آخرین مطالب

تشریح برنامه‌های کانون پرورش فکری لرستان در هفته ملی کودک فرهنگی

تشریح برنامه‌های کانون پرورش فکری لرستان در هفته ملی کودک

  بزرگنمایی:
مدیرکل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان لرستان برنامه‌های کانون پرورش فکری لرستان در هفته ملی کودک تشریح کرد.

به گزارش پایگاه خبری تمدن لر، محمدجواد محمدی، مدیرکل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان لرستان چهارشنبه، 14 مهر در یک گفت‌وگوی خبری در رابطه با برنامه‌های هفته ملی کودک در لرستان، گفت: روز جهانی و هفته ملی کودک، فرصتی است تا بیشتر و بهتر به کودکان بیندیشیم، به همین منظور متناسب با شعار «حال خوش کودکی، رنگ خوش زندگی» و با نگاه به روز شمار هفته، ویژه‌برنامه‌هایی طراحی و برنامه‌ریزی شده که در این هفته با محوریت کودک و بر مبنای آن‌چه که مناسب کودکان است آنها را اجرا تا هفته‌ای سرشار از زیبایی، شادی و نشاط برای آنها به ارمغان بیاورد.

وی افزود: امسال برنامه‌های کانون لرستان به‌گونه‌ای برنامه‌ریزی و پیش‌بینی شده‌اند که موجب افزایش شادی و نشاط و آگاهی در کودکان استان شوند که این برنامه‌ها به‌صورت حضوری و مجازی اجرا خواهند شد. مدیرکل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان لرستان اضافه کرد: با توجه به اینکه جمعه پیش‌رو اولین روز از هفته ملی کودک است، برنامه‌های کانون استان لرستان در مصلی‌های نماز جمعه سطح استان آغاز خواهند شد.

وی با اشاره به اینکه در نماز جمعه این هفته، به مناسبت روز جهانی و هفته ملی کودک، قاری قرآن و مکبر از بین نوجوانان عضو کانون پرورش فکری انتخاب شده‌اند، ادامه داد: برپایی نمایشگاه نقاشی اعضای کانون، حضور 8 مرکز سیار، نقاشی بر روی یکی از دیوارهای مصلی الغدیر خرم‌‌آباد، خوانش بیانیه کودکان و نوجوان توسط عضو کودک از دیگر برنامه‌های این روز است.

محمدی با بیان اینکه همچنین در این روز معرفی کتاب‌های کانون مناسب کودکان، نمایشگاه مجازی نقاشی با موضوع «صلح و بازی» و قرائت بیانیه کودکان توسط هفده کودک در 17 مرکز اجرا خواهد شد، اضافه کرد: در روز 17 مهر ویژه‌برنامه گلچینی از سخنان بزرگان دینی در قالب خوشنویسی، ویژه‌برنامه کتابخانه‌های سیار در روستاهای تحت پوشش، تولید آثار فاخر و انتشار در فضای مجازی، انتشار داستان‌های مینیمال توسط کودکان، قصه‌گویی کودکان را داریم و در 18 مهر ساخت و تولید آثار مهارت ‌های مثبت روانشناسی و انتشار در فضای مجازی، تولید آثار تئاتر کتابخانه‌ای، شعرخوانی و ساخت کلیپ‌های آموزش درست‌خوانی و روانخوانی، نشست تخصصی با کارشناسان و صاحب‌نظران حوزه‌ کودک، دیدار کودکان با مسئولان استانی را خواهیم داشت.

مدیرکل کانون پرورش فکری لرستان ویژه‌برنامه‌ «نامه‌ای به مدافعان سلامت»، نمایشگاه مجازی عکس با موضوع «امنیت و لبخند کودک»، تولید آثار نقاشی کودکان با موضوع «امنیت و مدافعان سلامت»، برپایی جشن تولد برای انتشار تازه‌های کتاب کودک، تقدیر از فعالان عرصه فرهنگ، نویسندگان و شاعران کودک، ویژه‌برنامه شعر کودک، برپایی نمایشگاه تصویرسازی کتاب‌های کودکان، رونمایی از محصولات فرهنگی و کتاب‌های کانونی مناسب کودکان، معرفی شاعران کودک و خوانش نمونه‌هایی از آثار آنها را از دیگر برنامه‌های کانون لرستان در هفته ملی کودک برشمرد.

وی گفت: برگزاری ویژه‌برنامه‌ خلاقیت‌های هنری و بازتولید آثار بومی محلی، ساخت و تولید ترانه‌های بومی و محلی مناسب کودکان، قصه‌گویی بومی و محلی، نمایشگاه مجازی سفال، معرفی جاذبه‌های گردشگری، فرهنگی و تاریخی لرستان، بازدید کودکان از سازمان‌ها و ادارات، معرفی مشاغل در ارتباط با فناوری، دیدار با تلاشگران عرصه‌ فناوری و اطلاعات، حضور کودکان در صدای مرکز لرستان را از دیگر برنامه‌های هفته کودک ذکر کرد و افزود: باهماهنگی که با سایر ادارات انجام شده است، برنامه‌های مشترک زیادی در سراسر استان اجرا خواهد شد که می‌توان به مسابقه نقاشی با همکاری راهنمایی رانندگی، برگزاری مسابقه فرهنگی، هنری و ادبی با مشارکت آموزش و پرورش و راه و شهرسازی اشاره کرد.

وی با تاکید بر رسالت کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان برای خدمت‌رسانی به مناطق کم‌برخوردار، اظهار کرد: با هماهنگی‌هایی که با دفاتر تسهیلگری صورت گرفته است، کتابخانه‌های سیار در طول هفته با این مراکز برنامه‌های مشترک اجرا می‌کنند و در روستاهای تحت پوشش نیز خدمات فرهنگی هنری و ادبی ارائه می‌دهند.

16 الی 22 مهر به نام هفته ملی کودک نام‌گذاری شده که امسال شعار «حال خوش کودکی، رنگ خوش زندگی» برای هفته ملی کودک در نظر گرفته شده و هر روز این هفته نیز عنوانی دارد که از عناوین روزشمار هفته کودک می‌توان به  کودک، صلح، بازی و نشاط»، «کودک، باورهای دینی و معنویت»، «کودک، خانواده، آموزش و مهارت‌های زندگی»، «کودک، امنیت، بهداشت و سلامت جامعه»، «کودک، کتاب، هنر و ادبیات»، «کودک، هویت میراث طبیعی و فرهنگی» و «کودک، رسانه و فناوری‌های نوین» اشاره کرد.



نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield

lastnews

ویدئو| افتتاح 4 پروژه بزرگ وزارت نیرو با دستور رئیس جمهور

مجوز کارشناسی ارشد «سلامت سالمندان» در دانشگاه علوم پزشکی لرستان صادر شد

نخستین نمایشگاه تخصصی گردشگری در خرم‌آباد برپا می‌شود

آبرسانی پایدار به 132 روستای لرستان

بدون هیاهو، وزارت نیرو پای کار ایران است

آینده کشور به نوع نگرش ، حرکت و پرورش نوجوانان بستگی دارد/ کاهش دوز سیاست در آموزش و پرورش

مسیر راهپیمایی 13 آبان در شهرهای لرستان اعلام شد

برگزاری دوره آموزشی استاندارد‌های بتن آماده در لرستان

دستگیری کلاهبردار رسید ساز جعلی در خرم آباد

اجرای 35 پروژه لرستان در قالب طرح «نشان‌دار کردن مالیات‌ها»

مسابقه ی خاطره نویسی با موضوع جنگ دوازده روزه برای دانش آموزان تمام مقاطع سطح استان برگزار می شود

قاچاقچی کالا در لرستان افزون بر 17 میلیارد ریال جریمه شد

کشف 60 کیلوگرم تریاک در عملیات مشترک پلیس لرستان و خوزستان

جای خالی بسیج رسانه در هیأت منصفه مطبوعات لرستان، خلأی در عدالت رسانه‌ای

با فراهم شدن زیرساخت‌ها سرمایه‌گذاران با خیال راحت به منطقه ویژه اقتصادی ازنا بیایند

سوخت نیروگاه‌ها ذخیره شده و صنعت برق آماده زمستان و تابستان آینده است

مانور پدافند غیر عامل در نیروگاه سیکل ترکیبی لرستان با همکاری سازمان آتش نشانی و اورژانس شهرستان خرم آباد برگزار شد

استخراج و فروش غیرمجاز رمزارز به نوعی قاچاق برق است‌

درخشش استان لرستان در کنفرانس ملی مخابرات کشور

مدیریت مصرف و هوشمندسازی، مسیر جدید صنعت برق ایران است

آماده خدمت صادقانه به خانواده‌های شهدا و ایثارگران هستم

مصطفی آزادبخت به‌عنوان مدیرکل بنیاد شهید لرستان معرفی شد

خرم‌آباد، شهرداری نمونه کشور در توسعه سامانه پایش هوشمند شهری

عزل شهردار دورود با رأی اکثریت اعضای شورا

طرح «طاها» باهدف اتصال کسب‌وکارهای خرد و کارگاه‌های محلی به بازارهای بزرگ اجرا می‌شود

جلسه هماهنگی برنامه‌های سی و سومین هفته کتاب جمهوری اسلامی ایران در لرستان برگزار شد

گسترش همکاری توانیر و ایران‌ترانسفو برای ارتقای فناوری و تأمین ترانسفورماتورهای اوج بار 1405

محکومیت 254 میلیارد ریالی کارخانه متخلف در لرستان به‌دلیل قاچاق پارچه

پلمب سه واحد صنفی متخلف در لرستان

صادرات 10 تن داروهای دامی از لرستان به مقصد افغانستان و پاکستان

تأیید 9 ساختگاه برای احداث نیروگاه خورشیدی در لرستان / گامی مهم برای توسعه انرژی‌های پاک در استان

فرهنگ «نه به تیراندازی» را در جامعه نهادینه کنیم

پیشرفت 58 درصدی راه‌آهن دورود ـ خرم‌آباد

قرارداد 61 میلیارد تومانی برای توسعه زیرساخت‌های منطقه ویژه اقتصادی ازنا منعقد شد

خرم‌آباد زیباتر می‌شود؛ آغاز طرح تحول فضای سبز شهری

رشد 4 هزار مگاواتی تقاضا و برنامه احداث 11 هزار مگاوات نیروگاه جدید تا تابستان 1405

تمدید مهلت اصلاح و استرداد اظهارنامه مالیات بر ارزش افزوده تابستان تا 25 آبان‌ماه

جریمه 818 میلیون تومانی قاچاقچی پوشاک در خرم‌آباد

راه‌اندازی سایت تلفن همراه اول پشت‌بامی اداره‌کل بهزیستی خرم‌آباد

ایران در جمع کشورهای پیشرو جهان در فناوری هوشمندسازی برق

صدور سند برای بناهای تاریخی لرستان

تمرکز بر راه سازی در لرستان با 19 پروژه کلیدی

پدافند غیرعامل یک مولفه برای حکمرانی در شرایط بحرانی است

محورهای پر تصادف لرستان ایمن‌تر شود

موافقت با 26 طرح در کارگروه امور زیربنایی لرستان

21 هزار نشت گاز در لرستان شناسایی شد

تأیید بازنشستگی پیش از موعد 753 کارگر لرستانی

بیش از 43 هزار بیمار صعب العلاج در لرستان نشان‌دار شدند

میزبانی درخشان لرستان در رقابت‌های دوآتلون دختران المپیاد استعدادهای برتر کشور در خرم‌آباد

اجرای 20 پروژه آموزشی در قالب طرح «نشان‌دار کردن مالیات‌ها» در لرستان