آخرین مطالب

آیین معارفه استاندار لرستان با حضور وزیر کشور سیاسی

آیین معارفه استاندار لرستان با حضور وزیر کشور

  بزرگنمایی:
با حضور احمد وحیدی وزیر کشور امروز در خرم آباد دکتر فرهاد زیویار به عنوان استاندار هفدهم لرستان معارفه شد.

با حضور احمد وحیدی وزیر کشور امروز در خرم آباد دکتر فرهاد زیویار به عنوان استاندار هفدهم لرستان معارفه شد.
به گزارش پایگاه خبری تمدن لر، با حضور احمد وحیدی وزیر کشور امروز در خرم آباد دکتر فرهاد زیویار به عنوان استاندار هفدهم لرستان معارفه شد.

وزیرکشور همچنین از زحمات خادمی استاندار پیشین لرستان قدردانی کرد.

احمد وحیدی در مراسم معارفه استاندار جدید لرستان گفت: هیات دولت و شخص رئیس جمهور حتماً پیگیر مسائل لرستان و حامی استاندار جدید بوده و این استان در مرکز توجه است.

احمد وحیدی با بیان اینکه لرستان ظرفیت‌های کشاورزی، دامپروری، گردشگری، تاریخی و صنعتی زیادی دارد افزود: از این ظرفیت‌ها باید بیش از پیش استفاده شود تا بتوان بیکاری لرستان را کاهش داد.

وی با بیان اینکه لرستان منطقه پرافتخاری در تاریخ ایران اسلامی است افزود:  وجود بزرگانی چون طاهری خرم آبادی و 6 هزار و 300 شهید والا مقام سند افتخار لرستان است.

وزیرکشور افزود: همه ما وظیفه داریم در خدمت به مردم لرستان بیش از گذشته تلاش کنیم و با انتخاب استانداری بومی و تحصیل کرده دنبال استفاده از همه ظرفیت‌های لرستان برای توسعه و پیشرفت هستیم

وحیدی از استاندار جدید استان خواست مسئولیتها را بر اساس شایسته سالاری واگذار کند و سفارش پذیر نباشد.

وزیرکشور بر ضرورت بازنگری سند توسعه استان تاکید و گفت: منابع مورد براساس سند توسعه استان تخصیص دادی شود 

وی به طرحهای راکد و در تملک بانکها در لرستان اشاره کرد و افزود: بانکها موظفند هر چه سریعتر این طرح ها را تعیین تکلیف کنند تا هیچ طرح راکدی در لرستان وجود نداشته باشد.

وزیر کشور همچنین قول داد با سفر وزیر نیرو به لرستان مشکلات حوزه آب استان حل خواهد شد.

امام جمعه خرم آباد در آیین معارفه استاندار جدید لرستان با بیان اینکه لرستان 6 هزار و 300 شهید تقدیم انقلاب کرده از وزیر کشور و شخص رئیس جمهور خواست به لرستان با نگاه ویژه بنگرند و در انتخاب استانداری ویژه برای لرستان دریغ نکنند.

حجت الاسلام والمسلمین شاهرخی به ظرفیت‌های لرستان در بخش‌های جنگل، کشاورزی، روان آب، صنعت و گردشگری اشاره کرد و افزود: باوجود ثروت‌های فراوان خدادادی از قافله توسعه عقب مانده یم و نرخ بیکاری بالا در لرستان مشکلات اجتماعی فراوانی را به وجود آورده است.

امام جمعه خرم آباد همچنین خواستار راه‌اندازی کارخانه جات تعطیل شده، تکمیل سدها، تخصیص خسارات ناشی از سیل فروردین 1398 و تخصیص ردیف بودجه مستقل و کافی برای لرستان شد.

نماینده، ولی فقیه در لرستان خواستار طراحی برنامه‌های کوتاه، میان و بلند مدت در حوزه‌های مختلف برای پیشرفت وتوسعه لرستان شد.

حجت الاسلام مبلغی رئیس مجمع نمایندگان لرستان در مجلس شورای اسلامی در مراسم معارفه استاندار جدید لرستان افزود: لرستان از محرومیت و بیکاری شدید رنج می‌برد و مسئولان نظاره گر هستند.

نماینده مردم کوهدشت در مجلس شورای اسلامی افزود: مشکلات اقتصادی، کمبود کارخانجات، تعطیلی واحد‌های صنعتی وتولیدی، کمبود و نبود زیر ساخت‌های ریلی، هوایی و جاده‌ای در بخش حمل و نقل باعث عقب ماندگی لرستان شده است.

حجت الاسلام مبلغی با اشاره به اینکه لرستان قطب دامپروری، کشاورزی وگردشگری است افزود: کم توجهی به‌این ظرفیت‌های خدادادی به جای توسعه و پیشرفت، فقر و فلاکت را برای مردم لرستان به ارمغان آورده است.

رئیس مجمع نمایندگان لرستان در مجلس شورای اسلامی با انتقاد از کم توجهی وزارت نیرو به مهار روان آب‌ها در لرستان گفت: ساخت سد معشوره یکی از نیاز‌های اصلی مردم لرستان است که مطالعات اولیه آن 50 سال پیبش انجام شد، اما وزرات نیرو همچنان در ساخت آن مردد و عملیات ساخت سد لاک پشتی و کند است.

رزم رئیس کل دادگستری لرستان هم با اشاره به ظرفیت‌های لرستان در بخش‌های مختلف خواستار توجه ویژه دولت به سدسازی و مهار روان آب‌ها در لرستان شد.

وی با انتقاد ازعملکرد بانک‌ها به خاطر اینکه پول مردم استان را در جا‌های دیگری سرمایه گذاری می‌کنند افزود: تعداد زیادی از کارخانجات تعطیل شده لرستان در تملک بانک‌ها قرار دارند و هیچ اراده‌ای برای رونق تولید و از سرگیری فعالیت دوباره کارخانجات تملک شده وجود ندارد.

رزم افزود: بیکاری شدید در لرستان در کنار اعتیاد باعث شده تا این استان در خودکشی رتبه چهارم کشور را داشته باشد.

رئیس کل دادگستری لرستان همچنین از مسئولان دولتی خواست معادل اعتباراتی که برای احیای دریاچه ارومیه هزینه شد برای جلوگیری از زوال بلوط‌های زاگرس در 11 استان زاگرس نشین هم اختصاص یابد.

محمد رزم وجود 40 منطقه حاشین نشین در لرستان را یک تهدید بر شمرد و خواستار توجه بیشتر مسئولان به مناطق حاشین نشین استان شد.

دکتر فرهاد زیویار استاندار جدید لرستان نیز با قدردانی از اعتماد دولت اظهار امیدواری کرد در زمان مسئولیت در لرستان از تمام توان و ظرفیت خود برای توسعه لرستان و جبران عقب ماندگیهای استان را به کار گیرد.

 استاندار لرستان افزود: قرارگیری لرستان در مسیر مواصلاتی شمال به جنوب می‌تواند به توسعه استان کمک کند.

ابرپروژه‌های استان را برای توسعه پیگیری خواهیم کرد.

لرستان باید بر اساس ظرفیت‌هایش گام بردارد و توسعه پیدا کند.

خادمی استاندار پیشین لرستان هم گزارشی از عملکرد چهارساله دوران مدیریت خود در لرستان گزارشی ارائه داد


نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield

lastnews

ویدئو| افتتاح 4 پروژه بزرگ وزارت نیرو با دستور رئیس جمهور

مجوز کارشناسی ارشد «سلامت سالمندان» در دانشگاه علوم پزشکی لرستان صادر شد

نخستین نمایشگاه تخصصی گردشگری در خرم‌آباد برپا می‌شود

آبرسانی پایدار به 132 روستای لرستان

بدون هیاهو، وزارت نیرو پای کار ایران است

آینده کشور به نوع نگرش ، حرکت و پرورش نوجوانان بستگی دارد/ کاهش دوز سیاست در آموزش و پرورش

مسیر راهپیمایی 13 آبان در شهرهای لرستان اعلام شد

برگزاری دوره آموزشی استاندارد‌های بتن آماده در لرستان

دستگیری کلاهبردار رسید ساز جعلی در خرم آباد

اجرای 35 پروژه لرستان در قالب طرح «نشان‌دار کردن مالیات‌ها»

مسابقه ی خاطره نویسی با موضوع جنگ دوازده روزه برای دانش آموزان تمام مقاطع سطح استان برگزار می شود

قاچاقچی کالا در لرستان افزون بر 17 میلیارد ریال جریمه شد

کشف 60 کیلوگرم تریاک در عملیات مشترک پلیس لرستان و خوزستان

جای خالی بسیج رسانه در هیأت منصفه مطبوعات لرستان، خلأی در عدالت رسانه‌ای

با فراهم شدن زیرساخت‌ها سرمایه‌گذاران با خیال راحت به منطقه ویژه اقتصادی ازنا بیایند

سوخت نیروگاه‌ها ذخیره شده و صنعت برق آماده زمستان و تابستان آینده است

مانور پدافند غیر عامل در نیروگاه سیکل ترکیبی لرستان با همکاری سازمان آتش نشانی و اورژانس شهرستان خرم آباد برگزار شد

استخراج و فروش غیرمجاز رمزارز به نوعی قاچاق برق است‌

درخشش استان لرستان در کنفرانس ملی مخابرات کشور

مدیریت مصرف و هوشمندسازی، مسیر جدید صنعت برق ایران است

آماده خدمت صادقانه به خانواده‌های شهدا و ایثارگران هستم

مصطفی آزادبخت به‌عنوان مدیرکل بنیاد شهید لرستان معرفی شد

خرم‌آباد، شهرداری نمونه کشور در توسعه سامانه پایش هوشمند شهری

عزل شهردار دورود با رأی اکثریت اعضای شورا

طرح «طاها» باهدف اتصال کسب‌وکارهای خرد و کارگاه‌های محلی به بازارهای بزرگ اجرا می‌شود

جلسه هماهنگی برنامه‌های سی و سومین هفته کتاب جمهوری اسلامی ایران در لرستان برگزار شد

گسترش همکاری توانیر و ایران‌ترانسفو برای ارتقای فناوری و تأمین ترانسفورماتورهای اوج بار 1405

محکومیت 254 میلیارد ریالی کارخانه متخلف در لرستان به‌دلیل قاچاق پارچه

پلمب سه واحد صنفی متخلف در لرستان

صادرات 10 تن داروهای دامی از لرستان به مقصد افغانستان و پاکستان

تأیید 9 ساختگاه برای احداث نیروگاه خورشیدی در لرستان / گامی مهم برای توسعه انرژی‌های پاک در استان

فرهنگ «نه به تیراندازی» را در جامعه نهادینه کنیم

پیشرفت 58 درصدی راه‌آهن دورود ـ خرم‌آباد

قرارداد 61 میلیارد تومانی برای توسعه زیرساخت‌های منطقه ویژه اقتصادی ازنا منعقد شد

خرم‌آباد زیباتر می‌شود؛ آغاز طرح تحول فضای سبز شهری

رشد 4 هزار مگاواتی تقاضا و برنامه احداث 11 هزار مگاوات نیروگاه جدید تا تابستان 1405

تمدید مهلت اصلاح و استرداد اظهارنامه مالیات بر ارزش افزوده تابستان تا 25 آبان‌ماه

جریمه 818 میلیون تومانی قاچاقچی پوشاک در خرم‌آباد

راه‌اندازی سایت تلفن همراه اول پشت‌بامی اداره‌کل بهزیستی خرم‌آباد

ایران در جمع کشورهای پیشرو جهان در فناوری هوشمندسازی برق

صدور سند برای بناهای تاریخی لرستان

تمرکز بر راه سازی در لرستان با 19 پروژه کلیدی

پدافند غیرعامل یک مولفه برای حکمرانی در شرایط بحرانی است

محورهای پر تصادف لرستان ایمن‌تر شود

موافقت با 26 طرح در کارگروه امور زیربنایی لرستان

21 هزار نشت گاز در لرستان شناسایی شد

تأیید بازنشستگی پیش از موعد 753 کارگر لرستانی

بیش از 43 هزار بیمار صعب العلاج در لرستان نشان‌دار شدند

میزبانی درخشان لرستان در رقابت‌های دوآتلون دختران المپیاد استعدادهای برتر کشور در خرم‌آباد

اجرای 20 پروژه آموزشی در قالب طرح «نشان‌دار کردن مالیات‌ها» در لرستان