آخرین مطالب

معاون راهداری سازمان راهداری و حمل و نقل جاده ای:

جبران 90درصد آسیب های سیل در محور خرم آباد-پلدختر اجتماعی

جبران 90درصد آسیب های سیل در محور خرم آباد-پلدختر

  بزرگنمایی:
معاون راهداری سازمان راهداری و حمل و نقل جاده ای گفت : با افتتاح پل های شهید سلیمانی و پران پرویز ، بیش از ۹۰ درصد آسیب های ناشی از سیل سال ۹۸ در محور خرم آباد_پلدختر مرتفع شده است.

معاون راهداری سازمان راهداری و حمل و نقل جاده ای گفت : با افتتاح پل های شهید سلیمانی و پران پرویز ، بیش از 90 درصد آسیب های ناشی از سیل سال 98 در محور خرم آباد_پلدختر مرتفع شده است.

به گزارش پایگاه خبری تمدن لر ، دکتر رضا اکبری معاون راهداری سازمان راهداری و حمل و نقل جاده ای در بازدید از محور خرم آباد_پلدختر گفت: علیرغم حجم بالای خسارات سیل های سال 98 به محور خرم آباد _ پلدختر، در دو سال اخیر اقدامات قابل توجهی برای بازسازی و احیای این محور صورت گرفته و بیش از 60 درصد توان و انرژی استان صرف بازسازی نقاط آسیب دیده شده است که با بهره برداری از دو پروژه مهم پل های شهید سلیمانی و پران پرویز می توان گفت بیش از 90درصد مشکلات ناشی از سیل در این محور مرتفع گردیده است.

وی با بیان اینکه با هدف بررسی میدانی وضعیت پروژه پل های شهید سلیمانی و پران پرویز به لرستان سفر کرده است، افزود: در حال حاضر این دو پروژه شاخص سازمان راهداری، مهیای بهره برداری هستند که تلاش می شود طی روزهای آینده با حضور مقام عالی وزارت راه و شهرسازی به مردم تقدیم گردند.

دکتر اکبری عنوان کرد: علاوه بر این پروژه های دیگری شامل: روکش آسفالت، ایمن سازی و دیواره سازی در نقاطی از محور خرم آباد _پلدختر در حال اجرا است که در هماهنگی با استان قرار است در همین روزها تکمیل گردد و بخش های باقیمانده اعم از ادامه روند دیواره ساحلی در ادامه اجرا می شود همچنین سایر عملیات راهداری مورد نیاز در این محور نظیر نصب تابلو و علائم، شانه سازی، حفاظ ایمنی پرتگاه ها، خط کشی و ... با اعزام اکیپ راهداری محوری طی این دو هفته عملیاتی می شود که امیدواریم تا پایان سال جاری این محور به صورت 100درصد تکمیل و به یک مسیر مناسب برای تردد تبدیل شود.

وی با اشاره به سایر پروژه های استان لرستان گفت: پروژه های اولویت دار استان در سال 1400 اعم از روکش آسفالت راه های شریانی و روستایی و ... ابلاغ شده و در حال اجرا است که سعی می شود با تخصیص به موقع اعتبارات مورد نیاز که رقمی بالغ بر 200 میلیارد تومان است تا پایان امسال به نتیجه برسند.

 معاون راهداری سازمان راهداری و حمل و نقل جاده ای با اشاره به اجرای طرح راهداری محوری در کشور گفت: این طرح با اولویت ایمن سازی راه های شریانی از اول اردیبهشت امسال آغاز شده و در یک زمان بندی سه ماهه تا پایان مرداد ماه ادامه خواهد داشت که در قالب آن اکیپ های ماشین آلات و نیروی انسانی چند شهرستان به صورت یکپارچه و متحد در محورهای مورد نظر مستقر شده و 10 اقدام اساسی در رویه راه شامل: به روزرسانی تابلو و علائم، تجهیرات ایمنی، شانه و حریم راه را انجام می دهند.

دکتر اکبری در این سفر همراه با عباس شرفی مدیرکل و معاون راهداری اداره کل راهداری و حمل و نقل جاده ای لرستان از پروژه پل های شهید سلیمانی، پران پرویز و دیواره حائل محور خرم آباد _ پلدختر، راهدارخانه کاکارضا و محورهای خرم آباد_الشتر و نورآباد بازدید و عملکرد استان در ارتقای کیفی و ایمن سازی راه های شریانی را مورد ارزیابی قرار داد.


نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield

lastnews

رسانه های لرستان ظرفیت بزرگی هستند

«کشت و صنعت ماهور دشت‌یافته»؛ دومین شهرک صنعتی غیردولتی لرستان وارد مرحله بهره‌برداری شد

انسجام ملی، مقاومت ملی، کارآمدی و سرمایه اجتماعی؛ چهار راهبرد دولت برای عبور از شرایط سخت است/ توسعه لرستان وارد ریل جدیدی شده است/ دولت این استان را فراموش نخواهد کرد

31 شهریور؛ فرصت مشارکت در ساختن آینده لرستان با «نشان‌دار کردن مالیات»

کسب رتبه اول شرکت توزیع نیروی برق استان لرستان در طرح مهتاب

پیش‌بینی تولید 35 هزار تن گوجه‌فرنگی در لرستان

قبولی 128 دانش‌آموز تحت حمایت کمیته امداد در مدارس تیزهوشان و نمونه دولتی

تخلیه قلعه فلک و افلاک ، دغدغه‌ی سردار شهید سلامی بود

اراده شهردار جوان و با انگیزه خرم‌آباد، برای تحول چهره شهر ستودنی است

هشدار رهاسازی آب از سدهای ایوشان و تاج امیر لرستان

پلمب آسانسور ناایمن مجتمع پزشکی در خرم‌آباد

جریمه 10 میلیارد ریالی قاچاقچی دام در پلدختر

هشدار دادستان مرکز لرستان در خصوص رعایت حجاب

پوشش رایگان بیمه سلامت برای دهک‌های اول تا پنجم در لرستان

سخنگوی سپاه: رسانه‌ یکی از ابزارهای اصلی جنگ ترکیبی است

پل شهدای اقتدار خرم‌آباد آماده بهره‌برداری است

آغاز مسابقه میدان یار گروه های مردمی لرستان

رسانه‌های لرستان در خط مقدم جهاد تبیین و روایتگری ایستادند

46 طرح مخابراتی به ارزش 787 میلیارد تومان در لرستان آماده بهره‌برداری است

بهره‌برداری از 36 میلیارد تومان پروژه منابع طبیعی لرستان همزمان با هفته دولت

کشف 110 کیلوگرم موادمخدر در لرستان

لرستان، میزبان 740هزار کلنی زنبور عسل

770 میلیارد پروژه کشاورزی در لرستان افتتاح می‌شود

43 روستای لرستان در هفته دولت آبرسانی می‌شود

واگذاری 120 سامانه خورشیدی به عشایر لرستان

آغاز رقابت بیش از 33 هزار داوطلب لرستانی در آزمون سراسری 1405

افتتاح ایستگاه پمپاژ آب اسماعیل‌آباد دلفان لرستان

آغاز پانزدهمین مرحله واکسیناسیون طیور بومی ،گامی بلند در راستای کمک به معیشت روستائیان

برداشت انجیر سیاه از انجیرستان های لرستان

اجرای طرح خانه امید برای خانه دار شدن کارگران واحدهای صنعتی و معدنی لرستان

اتصال 179 مدرسه لرستان به شبکه پرسرعت فیبر نوری

انتصاب رئیس کل جدید دادگستری لرستان

برج‌های دوقلو خرم‌آباد در مسیر تعیین تکلیف؛ شهرداری آماده جذب سرمایه‌گذار شد

پرداخت 18 هزار میلیارد تومان تسهیلات در یک سال

آزمایشگاه تخصصی سیلندرهای فولادی در الیگودرز بهره‌برداری شد

تولید 25 درصد لباس فرم دانش‌آموزان لرستان در هنرستان ها

تداوم طرح ملی کشاورزی حفاظتی در لرستان؛ کشت گندم در دو قطعه مقایسه‌ای

اجلاس رؤسای آموزش و پرورش کشور در لرستان+فیلم

توقیف 57 وسیله نقلیه حادثه ساز در خرم‌آباد

پیام مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران لرستان به مناسبت سالروز ورود آزادگان سرافراز به میهن اسلامی

دستگیری قاتل سه جوان معمولانی در لرستان

711 میلیارد تومان مالیات برای پروژه‌های اولویت‌دار لرستان نشان‌دار شد

کاهش ترافیک مرکز شهر خرم‌آباد با پل‌های قاضی و افلاک

پل قاضی خرم‌آباد تا دو ماه آینده افتتاح می‌شود

کشف 8 مورد جعل علامت استاندارد بر روی کالاها در لرستان / انجام یک هزار و 200 مورد بازرسی از واحدهای صنفی لرستان

مشکلات فرهنگی مهم ترین عامل کمبود اهدا عضو در استان است

گزارشگر بومی در حاشیه، مهمان یزدی در میکروفون

گردش حساب پتروشیمی باید در استان متمرکز شود

846 پروژه در هفته دولت افتتاح و کلنگ زنی می‌شود

شناسایی بیش از 14 هزار بیمه‌شده جدید در لرستان