آخرین مطالب

عضو هیات مدیره بانک رفاه:

بانک رفاه در کمک به ورزش قهرمانی ومسئولیت اجتماعی سرآمد است/بدرقه سرمربی وکشتی گیر لرستانی اعزامی به المپیک به همت بانک رفاه کارگران ورزشی

بانک رفاه در کمک به ورزش قهرمانی ومسئولیت اجتماعی سرآمد است/بدرقه سرمربی وکشتی گیر لرستانی اعزامی به المپیک به همت بانک رفاه کارگران

  بزرگنمایی:
مراسم تجلیل وبدرقه غلامرضا محمدی ومرتضی قیاسی سرمربی وکشتی گیر المپیکی لرستان به همت بانک رفاه کارگران،هیات کشتی لرستان برگزارشد.

مراسم تجلیل وبدرقه غلامرضا محمدی ومرتضی قیاسی سرمربی وکشتی گیر المپیکی لرستان به همت بانک رفاه کارگران،هیات کشتی لرستان برگزارشد.

به گزارش پایگاه خبری تمدن لر ، حمید رضا فتحی بیرانوند عضو هیات مدیره بانک رفاه کارگران با تقدیراز غلامرضا محمدی سرمربی لرستانی  تیم ملی کشتی آزاد ایران در کسب سهمیه کامل المپیک وحضور یک کشتی گیر لرستانی بنام مرتضی قیاسی در تیم ملی از حمایت بانک رفاه کارگران ازورزشکاران لرستانی خبر داد.

وی تصریح کرد: بعنوان یک لرستانی و به نمایندگی از بانک معظم وبزرگ رفاه کارگران که در مسئولیت های اجتماعی و خدمات ارزشمند به کلیه اقشار به خصوص کارگران و بازنشستگان بعنوان سرمایه های بزرگ همواره در حال خدمت صادقانه بوده پیام مدیر عامل واعضای هیات مدیره در حمایت از ورزش در ابعاد قهرمانی وهمگانی ابلاغ کرد.

وی با اشاره به سخنان مقام معظم رهبری که می‌فرماید رزم مردان لر بیش از آن‌که شنیدنی باشد دیدنی است، ان را مصداق بارزنبرد دلاور مردان قهرمان ورزشی استان در میادین جهانی و آسیایی عنوان کرد .

وی لرستان را مهد پرورش استعداد های ناب در ورزش عنوان کرد و گفت :لرستان از دیر باز در رشته کشتی با قهرمانان نامی وبزرگی همچون سیاوش نوری ، مرحوم بابک اسدی ، کریم سوری و....همواره در کشتی کشور آقایی کرده جهش و پیشرفت دوباره ورزش کشتی در لرستان با کسب عناوین مختلف و افتخارات این رشته را مدیون برنامه ریزی های مدون و علمی فرید بهرامی رئیس هیات کشتی استان ودیگر بزرگان این رشته عنوان کرد و اظهار امیدواری کرد این موفقیت ها تداوم داشته باشد .

عضو هیات مدیره بانک رفاه کارگران تصریح کرد: در هر جامعه ای که ورزش قهرمانی در آن موفق باشد، در سایر بخش ها نیز به ویژه عرصه اقتصاد، موفقیت های چشمگیری به دست خواهد آمد.

فتحی بیرانوند افزود: به شخصه معتقدم که جوانان دلیر لرستانی دارای استعدادهای ناب و  شایسته بوده  که با همه ی وجود در مسابقات حاضر می شوند و جسارت و شجاعت خاصی از خود نشان می دهند.

وی ادامه داد: کشتی گیران لرستانی همیشه بیشتر از آنچه داشتند در میدان مبارزه گذاشته اند و امیدوارم در المپیک  که یک قهرمان ارزنده بنام مرتضی قیاسی باهدایت اسطوره کشتی لرستان غلامرضا محمدی بعنوان سرمربی تیم ملی که  در رأس کشتی کشور حضور داردبتواند دل مردم ایران ولرستان را شاد کند.

وی افزود:، امیدواریم مربیان تیم ملی به کلیه  شهرهای استان سرکشی کند و اگر شهرستان ها فعال شوند کل کشتی کشور فعال خواهند شد.

فتحی بیرانوند اظهار کرد: مرتضی قیاسی جوان شایسته دورودی کشتی استان با حضور خود در المپیک نشان داد ظرفیت ورزش استان فرا ملی است و مسئولان ارشد استان نیز در این موضوع میبایست از قهرمانان حمایت نمایند .

وی اظهار داشت: ما استعدادهای خدادادی در حوزه های مختلف علی الخصوص ورزش داریم و می توانیم در این حوزه حرف های زادی برای گفتن داشته باشیم کما اینکه قهرمانان خوبی نیز در استان داریم.

وی در این مراسم با ابراز خرسندی از حضور سرمربی و یک کشتی گیز از لرستان در مسابقات المپیک توکیو ، خاطرنشان ساخت: نقش ورزش در سیاست نیز بی بدیل است، به ویژه ورزش های همگانی نقش مهمی در انسجام بخشی جامعه ایفا می کند.

فتحی بیرانوند  در این همایش برحمایت کامل بانک از حوزه ورزش تاکید کرد و اظهار داشت: بانک رفاه تعهد بالایی به ایفای مسئولیت های اجتماعی در جامعه دارد و به عنوان یک نهاد اجتماعی-اقتصادی که با سرمایه های ارزشمند قشر معظم بازنشسته و مستمری بگیر موجودیت یافته است، خود را موظف به ارائه خدمات مطلوب به تمامی بخش های جامعه و به ویژه این قشر عزیز می داند.

عضو هیات مدیره بانک رفاه  با اشاره به اینکه بانک رفاه کارگران  برای پشتیبانی از ورزش به این حوزه ورود پیدا کرده است افزود: حمایت از ورزش قهرمانی و قهرمانان استان های کمتر برخوردار وپر استعداد برای بانک  رفاه بازخورد مناسبی داشته است.

عضو هیات مدیره بانک رفاه کارگران جایگاه این بانک را جایگاهی رفیع و مناسب در نظام بانکی عنوان کرد و انجام طرح‌های ملی و تکالیف اجتماعی بر عهده بانک را عامل رشد و نمو بیشتر بانک دانست به‌گونه‌ای که مسئولین به توان بانک رفاه کارگران باور پیداکرده‌اند.

گفتنی است مراسم بدرقه سرمربی وکشتی گیر المپیکی لرستان با حمایت مالی هیات مدیره بانک رفاه کارگران وبا مساعدت دکتر فتحی بیرانوند در هتل تالار افلاک خرم آباد با حضور قهرمانان وپیشکسوتان ورزش کشتی وبرخی از مسئولان ارشد بانک رفاه کشور ولرستان برگزار شد.

خبر : محمود داودی نژاد


نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield

lastnews

تابستان زیر سایه 77 هزار مگاوات مصرف برق / با همکاری مردم می‌توانیم از تابستان داغ عبور کنیم

دبیر شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان لرستان منصوب شد

ساماندهی فوری مشاغل مزاحم و ساخت‌وسازهای غیرمجاز

استفاده از 941 دستگاه ناوگان حمل‌ونقل برای جابه‌جایی زائران اربعین

نشست مدیرکل تأمین اجتماعی استان با کارفرمایان دو واحد تولیدی-صنعتی در بروجرد

بخش زنان و زایمان رومشگان و معمولان ایجاد شود/ ضرورت تسریع در روند اعطای زمین به خانواده های واجد شرایط

گام بلند بسیج سازندگی برای رفع تنش آبی در لرستان+تصویر

رسوب 25 هزار میلیارد ریال از منابع لرستان در حساب دستگاه‌های اجرایی

تا یک‌ماه آینده 1000 مگاوات به ظرفیت تولید برق افزوده می‌شود

پرداخت بیش از 1283 میلیارد ریال تسهیلات بند الف تبصره 18

توسعه لرستان با مالیات

بازدید معاون آموزش فنی و حرفه ای کشور از غرفه کارآفرینان اداره کل آموزش فنی و حرفه ای لرستان به مناسبت هفته ملی مهارت

روزانه بیش از 700 گذرنامه زیارتی اربعین در لرستان صادر می‌شود

طرح «مالیات بر عایدی سرمایه» گامی برای مقابله با سوداگری و توسعه اقتصادی لرستان

کارنامه درخشان انتقال خون لرستان/ از افتتاح بزرگترین مرکز غرب کشور تا رسیدن به شاخص اروپایی

کسب رتبه سوم کشوری مخابرات منطقه لرستان در بین استان‌های همتراز در سال 1403

موشن گرافی | مشکلات بوجود آمده توسط استخراج غیر قانونی رمز ارز در نانوایی ها

میعادگاه عاشقان در عمود 1399؛ اعلام آمادگی موکب «عاشقان اباعبدالله(ع)» لرستان برای خدمت به زائران اربعین

پویش قلم های مدرسه ساز در خرم آباد برگزار می شود

32 درصد تصادفات در استان ناشی از عدم توجه به جلواست

85 درصد جرایم پرونده‌های پلیس فتای لرستان مربوط به کلاهبرداری است

فراخوان سی‌وهفتمین جشنواره تئاتر لرستان منتشر شد

حمایت بانک کشاورزی مرهمی بر دستان پینه بسته کشاورزان

بانک کشاورزی برگزار می‌کند: جشنواره نقد سبز با رویکرد «نقد منصفانه، پیشنهاد سازنده

پایداری خدمات آب و برق متکی به توان داخلی و نیروهای عملیاتی است

ارتقای سرویس ADSL به VDSL مشترکین برخی از مناطق شهرستان خرم آباد

پلمپ آسانسور در شهرستان کوهدشت لرستان

ویدیو/ مشکلات بوجود آمده توسط استخراج غیر قانونی رمز ارز

تجلیل از مشارکت‌گران ثبت جهانی دره خرم‌آباد، آغاز حرکتی ملی برای معرفی تمدن ایران

توسعه صادرات فرآورده های خام دامی جز اولویت های اداره کل دامپزشکی استان لرستان

150 نقطه بحرانی حریق در سطح جنگل‌ها و مراتع لرستان شناسایی شد

مهلت ارسال اظهارنامه مالیات بر ارزش افزوده بهار 1404 تمدید شد

کاشت 500 هکتار از مزارع نخود دلفان به‌صورت مکانیزه

اعتبار کالابرگ دهک‌های چهارم و پنجم درآمدی امروز واریز می‌شود

ویدیو| قسمت دوم انیمیشن بابا برقی و کامی نوری

صیانت از دارایی‌های دولت نیازمند مستند سازی و ثبت کامل اموال دستگاههای اجرایی در سامانه سادا است

آزمون ادواری بیش از 400 وسیله سنجش سبک در لرستان

ویدیو | خانه یخچال نیست

بازدید نماینده مردم خرم‌آباد و چگنی از مناطق عشایری شاهیوند

مبارزه در رینگ یا دفاع از قلعه؟

موفقیت مهندس لرستانی در دهمین دوره انتخابات شورای مرکزی سازمان نظام مهندسی ساختمان کشور

هدیه همراه اول به مردم لرستان به مناسبت ثبت جهانی دره خرم‌آباد

حسابرسی تراکنش‌های بانکی با مبالغ بالا در لرستان آغاز شد

جشنواره ملی کاریکاتور در لرستان برگزار می‌شود

آزادراه خرم‌آباد – اراک؛ عملیات اجرایی قطعه اول آغاز شد

موشن گرافی| راهکارهای مدیریت مصرف انرژی در خانه

ایمن‌سازی راه‌ها و تسهیل جابه‌جایی زائرین اربعین در لرستان

عدم جذب به‌ موقع منابع مالی علاوه بر ناکارآمدی ، اعتماد و رضایت عمومی را کاهش می دهد

توقیف ظروف ملامین غیر استاندارد در لرستان

عرضه خارج از شبکه هزار قرص نان در سلسله و پلمب نانوایی متخلف