آخرین مطالب

افتتاح 8 واحد آموزشی در قالب 40 کلاس درس در الشتر فرهنگی

افتتاح 8 واحد آموزشی در قالب 40 کلاس درس در الشتر

  بزرگنمایی:
با مشارکت بنیاد برکت و نوسازی مدارس لرستان ۸ مدرسه در قالب ۴۰ کلاس آموزشی در شهرستان الشتر افتتاح شد .

با مشارکت بنیاد برکت و نوسازی مدارس لرستان 8 مدرسه در قالب 40 کلاس آموزشی در شهرستان الشتر افتتاح شد

به گزارش پایگاه خبری تمدن لر، در اولین روز سفر دو روزه دکتر مهاجرانی معاونت مشارکتهای مردمی سازمان نوسازی مدارس کشور و هیئت همراه به استان لرستان و با حضور دکتر ابراهیمی نماینده مردم شهرستانهای سلسله و دلفان در مجلس شورای اسلامی ، رضوی رئیس مجمع خیرین مدرسه ساز لرستان ، غفوری نژاد مدیر کل نوسازی مدارس استان ، سهرابی سرپرست آموزش و پرورش لرستان ، حجت الاسلام و المسلمین امیدی امام جمعه الشتر ، مهدوی کیا فرماندار ، روحانی دانشمند حجت الاسلام والمسلمین تیموری نویسنده کتاب خلق سلیمانی ، معاونین نوسازی مدارس ، تنی چند از مسئولین استانی و اهالی خونگرم شهرستان سلسله ، 8 واحد آموزشی در قالب 40 کلاس درس و با مرکزیت هنرستان اتومکانیک سردار شهید حاج قاسم سلیمانی افتتاح شد .در این مراسم مهندس رضوی اظهار داشت : از ابتدای سال جاری تا کنون 74 مدرسه در قالب 238 کلاس درس با مشارکت خیرین مدرسه ساز افتتاح و به سرانه آموزشی استان افزوده شده است .

در ادامه این مراسم مهندس غفوری ضمن عرض تسلیت بمناسبت سالگرد شهادت امام حسن عسکری(ع) و همچنین بزرگداشت 6300 شهید گلگون کفن لرستانی افزود : از برکات وجود مبارک شهدا همین بس که امروز شاهد افتتاح 8 واحد آموزشی مزین به نام این عزیزان هستیم .

  وی در ادامه خاطر نشان کرد : یکی از برنامه های کمیته عمران کنگره 6300 شهید استان لرستان مزین کردن مدارس به نام شهدا است که این اداره کل در این امر توفیقات خوبی را کسب کرده است .

 غفوری نژاد تصریح کرد : در نیمه نخست سالجاری ، علی رغم همه ی تنگناهای اقتصادی ، 7 واحد آموزشی در قالب 21 کلاس درس در شهرستان سلسله احداث و به سرانه آموزشی افزوده شده است .

وی در خصوص هنرستان اتومکانیک الشتر گفت : عملیات اجرایی این واحد آموزشی در دهه هشتاد آغاز شد که بدلیل نبود اعتبار کافی کار ساخت آن به درازا کشید ولی با مشارکت بنیاد برکت و تزریق اعتبار امروز شاهد افتتاح آن هستیم .

 غفوری نژاد با اشاره به رونمایی از کتاب ( خلق سلیمانی) ، آنرا ماحصل عشق و نهادینه شدن فرهنگ ایثار و مجاهدت در بین کارکنان نوسازی مدارس دانست و خاطرنشان کرد : نوسازی مدارس در بحث تعمیق این فرهنگ والا در بین آحاد مردم ، پیشقدم است و دلیل آن تدوین این کتاب ارزشمند توسط نوسازی مدارس و حجت الاسلام و المسلمین تیموری می باشد .

دکتر ابراهیمی بعنوان دیگر سخنران این مراسم باشکوه ، به بیان مشکلات زیرساختی آموزش و پرورش شهرستان الشتر پرداخت و در ادامه اظهار داشت : ریاست سازمان نوسازی مدارس کشور با سفرهایی که به استان لرستان داشتند ، بطور کامل در جریان کاستی های لرستان و شهرستان الشتر در بحث سازه های آموزشی هستند و امیدواریم برای حل این معضلات اقدام عاجل صورت دهند .

دکتر مهاجرانی معاونت مشارکتهای مردمی سازمان نوسازی مدارس کشور بعنوان سخنران پایانی این مراسم اظهار داشت : اهمیت هنرستان برای توسعه آموزشی و باسواد شدن دانش آموزان از اهمیت بسیار زیادی برخوردار است و خوشبختانه امروز شاهد افتتاح یک هنرستان خوب در شهر نخبه پرور الشتر هستیم که نوید بخش تغییرات مثبت در این حیطه است .

 وی با اشاره به سرانه آموزشی کشور اعلام کرد : سرانه استاندارد آموزشی به ازای هر دانش آموز 8 متر و 33 سانتی متر است و استان لرستان با دارا بودن سرانه 5 مار 23 سانتی متری ، دقیقا در نقطه میانگین کشوری قرار دارد اما شهرستان سلسله با سرانه 6 متر 33 سانت نسبت به سایر شهرستانهای لرستان میانگین قابل قبولی را به خود اختصاص داده است .

 در پایان ضمن رونمایی از کتاب ارزشمند (خلق سلیمانی) از خانواده های شهدای فرهنگی شهرستان سلسله و عوامل اجرایی ساخت فضاهای آموزشی این شهرستان با اهدا لوح ، تقدیر شد.


نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield

lastnews

ویدئو| افتتاح 4 پروژه بزرگ وزارت نیرو با دستور رئیس جمهور

مجوز کارشناسی ارشد «سلامت سالمندان» در دانشگاه علوم پزشکی لرستان صادر شد

نخستین نمایشگاه تخصصی گردشگری در خرم‌آباد برپا می‌شود

آبرسانی پایدار به 132 روستای لرستان

بدون هیاهو، وزارت نیرو پای کار ایران است

آینده کشور به نوع نگرش ، حرکت و پرورش نوجوانان بستگی دارد/ کاهش دوز سیاست در آموزش و پرورش

مسیر راهپیمایی 13 آبان در شهرهای لرستان اعلام شد

برگزاری دوره آموزشی استاندارد‌های بتن آماده در لرستان

دستگیری کلاهبردار رسید ساز جعلی در خرم آباد

اجرای 35 پروژه لرستان در قالب طرح «نشان‌دار کردن مالیات‌ها»

مسابقه ی خاطره نویسی با موضوع جنگ دوازده روزه برای دانش آموزان تمام مقاطع سطح استان برگزار می شود

قاچاقچی کالا در لرستان افزون بر 17 میلیارد ریال جریمه شد

کشف 60 کیلوگرم تریاک در عملیات مشترک پلیس لرستان و خوزستان

جای خالی بسیج رسانه در هیأت منصفه مطبوعات لرستان، خلأی در عدالت رسانه‌ای

با فراهم شدن زیرساخت‌ها سرمایه‌گذاران با خیال راحت به منطقه ویژه اقتصادی ازنا بیایند

سوخت نیروگاه‌ها ذخیره شده و صنعت برق آماده زمستان و تابستان آینده است

مانور پدافند غیر عامل در نیروگاه سیکل ترکیبی لرستان با همکاری سازمان آتش نشانی و اورژانس شهرستان خرم آباد برگزار شد

استخراج و فروش غیرمجاز رمزارز به نوعی قاچاق برق است‌

درخشش استان لرستان در کنفرانس ملی مخابرات کشور

مدیریت مصرف و هوشمندسازی، مسیر جدید صنعت برق ایران است

آماده خدمت صادقانه به خانواده‌های شهدا و ایثارگران هستم

مصطفی آزادبخت به‌عنوان مدیرکل بنیاد شهید لرستان معرفی شد

خرم‌آباد، شهرداری نمونه کشور در توسعه سامانه پایش هوشمند شهری

عزل شهردار دورود با رأی اکثریت اعضای شورا

طرح «طاها» باهدف اتصال کسب‌وکارهای خرد و کارگاه‌های محلی به بازارهای بزرگ اجرا می‌شود

جلسه هماهنگی برنامه‌های سی و سومین هفته کتاب جمهوری اسلامی ایران در لرستان برگزار شد

گسترش همکاری توانیر و ایران‌ترانسفو برای ارتقای فناوری و تأمین ترانسفورماتورهای اوج بار 1405

محکومیت 254 میلیارد ریالی کارخانه متخلف در لرستان به‌دلیل قاچاق پارچه

پلمب سه واحد صنفی متخلف در لرستان

صادرات 10 تن داروهای دامی از لرستان به مقصد افغانستان و پاکستان

تأیید 9 ساختگاه برای احداث نیروگاه خورشیدی در لرستان / گامی مهم برای توسعه انرژی‌های پاک در استان

فرهنگ «نه به تیراندازی» را در جامعه نهادینه کنیم

پیشرفت 58 درصدی راه‌آهن دورود ـ خرم‌آباد

قرارداد 61 میلیارد تومانی برای توسعه زیرساخت‌های منطقه ویژه اقتصادی ازنا منعقد شد

خرم‌آباد زیباتر می‌شود؛ آغاز طرح تحول فضای سبز شهری

رشد 4 هزار مگاواتی تقاضا و برنامه احداث 11 هزار مگاوات نیروگاه جدید تا تابستان 1405

تمدید مهلت اصلاح و استرداد اظهارنامه مالیات بر ارزش افزوده تابستان تا 25 آبان‌ماه

جریمه 818 میلیون تومانی قاچاقچی پوشاک در خرم‌آباد

راه‌اندازی سایت تلفن همراه اول پشت‌بامی اداره‌کل بهزیستی خرم‌آباد

ایران در جمع کشورهای پیشرو جهان در فناوری هوشمندسازی برق

صدور سند برای بناهای تاریخی لرستان

تمرکز بر راه سازی در لرستان با 19 پروژه کلیدی

پدافند غیرعامل یک مولفه برای حکمرانی در شرایط بحرانی است

محورهای پر تصادف لرستان ایمن‌تر شود

موافقت با 26 طرح در کارگروه امور زیربنایی لرستان

21 هزار نشت گاز در لرستان شناسایی شد

تأیید بازنشستگی پیش از موعد 753 کارگر لرستانی

بیش از 43 هزار بیمار صعب العلاج در لرستان نشان‌دار شدند

میزبانی درخشان لرستان در رقابت‌های دوآتلون دختران المپیاد استعدادهای برتر کشور در خرم‌آباد

اجرای 20 پروژه آموزشی در قالب طرح «نشان‌دار کردن مالیات‌ها» در لرستان