آخرین مطالب

تقدیر از عملکرد دادگستری استان لرستان/تبریک هفته قوه قضاییه و تاکید بر اجرای سند تحول بنیادین فرهنگی

تقدیر از عملکرد دادگستری استان لرستان/تبریک هفته قوه قضاییه و تاکید بر اجرای سند تحول بنیادین

  بزرگنمایی:

حجت الاسلام شاهرخی نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه خرم آباد در بخشی از خطبه های نماز جمعه این هفته با اشاره به هفته قوه قضائیه و تبریک آن به قضات، کارکنان اداری و سازمانهای تابعه قوه قضائیه در استان بیان داشت: در سند تحول بنیادین دو هدف مهم یعنی اجرای عدالت و دیگری رضایتمندی مردم برای قوه قضاییه ترسیم شده است که لازم است این دو هدف پیگیری و اجرا شوند.
ضرورت راه اندازی کارخانه‌های تعطیل لرستان
وی تصریح کرد: اجرای عدالت باید همچنان با اقتدار و پرقدرت ادامه پیدا کند، همچنین به رضایتمندی مردم باید توجه جدی شود، این امر وظیفه همه ادارات است و روابط عمومی هر اداره‌ای در طول هفته از ارباب رجوع نظر سنجی در رابطه نوع برخورد با آنها باید داشته باشد، اگر رضایتمندی وجود نداشت در رابطه با آن چاره اندیشی صورت گیرد.
اقدامات خوب و کارساز دادگستری لرستان در راستای تکریم ارباب رجوع
نماینده ولی‌فقیه در لرستان با تقدیر از ملاقات های عمومی هفتگی و مستمر در دادگستری استان لرستان و پیگیری‌های خوبی که توسط رییس کل دادگستری استان در یک سال اخیر در رابطه با کارگاه‌ها، واحدهای تولیدی و کارخانجات تعطیل شده گفت: اگر این کارها در سنوات قبل در استان لرستان انجام می‌شد طبیعتاً امروز شاهد راه اندازی برخی از این کارگاه‌ها و کارخانه‌ها بودیم.
وی خطاب به نمازگزاران افزود: دستگاه قضائی در کنار دستگاه های اجرایی با جدیت پیگیر است تا در سال 1400 و 1401 این کارخانه‌های تعطیل شده راه اندازی و ان شا الله لبخند مسرت را بر چهره جوانان و خانواده‌ها مشاهده کنیم.
حجت الاسلام شاهرخی ضمن تقدیر از اقدامات و عملکرد دستگاه قضایی در استان و سازمان های تابعه، ابراز داشت: از خداوند منان برای این عزیزان توفیق روز افزون و خیر و برکت را مسئلت داریم.
مصوبات سفر رئیس قوه قضائیه به لرستان اجرا شود
حجت الاسلام شاهرخی در بخش دیگری از سخنان خود با بیان اینکه انتخابات با فراز و نشیب‌هایی که داشت برگزار شد و نتیجه‌ای که مردم به دنبال آن بودند رقم خورد افزود: مردم استان ما همچون دیگر استان‌ها از هفته‌ها قبل از ایام تبلیغات انتخابات، خود را برای ورود به این حماسه سیاسی ماندگار آماده کرده بودند و در ایام تبلیغات انتخابات و 28 خرداد این حماسه کم نظیر را آفریدند، در این راستا جا دارد که از اقشار مختلف تقدیر و تشکر کنیم.
نماینده ولی‌فقیه در لرستان با بیان اینکه مردم متدین، شریف و نجیب، علیرغم مشکلات اقتصادی که داشتند با حضور پرشور خودشان دشمنان اسلام و نظام را ناامید کردند گفت: پاسخ چنین فداکاری به این است که مصوبات سفر دهم فروردین رئیس قوه قضائیه که رئیس جمهور منتخب است در استان تحقق پیدا کند و با تحقق و اجرای این مصوبات و مصوبات دولت سیزدهم برای کشور و استان ما، پاسخ این فداکاری مردم داده می‌شود و ارتقای فرهنگی و پیشرفت اقتصادی صورت خواهد گرفت.
آشکار شدن چهره پلید منافقان بعد از حادثه 7 تیرماه 1360

حجت الاسلام شاهرخی در ادامه سخنان خود با اشاره به ششم تیرماه و روز ترور رهبر معظم انقلاب اسلامی در سال 1360 افزود: خداوند را شاکریم که این ذخیره الهی را برای ما محفوظ نگه داشت، در این مسیر 40 سال از انقلاب اسلامی شهدای بزرگی را تروریست‌ها بر ما تحمیل کردند، عالمان، مجتهدان، افراد بزرگ و… را از ملت ما گرفتند، کسی مانند شهید آیت الله مطهری، شهدای محراب، رجایی، باهنر و…، از جمله آنها بوده است.
وی تصریح کرد: گرچه از این جهت به ما آسیب وارد شد اما خداوند هر چه در وجود آن شهدا بود، عصاره همه آنها را و بلکه به صورت مضاعف در وجود مقام معظم رهبری قرار داد و این ذخیره الهی را برای ما حفظ کرد و امروز مشاهده می‌کنیم که این نعمت الهی چگونه در هدایت جامعه اسلامی و مسلمانان در جهان اسلام نقش آفرینی می‌کند.
نماینده ولی‌فقیه در لرستان در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به هفت تیرماه، شهادت آیت الله بهشتی و 72 تن از یاران این شهید بزرگوار که در فاجعه هفت تیر به درجه رفیع شهادت نائل شدند گفت: گرچه این یک حادثه بزرگ بود و برای همه به جهاتی ناگوار بود، اما خداوند در ازای مظلومیت این شهدای عزیز، الطاف خود را به گونه‌ای بر ملت ما نازل کرد و سبب شد منافقین کور دل چهره زشت و پلیدشان در سطح منطقه، کشور ما و جهان آشکار و نمایان شود.
شهدای 7 تیر سند مظلومیت جمهوری اسلامی هستند
حجت الاسلام شاهرخی با تاکید بر اینکه شهدای هفتم تیر ماه به یک معنا سند مظلومیت جمهوری اسلامی اسلامی بودند افزود: کسانی که این فاجعه بزرگ را به وجود آوردند و این شهدای عزیز را از ما گرفتند الان در دامن کشورهایی که ادعای حقوق بشر دارند قرار گرفته‌ و مورد حمایت آنها واقع شده‌اند.
وی با بیان اینکه کشور ما به اقتدار نائل شده و همیشه به دنبال صبر و شکیبایی که ملت در مقابل مصائب از خود نشان داده، خداوند الطاف خود را نازل می‌کند تصریح کرد: نظام جمهوری اسلامی بعد از شهادت شهدای هفتم تیرماه به اقتدار نائل آمد و امروز چشم امید مسلمانان در کشورهای اسلامی به نظام اسلامی است و همه از ایران الگو می‌گیرند و این در سایه صبر، شکیبایی و فراز و نشیب‌هایی بوده که ملت ما در 40 سال گذشته و حوادث تلخی که داشته است.
نماینده ولی‌فقیه در لرستان بیان داشت: شهدای لرستان مانند شهید فخرالدین رحیمی نیز در بین آنها وجود داشته که خداوند بصیرتی به ایشان اعطا کرده بود که برخی از رویدادها، وقایع سیاسی و اجتماعی را قبل از وقوع مطلع بودند و پیش بینی می‌کردند، آن شهید عزیز می‌دانستند که بنی صدر برای کشور ما آسیب زا است و می‌دانستند که منافقین برای کشور ما ایجاد آسیب می‌کنند.


نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield

lastnews

رئیس پلیس راه استان لرستان منصوب شد

1.4 تن مواد مخدر در لرستان کشف شد

ویدیو/14 مگاپروژه‌ کلیدی صنعت برق برای عبور ایمن از اوج بار تابستان 1405

تشکیل 185 پرونده تخلفاتی دام و طیور در لرستان

هتل‌های 5 ستاره از پرداخت عوارض پروانه معاف می‌شوند

کشف 12 میلیارد تومان داروی احتکاری در لرستان

احداث ساختمان شهرداری منطقه 3؛ گامی در جهت تحقق عدالت اجتماعی

افتتاح ساختمان شهرداری منطقه 3، تحقق دومین برنامه طرح عید تا عید

وصول مطالبات، شرط بقا در تابستان 1405

فراخوان زندگی، اهدای خون لرستانی‌ها برای بیماران تالاسمی مناطق سیل‌زده

کلاهبردار حرفه‌ای میلیاردی در خرم‌آباد دستگیر شد

تامین مرغ و برنج مورد نیاز بازار شب یلدا در لرستان

هوشمندسازی مدیریت شهری؛ محور رویداد «خرم‌آباد هوشمند» با تمرکز بر نقش نخبگان جوان

هوشمندسازی یک نیاز اساسی برای آینده مدیریت شهری

بازار شب یلدای لرستان زیر ذره بین ناظران دامپزشکی

9.5 میلیون مترمکعب به آب سد «ماربره» اضافه شد

خرم‌آباد دومین کارخانه آسفالت خود را افتتاح کرد / تاکید شورای شهر بر ارتقای کیفیت معابر+تصاویر

افتتاح دومین کارخانه آسفالت خرم‌آباد؛ تحولی راهبردی در بهسازی معابر شهری

افتتاح دومین کارخانه آسفالت خرم‌آباد پس از 35 سال؛ گامی راهبردی برای قطع وابستگی به پیمانکاران پرهزینه

ویدیو/ظرفیت نیروگاه‌های تجدیدپذیر در دولت چهاردهم، سه‌برابر کل ظرفیت ایجاد شده در دولت‌های گذشته است

شکایت باشگاه خیبر از داور بازی با استقلال

محکومیت 18 میلیارد تومانی برای عرضه خارج از شبکه گندم در لرستان

70 اثر جدید لرستان در راه ثبت در فهرست ملی

مقابله همه‌جانبه و قاطع پلیس با سرقت، تیراندازی و قاچاق کالا

اجرای طرح ملی گلریزان اجتماعی در لرستان

لرستان میزبان جشنواره بین‌المللی قصه‌گویی شد/ حضور 60 قصه‌گو در مرحله نهایی

مهر تأیید بنیاد ایران‌شناسی بر دانشنامه جامع لرستان

دو انتصاب شایسته در شرکت گاز استان لرستان

صورتحساب‌های غیرالکترونیکی (کاغذی) فاقد اعتبار مالیاتی خواهند شد

ایجاد دسترسی بیرانشهر به آزادراه خرم آباد-اراک

بهره‌برداری از 42 دیزل ژنراتور برای پایداری آب در لرستان

آغاز دومین پویش نذر خون «عید تا عید» در لرستان

برفروبی بیش از دو هزار و 700 کیلومتر باند در جاده‌های لرستان

راه ارتباطی 380 روستای برفگیر لرستان بازگشایی شد

الیگودرز به‌عنوان شهر ملی "چوقابافی" ثبت شد

راستی آزمایی بیش از یکهزار و 300 ترازوی سنجش در لرستان

خلاقیت معلم خرم آبادی (رستا کمالی) برای آموزش الفبای فارسی با فرهنگ و آداب محلی

رکورد پرواز باروری ابرها شکسته شد

مدیر مخابرات منطقه لرستان پژوهشگر برتر شد

317 کیلوگرم مواد مخدر در لرستان کشف شد

26 پله صعود و ایستادن در جایگاه پنجم کشوری

فعالیت 140 بانوی دهیار در لرستان

کاشت 5 هزار نهال بومی در پویش نهالکاری به مناسبت میلاد حضرت فاطمه زهرا(س)

برگزاری پویش درخت کاری به مناسبت روز مادر، در مجموعه بام خرم آباد +تصاویر

لرستان میزبان 11 رایزن بازرگانی؛ گام بلند استان برای جهش صادرات صنعتی و دارویی

انتصاب سرپرست جدید اداره روابط عمومی و امور رسانه حفاظت محیط زیست استان لرستان

تنها راه نجات برق، بهینه‌سازی و اصلاح قیمت‌هاست / بدون مشارکت مردم عبور از ناترازی ممکن نیست

آماده‌باش 370 راهدار با ورود سامانه بارشی به لرستان

اتصال همه مدارس کشور به فیبر نوری تا پایان دولت چهاردهم»/ پیش شماره تلفن مدارس کل کشور به 5012 تغییر می کند

رئیس پلیس جدید راهنمایی‌ورانندگی لرستان معرفی شد