آخرین مطالب

مدیرکل بیمه سلامت لرستان مطرح کرد:

تمدید اعتبار دفترچه بیمه سلامت به صورت غیرحضوری اجتماعی

تمدید اعتبار دفترچه بیمه سلامت به صورت غیرحضوری

  بزرگنمایی:
مدیرکل بیمه سلامت لرستان گفت: اعتبار دفترچه بیمه سلامت صندوق‌های همگانی، روستاییان و عشایر به صورت غیرحضوری تمدید می‌شود.

مدیرکل بیمه سلامت لرستان گفت: اعتبار دفترچه بیمه سلامت صندوق‌های همگانی، روستاییان و عشایر  به صورت غیرحضوری تمدید می‌شود.

به گزارش پایگاه خبری تمدن لر ، شاهدخت فتحی بیرانوند ظهر دوشنبه 29 شهریور در جمع خبرنگاران با اشاره به اینکه در ابتدای طرح صندوق بیمه همگانی 270 هزار نفر بیمه شده و صاحب دفترچه رایگان شدند، اظهارداشت: بیمه همگانی در اصل موضوع برای کسانی بود که بضاعت مالی نداشتند لذا برای رسیدن به این مهم در سال 96 موضوع ارزیابی وسع مطرح شد و افرادی که تمکن مالی داشتند از صندوق بیمه همگانی حذف شدند ولی این افراد می‌توانستند در صندوق بیمه ایرانیان دفترچه بگیرند که این موضوع در توسط هیات دولت مصوب و ابلاغ شد.

وی در خصوص چگونگی حذف افراد در صندوق بیمه همگانی ادامه داد: آزمون وسع و اطلاعات سامانه یارانه وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی مبنای شناسایی افراد دارای تمکن مالی شد.

فتحی بیرانوند با بیان اینکه با شیوع ویروس کرونا، ارزیابی وسع منتفی و مجدد افراد برای گرفتن دفترچه صندوق بیمه همگانی ثبت نام کردند، ادامه داد: طبق آمار 206 هزار نفر در صندوق بیمه همگانی عضو هستند و دفترچه رایگان دارند.

مدیرکل بیمه سلامت گفت: براساس قانون و مسائل بودجه، افرادی که دفترچه رایگان داشتند می توانستند فقط به مراکز خدمات دولتی دانشگاهی بروند.

وی از اجرایی شدن بسته نظام ارجاع خانواده در استان لرستان از تابستان سال جاری خبر داد و گفت: طرح پزشک خانواده دارای مزایای منحصر به فردی است به طوری که شهروندی که در صندوق بیمه همگانی دفترچه دارد می‌تواند یک پزشک خانواده داشته باشد و این پزشک به عنوان مشاوری امین از تمام آزمایش‌ها، سوابق و بیماری‌های افراد مطلع است و گاها می‌تواند بیماری‌های همچون دیابت و فشار خون را قبل از تاثیرات منفی آن بر بدن شناسایی کند.

فتحی بیرانوند اجرای طرح پزشک خانواده را در راستای منویات مقام معظم رهبری مبنی بر دست عادلانه تمام افراد به بیمه سلامت و توسعه پوشش خدمات بیمه‌ای دانست و گفت: در طرح پزشک خانواده پزشکی که جمعیتی به او منتسب می‌شود به ازای هر فرد 7500 تومان به پزشک داده می شود از طرفی بیمار نیز می‌تواند با پرداخت 6 هزار تومان توسط پزشک عمومی ویزیت شود و خدمات آزمایشگاهی و رادیولوژی هم بیمه می‌شود و فقط در بخش خصوصی فرانشیر مصوب پرداخت می‌شود.

مدیرکل بیمه سلامت لرستان با اشاره به اینکه یک میلیون و صد هزار بیمه شده زیر چتر بیمه سلامت لرستان هستند، گسترش خدمات غیرحضوری را از اولویت‌ها و فعالیت‌های این اداره‌‌کل برشمرد و گفت: در حال حاضر هر فرد می‌تواند به صورت غیرحضوری در صندوق بیمه سلامت همگانی دفترچه خود را تمدید کند.

وی با اشاره به اینکه کرونا باعث افزایش هزینه های بیمه سلامت لرستان شد، ادامه داد: در سال جاری 70 درصد هزینه‌های بیمه سلامت افزایش پیدا کرده است این در حالی است 90 درصد داروهای کرونا و هزینه‌های مربوط به سی‌تی‌اسکن و PCR هزینه‌هایی است که به بیمه متحمل شد چراکه هر فردی که به کرونا مبتلا می‌شود حداقل دو بار باید سی‌تی‌اسکن انجام دهد.

فتحی بیرانوند تصریح کرد: امکان تمدید پوشش بیمه‌ای در صندوق‌های بیمه روستاییان و عشایر و سلامت همگانی بصورت غیر حضوری در سامانه سرویس‌های شهروندی بیمه سلامت به نشانی www.bimehsalamatirania /n.ir یا  eservices.ihio.gov.ir/esc صورت می‌گیرد.

 وی اضافه کرد: همچنین این امکان فراهم شده است که بیمه شده‌ها در صورت تمایل برای تمدید پوشش بیمه‌ای روستایی و عشایری و سلامت همگانی مراجعه نکنند، لذا اگر بیمه آن‌ها فاقد اعتبار باشد با مراجعه به همین سامانه می‌توانند بدون حضور آن را تمدید کنند.


نظرات شما

admin-magz

معصومه میرزای طرهان

تعویض دفترچه روستای

۱۴۰۰/۱۰/۲۱

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield

lastnews

لرستان، گنجینه ژنتیکی ایران در سایه چالش‌های زیست‌محیطی

رهاسازی گونه گوزن زرد ایرانی درکشت و صنعت و گردشگری ماهور لرستان

حفاظت از جنگل های بلوط در لرستان با همکاری وزارت جهاد کشاورزی در دستور کار است

واسپاری نشریات محلی لرستان به کتابخانه ملی ایران

اجرای بیش از 300 ویژه‌برنامه هفته عقیدتی سیاسی سپاه در لرستان

قاچاقچیان کالا در لرستان بیش از 10 میلیارد ریال جریمه شدند

خدمات بهداشت حرفه‌ای به 17 هزار کارگاه در لرستان ارائه شد

تقدیر مدیرکل بنیاد شهید لرستان از مدیر بانک سپه به پاس یک سال همراهی و همکاری این بانک در حوزه تسهیلات اشتغال‌زایی

معاون فرهنگی و رسانه اداره کل ارشاد لرستان معرفی شد

فراخوان اهدای خون در لرستان

تأکید استاندار لرستان بر تأمین فوری ساختمان مناسب برای بنیاد ایران‌شناسی شعبه استان

فعالیت 14 حوزه علمیه خواهران در سطح استان لرستان /تحصیل یک هزار و 26 طلبه در این حوزه ها

9 معلم نمونه لرستان به مرحله کشوری راه یافتند

مدیرکل میراث‌فرهنگی لرستان ابقاء شد

یک لرستانی عضو هیات مدیره انتشارات علمی و فرهنگی تامین اجتماعی کشور شد

ایجاد شفافیت در اولویت برنامه های هئیت مدیره سازمان‌های نظام مهندسی ساختمان لرستان

تلاش برای توسعه اقامتگاه‌های بوم‌گردی لرستان

کشف 12 فقره سرقت در خرم‌آباد

تبیین سیاست‌ها و اولویت‌های کلان آموزش و پرورش استان

درخشش بانوی فرهنگی لرستانی در جشنواره سراسری "تدریس ماهرانه" جمعیت هلال احمر

پرداخت سه هزار و 800 میلیارد ریال از مطالبات کادر درمان لرستان

مجوز ماده 23 سد "ماربره" دورود صادر شد

تولد گوساله گوزن زرد ایرانی در سایت کشت و صنعت

درخشش هنرمندان لرستانی حاصل اتحاد بین هنرمندان و هم‌افزایی سازمان‌های فرهنگی استان است

هنرمندان واقعیت‌های دفاع مقدس را به تصویر بکشند

لزوم توجه بیشتر به هنرمندان لرستان

نشست راهبردی در عالی‌ترین سطح؛ لرستان در آستانه جهش

اولین بازارچه میوه و تره‌بار خرم‌آباد راه‌اندازی شد

انتقال خون لرستان دو رتبه نخست کشوری را کسب کرد/بانوان لرستانی پرچمدار اهدای خون کشور

گامی بلند در حمایت از بیماران سرطانی / حمایت موسسه امدادگران عاشورا از 800 بیمار سرطانی در لرستان

دستگاه‌های اجرایی لرستان حق واگذاری آگهی دولتی به افراد ذی‌نفع را ندارند

تأکید مسئول بسیج رسانه لرستان بر هم‌افزایی و برنامه‌محوری خانه مطبوعات

همایش روز ملی آرد و نان در لرستان با تجلیل از نانوایان و گندمکاران برتر +تصاویر

ضرورت ترویج مصرف نان کامل و کاهش ضایعات گندم

پرداخت کامل مطالبات کشاورزان لرستانی

17 تن شکر خارج از شبکه توزیع در بروجرد کشف شد

کشف و ضبط 45 هزار لیتر سوخت یارانه‌ای در استان لرستان

مدرسه مجازی استان تا مهرماه راه‌اندازی می‌شود

کشف 50 ماینر غیرمجاز در لرستان

ایجاد زنجیره مهارت‌آموزی با هدف توسعه اشتغال در بین جوانان و مهارت افزایی کارگران در لرستان

پرداخت بیش از 37 هزار میلیارد ریال تسهیلات توسط بانک کشاورزی استان لرستان در سال 1403

عذرخواهی شهردار خرم‌‌آباد از مردم/ تمام معابر مشکل‌دار امسال آسفالت می‌شوند

هادیان سیاسی نقش مهمی در جهاد تبیین، روشنگری در جامعه دارند

هنرمند لرستانی برگزیده مسابقه خوشنویسی خط عربی «الرقیم» کشور قطر شد

کشف 15 دستگاه ماینر غیرمجاز در خرم‌آباد؛ پاداش برای گزارش‌های مردمی

فعالیت‌های پنج‌گانه نهاد بین‌المللی صلح و سازش، اتحاد عدالت اجتماعی کشور/ عضویت 500 لرستانی در این نهاد

دکتر احمد بهاروندی مسئول سازماندهی شورای سفیران نهاد صلح و سازش در لرستان شد

عبدی ناجی فوتبال لرستان/ فرشته نجات فوتبال لرستان ستودنی است

برد خانگی خیبر مقابل نساجی؛ لرتباران بقا در لیگ برتر را جشن گرفتند

هنر در لرستان رویکردی فلسفی به هستی است