زدگی و نگاه های غیر کارشناسانه از اقتصاد دور نشود آمارهای دقیق یا به عبارتی تکثر در منابع آمار و اطلاعات غلط در حوزه های گوناگون ، سدتوسعه کشور خواهد بود بهمین دلیل است که معتقدم در دولت آینده نقش مشاوران رسانه ای رئیس جمهور بمراتب برجسته می باشد تا برای محافظت از محرومان و محرومیت های  جامعه، مستند و مستدل ، مافیای اقتصادی را در  ناتوانی مدیران منفعل تحلیل نمایند و با نظارت و تحقیق میدانی در صفحات جراید دیجیتالی ، تحلیل روشنی از خوراک انتشاراتی روز کشور بهمراه داشته باشند تا شروع دلدادگی را با نام بسم الله رحمان رحیم مجاهدت کنند.



نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield

lastnews

با مخلان امنیت بدون هیچ‌گونه مماشات برخورد قاطع می‌شود

ملت آزمون‌های دشوار!

آمادگی کامل دستگاه‌های لرستان برای خدمات‌رسانی؛ مایحتاج مردم تأمین است

جریمه 9.5 میلیارد ریالی قاچاقچیان کالا در لرستان

موشن گرافی| آیا از روش کاهش مصرف برق کولر آبی و افزایش بازدهی آن خبر دارید؟

تولید روزانه نیروگاه‌های مقیاس کوچک از 1500 مگاوات فراتر رفت

مهدی مجیدی معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری لرستان شد

کمربندی غربی؛ گام بزرگ برای تغییر چهره خرم‌آباد

استقبال فرهنگیان لرستان از تست گویندگی در استودیو الفبا

انشعابات غیرمجاز برق در منطقه زاغه و کمالوند قطع شدند

مشترکان پرمصرف چگونه می‌توانند برق خود را تامین کنند؟‌

ویدیو/حبس در انتظار استخراج کنندگان غیرمجاز رمزارز

250 گرم طلا توسط ماموران انتظامی لرستان به صاحبش بازگردانده شد

کاپیتان سابق سپاهان به خیبر خرم‌آباد پیوست

فیلیمو برای مشترکین اینترنت مخابرات رایگان شد

مدیران اهتمام ویژه به مقوله مناسب‌سازی شهر داشته باشند

محدودیت فعالیت مراکز مجاز استخراج رمزارز تا پایان شهریور

برگزار ی سیزدهمین همایش «سیره علوی» در لرستان /تبیین سبک زندگی علوی به میزبانی خرم آباد

پل صفوی خرم آباد به گذرگاه پیاده‌محور تبدیل می‌شود

افزایش آتش‌سوزی در منازل مسکونی به دلیل استفاده از ماینرهای غیرمجاز

مشترکان بزرگ و پرمصرف در اولویت نصب کنتور هوشمند قرار دارند

«سگ گردانی» در خرم‌آباد ممنوع شد

تأکید بر صرفه‌جویی و همکاری در مدیریت مصرف برق در دیدار مدیرعامل توزیع برق لرستان با فرماندار پلدختر

اداره کل میراث فرهنگی لرستان به ساختمان سابق مهندسی سپاه انتقال یافت

شرکت توانیر نخستین لیگ سراسری نظام پیشنهادها را برگزار می‌کند

فعالیت های بسیج سازندگی، دشمن شکن است

دستگیری متخلفین زیست‌محیطی سفیدکوه خرم‌آباد

نظارت 35 گروه بر ذبح دام عید قربان در لرستان

20 هکتار از مراتع منطقه حفاظت شده «اشترانکوه» دچار آتش‌سوزی شد/آتش سوزی مهار شد

موشن گرافی| اطلاع از زمان‌های خاموشی های برق

ارتقای سرویس ADSL به VDSL مشترکین منطقه کوی آبشار شهرستان خرم آباد

انتقاد رئیس هیئت مدیره خانه مطبوعات و رسانه‌های لرستان از قانون مشمولیت حق بیمه خبرنگاران

برگزار ی سیزدهمین همایش «سیره علوی» در لرستان /تبیین سبک زندگی علوی به میزبانی خرم آباد

دره و غارهای خرم‌آباد در مسیر ثبت جهانی یونسکو

موشن گرافی| گام بلند نیروگاه‌های حرارتی برای تامین برق تابستان

مدیر و معلم مدرسه، کلید توسعه فرهنگ نماز

دستگیری سه نفر به جرم فساد مالی در شهرداری ازنا

11 هزار زوج جوان لرستانی در صف وام ازدواج

کشف 1404 کیلوگرم گوشت فاسد از یک فروشگاه زنجیره‌ای در خرم‌آباد

اجرای طرح پایش بیماری‌های زنبورعسل در لرستان

اجرای 60 میلیارد پروژه آبخیزداری در لرستان

مواظب کلاهبرداران «وام فوری بدون ضامن» باشید

«ایکوموس» به ثبت جهانی دره خرم‌آباد رأی مثبت داد

24 گواهی جعلی ایمنی آسانسور در الیگودرز لرستان کشف شد

سارق مسلح طلافروشی دلفان و عامل قتل در ملأعام به دار مجازات آویخته شد

الزام ادارات به تنظیم دمای سامانه‌های سرمایشی روی 27 درجه سانتی‌گراد

دمای مرکز تهران در 5 سال گذشته 6 درجه افزایش یافته است

برق چاه‌های کشاورزی در چارچوب پروانه بهره‌برداری آب به طور کامل تامین می‌شود

ویدیو| تقطیع سخنان وزیر نیرو در جمع دانشجویان دانشگاه علم و صنعت در فضای مجازی

صادرات 929 تن انواع فرآورده خام دامی از لرستان