آخرین مطالب

مدیرکل راهداری استان:

تاکید مدیرکل راهداری لرستان بر ایمن سازی جاده های استان در فصل سرما اجتماعی

تاکید مدیرکل راهداری لرستان بر ایمن سازی جاده های استان در فصل سرما

  بزرگنمایی:
مدیرکل راهداری استان: لرستان گفت: با توجه به قرار داشتن در آستانه فصل راهداری زمستانی، در اجرای پروژه‌های ایمن‌سازی محورهای مواصلاتی و بازگشایی دهانه پل ها و ابنیه فنی راه استان تسریع شود.

مدیرکل راهداری استان: لرستان گفت: با توجه به قرار داشتن در آستانه فصل راهداری زمستانی، در اجرای پروژه‌های ایمن‌سازی محورهای مواصلاتی و بازگشایی دهانه پل ها و ابنیه فنی راه استان تسریع شود.
به گزارش پایگاه خبری تمدن لر، عباس شرفی در اولین جلسه شورای راهداری این اداره‌کل که با حضور اعضای شورای معاونین و روسای شش شهرستان برگزار شد، گفت: با تلاش شبانه‌روزی همکاران، در حال حاضر وضعیت مناسبی از نظر روکش آسفالت راه‌های اصلی، ابنیه فنی راه و به‌روزرسانی ماشین‌آلات داریم اما نیاز است در تکمیل پروژه‌های ایمن‌سازی محورهای مواصلاتی ازجمله: روشنایی، نصب گاردریل و نیوجرسی تسریع شود.

مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای لرستان اظهار داشت: با توجه به اینکه در آستانه فصل بارش و راهداری زمستانی قرار داریم، ضرورت دارد روسای ادارات شهرستانی نسبت به بررسی وضعیت و بازگشایی دهانه پل‌ها و ابنیه فنی راه اقدام کنند و درصورت عدم بازگشایی و  بروز هرگونه خسارت در زمان بحران، هیچ توجیهی پذیرفته نیست.

وی خواستار پیگیری دپوی شن و نمک در راهدارخانه‌های سراسر استان توسط روسای شهرستان‌ها و در هماهنگی با معاونت راهداری تا قبل از فصل سرما شد و گفت: با در نظر گرفتن اولویت راه‌های اصلی در راهداری زمستانی، از محورهای فرعی نیز مراقبت کافی صورت پذیرد.

شرفی حذف پیچ پرتصادف مله شبانان در محور خرم آباد_کوهدشت را از اقدامات شایسته تقدیر شهرستان چگنی عنوان کرد و گفت: در راه روستایی نیز پروژه‌های بهسازی و احداث ابنیه فنی خوبی در استان آغاز شده است که باید در جذب اعتبارات راه روستایی تلاش کنیم.

عارف امرایی معاون راهداری اداره‌کل نیز بر صیانت از حریم راه‌ها و ثبت عملیات متفرقه راهداری در سامانه Rms تاکید کرد و افزود: در شش ماهه امسال ادارات شهرستان‌های دلفان، خرم‌آباد و پلدختر به ترتیب رتبه اول تا سوم ثبت عملیات متفرقه راهداری در سامانه Rms را کسب کرده‌اند.

وی با بیان اینکه در سال جاری اصلاح 35 نقطه پرتصادف در دستور کار قرار گرفته است، خواستار تکمیل فرآیند اصلاح این نقاط تا پایان آبان ماه امسال شد و گفت: هشت هزار تن شن و نمک باقی‌مانده از سال گذشته در راهدارخانه‌ها دپو شده است و خرید هفت هزار تن دیگر را در دستور کار داریم.

میثم قدمی معاون حمل و نقل هم خواستار هماهنگی در برقراری گشت‌های مشترک حمل و نقل و راهداری در مواقع بحرانی، اهتمام به مدیریت سفر و کنترل حضور مدیران فنی شرکت‌های حمل و نقل از سوی روسای شهرستان‌ها شد و گفت: در اسرع وقت جلسه تخصصی حمل و نقل در فصل راهداری زمستانی به منظور توجیه روسای شهرستان برگزار می‌شود.

مصطفی ملکی صادقی معاون‌ فنی و راه های روستایی این اداره‌کل گفت: استفاده از ظرفیت مرکز مدیریت اطلاعات راه‌ها و حمل و نقل جاده‌ای در راهداری زمستانی بسیار حائز اهمیت است که روسای شهرستان باید مدنظر داشته باشند.

وی با تقدیر از روسای شهرستان‌های دلفان، خرم‌آباد و رومشکان در جذب اعتبارات استانی راه روستایی گفت: این اعتبارات استانی، فرصتی فراهم کرد تا تعدادی پروژه راه روستایی جدید اجرایی شود.

محمدحسین امینیان مشاور مدیرکل و مدیر حراست نیز گفت: یکی از اولویت‌های اصلی در شهرستان‌ها حفظ بیت‌المال و نگه‌داری درست از ماشین‌آلات به عنوان سرمایه سازمان و اولویت دیگر صیانت از حریم راه‌ها است که باید مورد توجه روسای شهرستان قرار داشته باشد.

این گزارش می‌افزاید: در این جلسه روسای ادارات تابعه معاونت راهداری و شش شهرستان پلدختر، دلفان، الشتر، کوهدشت، رومشکان و چگنی به بیان عملکرد و نیازمندی‌های حوزه خود پرداختند و از مهم‌ترین مصوبات این جلسه می‌توان به مهلت یک هفته‌ای شهرستان‌ها در شناسایی وضعیت پل‌ها و ابنیه فنی و ارسال اطلاعات به استان، بازگشایی دهانه پل‌ها و آبروها، نگه‌داری صحیح از ماشین‌آلات سبک و سنگین، پیگیری جذب اعتبارات راه روستایی، تلاش در شناسایی و پیگیری پرونده با سارقان علائم جاده‌ای، تکمیل پروژه‌های ایمن‌سازی محورهای استان و ... اشاره کرد.


نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield

lastnews

بخش زنان و زایمان رومشگان و معمولان ایجاد شود/ ضرورت تسریع در روند اعطای زمین به خانواده های واجد شرایط

گام بلند بسیج سازندگی برای رفع تنش آبی در لرستان+تصویر

رسوب 25 هزار میلیارد ریال از منابع لرستان در حساب دستگاه‌های اجرایی

تا یک‌ماه آینده 1000 مگاوات به ظرفیت تولید برق افزوده می‌شود

پرداخت بیش از 1283 میلیارد ریال تسهیلات بند الف تبصره 18

توسعه لرستان با مالیات

بازدید معاون آموزش فنی و حرفه ای کشور از غرفه کارآفرینان اداره کل آموزش فنی و حرفه ای لرستان به مناسبت هفته ملی مهارت

روزانه بیش از 700 گذرنامه زیارتی اربعین در لرستان صادر می‌شود

طرح «مالیات بر عایدی سرمایه» گامی برای مقابله با سوداگری و توسعه اقتصادی لرستان

کارنامه درخشان انتقال خون لرستان/ از افتتاح بزرگترین مرکز غرب کشور تا رسیدن به شاخص اروپایی

کسب رتبه سوم کشوری مخابرات منطقه لرستان در بین استان‌های همتراز در سال 1403

موشن گرافی | مشکلات بوجود آمده توسط استخراج غیر قانونی رمز ارز در نانوایی ها

میعادگاه عاشقان در عمود 1399؛ اعلام آمادگی موکب «عاشقان اباعبدالله(ع)» لرستان برای خدمت به زائران اربعین

پویش قلم های مدرسه ساز در خرم آباد برگزار می شود

32 درصد تصادفات در استان ناشی از عدم توجه به جلواست

85 درصد جرایم پرونده‌های پلیس فتای لرستان مربوط به کلاهبرداری است

فراخوان سی‌وهفتمین جشنواره تئاتر لرستان منتشر شد

حمایت بانک کشاورزی مرهمی بر دستان پینه بسته کشاورزان

بانک کشاورزی برگزار می‌کند: جشنواره نقد سبز با رویکرد «نقد منصفانه، پیشنهاد سازنده

پایداری خدمات آب و برق متکی به توان داخلی و نیروهای عملیاتی است

ارتقای سرویس ADSL به VDSL مشترکین برخی از مناطق شهرستان خرم آباد

پلمپ آسانسور در شهرستان کوهدشت لرستان

ویدیو/ مشکلات بوجود آمده توسط استخراج غیر قانونی رمز ارز

تجلیل از مشارکت‌گران ثبت جهانی دره خرم‌آباد، آغاز حرکتی ملی برای معرفی تمدن ایران

توسعه صادرات فرآورده های خام دامی جز اولویت های اداره کل دامپزشکی استان لرستان

150 نقطه بحرانی حریق در سطح جنگل‌ها و مراتع لرستان شناسایی شد

مهلت ارسال اظهارنامه مالیات بر ارزش افزوده بهار 1404 تمدید شد

کاشت 500 هکتار از مزارع نخود دلفان به‌صورت مکانیزه

اعتبار کالابرگ دهک‌های چهارم و پنجم درآمدی امروز واریز می‌شود

ویدیو| قسمت دوم انیمیشن بابا برقی و کامی نوری

صیانت از دارایی‌های دولت نیازمند مستند سازی و ثبت کامل اموال دستگاههای اجرایی در سامانه سادا است

آزمون ادواری بیش از 400 وسیله سنجش سبک در لرستان

ویدیو | خانه یخچال نیست

بازدید نماینده مردم خرم‌آباد و چگنی از مناطق عشایری شاهیوند

مبارزه در رینگ یا دفاع از قلعه؟

موفقیت مهندس لرستانی در دهمین دوره انتخابات شورای مرکزی سازمان نظام مهندسی ساختمان کشور

هدیه همراه اول به مردم لرستان به مناسبت ثبت جهانی دره خرم‌آباد

حسابرسی تراکنش‌های بانکی با مبالغ بالا در لرستان آغاز شد

جشنواره ملی کاریکاتور در لرستان برگزار می‌شود

آزادراه خرم‌آباد – اراک؛ عملیات اجرایی قطعه اول آغاز شد

موشن گرافی| راهکارهای مدیریت مصرف انرژی در خانه

ایمن‌سازی راه‌ها و تسهیل جابه‌جایی زائرین اربعین در لرستان

عدم جذب به‌ موقع منابع مالی علاوه بر ناکارآمدی ، اعتماد و رضایت عمومی را کاهش می دهد

توقیف ظروف ملامین غیر استاندارد در لرستان

عرضه خارج از شبکه هزار قرص نان در سلسله و پلمب نانوایی متخلف

قیمت جدید انواع نان در لرستان اعلام شد

محموله 20 میلیاردی قاچاق در لرستان توقیف شد

ویدیو| قسمت اول انیمیشن بابا برقی و کامی روشن

دستگیری عامل ارعاب فضای مجازی در خرم‌آباد

قدردانی انجمن مفاخر معماری ایران از ثبت جهانی محوطه‌های پیش از تاریخ دره خرم‌آباد/ سال 1406 را به نام «سال لرستان» نامگذاری خواهیم کرد