آخرین مطالب

ساختمان مدیریت امور آموزشی و دانشجویی دانشگاه لرستان افتتاح شد اجتماعی

ساختمان مدیریت امور آموزشی و دانشجویی دانشگاه لرستان افتتاح شد

  بزرگنمایی:
با حضور دکتر علی‌ خاکی‌صدیق، معاون آموزشی وزیر علوم، تحقیقات و فناوری، ساختمان مدیریت امور آموزشی و دانشجویی دانشگاه لرستان افتتاح شد.

با حضور دکتر علی‌ خاکی‌صدیق، معاون آموزشی وزیر علوم، تحقیقات و فناوری، ساختمان مدیریت امور آموزشی و دانشجویی دانشگاه لرستان افتتاح شد.

 به گزارش پایگاه خبری تمدن لر ، با حضور دکتر علی‌ خاکی‌صدیق، معاون آموزشی وزیر علوم، تحقیقات و فناوری، حجت‌الاسلام و المسلمین دکتر سیداحمدرضا شاهرخی، نماینده ولی فقیه در استان لرستان و امام جمعه خرم‌آباد و دکتر خسرو عزیزی، رئیس دانشگاه لرستان، ساختمان مدیریت امور آموزشی و دانشجویی دانشگاه لرستان، افتتاح شد.

افتتاح این ساختمان، صبح روز پنجشنبه، 17 تیرماه، صورت گرفت. 

تجمیع مکانی مدیریت‌های امور آموزشی و امور دانشجویی دانشگاه لرستان در یک ساختمان مستقل، باعث ارتقای کیفیت و تسهیل خدمات‌دهی دانشجویی و آموزشی به دانشجویان دانشگاه لرستان می‌شود.

یکی از مشکلات موجود، پراکندگی مکانی این دو مدیریت بود که با ساخت این ساختمان، با زیربنای 2250 مترمربع و اعتبار هزینه‌ی شده به مبلغ 6میلیارد و 600 میلیون تومان، این مشکل رفع می‌شود.

اقدامات خوب دانشگاه لرستان در مدت 10 سال گذشته در بخش زیرساخت‌سازی

در آیین افتتاح، دکتر خاکی‌صدیق، معاون آموزشی وزیر علوم، تحقیقات و فناوری در مصاحبه با خبرنگار صدا و سیما (شبکه‌ی افلاک لرستان) توضیح داد که خوشبختانه از 10 سال پیش تاکنون، اقدامات مختلف زیرساختی خوبی در دانشگاه لرستان انجام شده است و جایگاه دانشگاه لرستان از نظر وزارت علوم، یک جایگاه مناسب در بین دانشگاه‌های کشور است.

دکتر خاکی‌صدیق توضیح داد که احداث ساختمان مدیریت امور آموزشی و دانشجویی دانشگاه لرستان یک اقدام خوب از طرف تیم مدیریتی دانشگاه لرستان است؛ زیرا در دانشگاه‌های جامع و خوب کشور، این دو مدیریت از نظر ارائه خدمات بهتر و سریعتر به دانشجویان در یک مکان، تجمیع شده هستند که باعث افزایش کیفیت خدمات ارائه شده و بهبود و ارتقای نظارت بر خدمات  فعالیت‌های این دو مدیریت، می‌شود.

وی تشریح کرد که در اسفندماه 98 با شیوع ویروس کرونا، دانشگاه لرستان نیز به خوبی توانست زیرساخت‌های لازم برای تداوم آموزش به صورت آموزش الکترونیکی (مجازی) را فراهم آورد.

معاون آموزشی وزیر علوم، تحقیقات و فناوری توضیح داد که اگر وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، اقدامات لازم را انجام بدهد برنامه این است که در مردادماه امسال، اساتید و کارکنان دانشگاه‌ها و مراکز آموزش عالی کشور، واکسینه شوند و سپس در شهریورماه، دانشجویان نظام آموزش عالی کشور هم واکسینه شوند تا امکان حضور فیزیکی دانشجویان واکسینه شده در دانشگاه‌ها فراهم شود. 

دکتر خاکی‌صدیق، توضیح داد که در سال تحصیلی جدید، تلاش وزارت علوم این است که بخشی از آموزش (متناسب با واکسیناسیونی که توسط وزارت بهداشت انجام می‌شود) حضوری باشد. 

معاون آموزشی وزیر علوم، تحقیقات و فناوری تصریح کرد که براساس ارزیابی‌های انجام شده توسط وزارت علوم، دانشگاه لرستان از جمله دانشگاه‌های خوب کشور محسوب می‌شود.

دکتر خسرو عزیزی، رئیس دانشگاه لرستان نیز در آیین افتتاح و بازدید از ساختمان مدیریت امور آموزشی و دانشجویی دانشگاه لرستان که در کنار دانشکده علوم پایه این دانشگاه قرار دارد گزارشی از مراحل ساخت این ساختمان ارائه کرد و اظهار امیدواری کرد که با تجیمع مکانی مدیریت امور آموزشی و امور دانشجویی در یک ساختمان مستقل، کیفیت خدمات ارائه شده به دانشجویان، ارتقاء یابد.

گفتنی است معاون آموزشی وزیر علوم، تحقیقات و فناوری (دکتر خاکی‌صدیق)، رئیس دانشگاه لرستان (دکتر عزیزی) و حجت‌الاسلام و المسلمین دکتر سیداحمدرضا شاهرخی (نماینده ولی فقیه در استان لرستان)، بعد از افتتاح، از بخش‌های مختلف ساختمان مدیریت امور آموزشی و دانشجویی دانشگاه لرستان، بازدید کردند.


نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield

lastnews

1.4 تن مواد مخدر در لرستان کشف شد

ویدیو/14 مگاپروژه‌ کلیدی صنعت برق برای عبور ایمن از اوج بار تابستان 1405

تشکیل 185 پرونده تخلفاتی دام و طیور در لرستان

هتل‌های 5 ستاره از پرداخت عوارض پروانه معاف می‌شوند

کشف 12 میلیارد تومان داروی احتکاری در لرستان

احداث ساختمان شهرداری منطقه 3؛ گامی در جهت تحقق عدالت اجتماعی

افتتاح ساختمان شهرداری منطقه 3، تحقق دومین برنامه طرح عید تا عید

وصول مطالبات، شرط بقا در تابستان 1405

فراخوان زندگی، اهدای خون لرستانی‌ها برای بیماران تالاسمی مناطق سیل‌زده

کلاهبردار حرفه‌ای میلیاردی در خرم‌آباد دستگیر شد

تامین مرغ و برنج مورد نیاز بازار شب یلدا در لرستان

هوشمندسازی مدیریت شهری؛ محور رویداد «خرم‌آباد هوشمند» با تمرکز بر نقش نخبگان جوان

هوشمندسازی یک نیاز اساسی برای آینده مدیریت شهری

بازار شب یلدای لرستان زیر ذره بین ناظران دامپزشکی

9.5 میلیون مترمکعب به آب سد «ماربره» اضافه شد

خرم‌آباد دومین کارخانه آسفالت خود را افتتاح کرد / تاکید شورای شهر بر ارتقای کیفیت معابر+تصاویر

افتتاح دومین کارخانه آسفالت خرم‌آباد؛ تحولی راهبردی در بهسازی معابر شهری

افتتاح دومین کارخانه آسفالت خرم‌آباد پس از 35 سال؛ گامی راهبردی برای قطع وابستگی به پیمانکاران پرهزینه

ویدیو/ظرفیت نیروگاه‌های تجدیدپذیر در دولت چهاردهم، سه‌برابر کل ظرفیت ایجاد شده در دولت‌های گذشته است

شکایت باشگاه خیبر از داور بازی با استقلال

محکومیت 18 میلیارد تومانی برای عرضه خارج از شبکه گندم در لرستان

70 اثر جدید لرستان در راه ثبت در فهرست ملی

مقابله همه‌جانبه و قاطع پلیس با سرقت، تیراندازی و قاچاق کالا

اجرای طرح ملی گلریزان اجتماعی در لرستان

لرستان میزبان جشنواره بین‌المللی قصه‌گویی شد/ حضور 60 قصه‌گو در مرحله نهایی

مهر تأیید بنیاد ایران‌شناسی بر دانشنامه جامع لرستان

دو انتصاب شایسته در شرکت گاز استان لرستان

صورتحساب‌های غیرالکترونیکی (کاغذی) فاقد اعتبار مالیاتی خواهند شد

ایجاد دسترسی بیرانشهر به آزادراه خرم آباد-اراک

بهره‌برداری از 42 دیزل ژنراتور برای پایداری آب در لرستان

آغاز دومین پویش نذر خون «عید تا عید» در لرستان

برفروبی بیش از دو هزار و 700 کیلومتر باند در جاده‌های لرستان

راه ارتباطی 380 روستای برفگیر لرستان بازگشایی شد

الیگودرز به‌عنوان شهر ملی "چوقابافی" ثبت شد

راستی آزمایی بیش از یکهزار و 300 ترازوی سنجش در لرستان

خلاقیت معلم خرم آبادی (رستا کمالی) برای آموزش الفبای فارسی با فرهنگ و آداب محلی

رکورد پرواز باروری ابرها شکسته شد

مدیر مخابرات منطقه لرستان پژوهشگر برتر شد

317 کیلوگرم مواد مخدر در لرستان کشف شد

26 پله صعود و ایستادن در جایگاه پنجم کشوری

فعالیت 140 بانوی دهیار در لرستان

کاشت 5 هزار نهال بومی در پویش نهالکاری به مناسبت میلاد حضرت فاطمه زهرا(س)

برگزاری پویش درخت کاری به مناسبت روز مادر، در مجموعه بام خرم آباد +تصاویر

لرستان میزبان 11 رایزن بازرگانی؛ گام بلند استان برای جهش صادرات صنعتی و دارویی

انتصاب سرپرست جدید اداره روابط عمومی و امور رسانه حفاظت محیط زیست استان لرستان

تنها راه نجات برق، بهینه‌سازی و اصلاح قیمت‌هاست / بدون مشارکت مردم عبور از ناترازی ممکن نیست

آماده‌باش 370 راهدار با ورود سامانه بارشی به لرستان

اتصال همه مدارس کشور به فیبر نوری تا پایان دولت چهاردهم»/ پیش شماره تلفن مدارس کل کشور به 5012 تغییر می کند

رئیس پلیس جدید راهنمایی‌ورانندگی لرستان معرفی شد

سومین جشنواره گرامیداشت روز حسابدار در خرم آباد برگزارشد