آخرین مطالب

آیین تجلیل از جوانان فعال جمعیت هلال احمر لرستان برگزار شد + تصاویر اجتماعی

آیین تجلیل از جوانان فعال جمعیت هلال احمر لرستان برگزار شد + تصاویر

  بزرگنمایی:
به مناسبت گرامیداشت هفتاد و چهارمین سالروز تأسیس سازمان جوانان جمعیت هلال‌احمر از فعالین منتخب استان لرستان تجلیل به عمل آمد.

 به مناسبت گرامیداشت هفتاد و چهارمین سالروز تأسیس سازمان جوانان جمعیت هلال‌احمر از فعالین منتخب استان لرستان تجلیل به عمل آمد.

به گزارش پایگاه خبری تمدن لر ، در این آیین که با حضور  مسئولین استانی در خرم‌آباد برگزار شد، حجت‌الاسلام والمسلمین سید احمد شاهرخی نماینده ولی فقیه در لرستان از زحمات مدیران، پرسنل و اعضای جمعیت هلال احمر استان لرستان که امور را به جدیت پیگیری میکنند تقدیر و تشکر کرد.

وی به تاریخچه جمعیت صلیب سرخ اشاره کرد و گفت: کشور ایران در سال ١٣٠١به عضویت آن درآمد و پس از پیروزی انقلاب اسلامی این پیوستگی ادامه داشت و با تغییر نماد هلال احمر این جمعیت شکل مردمی تر گرفت و بر پایه اصول اسلامی قرار گرفت.

وی افزود: جمعیت هلال احمر به یک معنا بر پایه نوع دوستی و ایجاد صلح و آرامش گسترش پیدا کرد و تلاش می‌کند در حوادث و پیشامدهای طبیعی و غیرطبیعی به جان های خسته امید، آرامش و آسایش بخشند.

نماینده ولی فقیه در استان لرستان گفت: جمعیت هلال احمر همواره تلاش میکند دوستی و مهرورزی را گسترش و ترویج بدهد در هر جا و هر زمان صرف نظر از عقاید و باورها و اقلیم  به کمک حادثه دیدگان و آسیب دیدگان می‌شتابد.

نماینده ولی فقیه اظهار داشت: بر اساس باورها و اعتقادات دینی که در دین اسلام وجود دارد من اصبح و لم یهتم من امور المسلمین کسی که شهادتین را گفت و به سن تکلیف رسیدخود به خود عضو جمعیت هلال‌احمر است و خداوند تبارک و تعالی به این فعالیت‌ها توجه دارد و اجر و پاداش بیکران خود را نصیب، سیاست‌گذاران، برنامه‌ریزان، جوانان و نوجوانان جمعیت هلال‌احمر می کند.

حجت‌الاسلام والمسلمین شاهرخی ضمن تقدیر و تشکر ویژه از جوانان زحمت کش جمعیت هلال‌احمر گفت: جوانان و نوجوانان ما مردان و زنان روزهای سخت هستند ما روزهای سخت و دشواری را پشت سر گذاشته‌ایم و آمال و آرزوهای که به ظاهر دست نیافتنی بود با کمک شما جوانان دست یافتنی شدند.

معاون سیاسی امنیتی استانداری لرستان نیز در این آیین اظهار کرد: جوانان همیشه سر آغاز تحولات و رشادت ها و خدمات مهم به مردم جامعه بوده‌اند.

ثمینی اظهار کرد: رشادت جوانان در هشت سال دفاع مقدس مصداق بارز و عینی ایثار و فداکاری جوانان کشور بوده است.

وی بیان کرد: خم اکنون نیز جوانان هلال احمر به عنوان جوان بشر دوست تلاش می کنند از هر فرصت، زمان و مکان به ارائه خدمات بشر دوستانه بپردازند که خود جای تقدیر و تجلیل دارد.

معاون سیاسی امنیتی استاندار لرستان بیان کرد: مردم ما مردمی قدردان و قدرشناس هستند و همواره افرادی که با آنها خدمت کرده‌اند را مورد احترام و لطف خود قرار می دهند و الان نیز جوانان هلال احمر مورد احترام مردم هستند.

معاون جوانان جمعیت هلال احمر لرستان نیز در این آیین ضمن تجلیل و تقدیر از خدمات اعضای جوانان جمعیت هلال احمر لرستان گفت جوانان جمعیت هلال احمر ای 74 سال زمینه ساز بسیاری از حوادث و بحران ها با ایثار جان و جوانی خود به مردم خدمت کردند.

وی افزود: از ابتدای بحران کرونا با توجه به سیاست‌ها و دستورالعمل های ابلاغی در بسیاری از طرح ها جمعیت هلال احمر و اعضای جوانان با مشارکت و حضور تاثیر گذار توانستند نقش مثبت خود را در این بحران ثبت و ضبط کنند.

حمید جمشیدی بیان کرد:کسب عناوین متعدد جوانان در جشنواره های مختلف فرهنگی اجتماعی توسط اعضای جوانان لرستان برگ زرینی در کارنامه فعالیت های آنان به شمار می‌آید .

وی افزود: جوانان جمعیت هلال احمر سرشار از پتانسیل و توانمندی هستند و هرجا که به حضور آنها نیاز باشد دریغ نخواهد کرد و از آغاز بحران کرونا فعالیت جوانان در جمعیت هلال احمر بیش از گذشته شد و محدودیت هایی به وجود آمده مانع خدمات آنها در سطح جامعه نشد که از این حیث نیز تلاش آنها جای تقدیر فراوان دارد.

در این آیین باحضور مسولین اززحمات جوانان عضو جمعیت هلال احمر شهرستانهای استان با اهدای هدیه و لوح از سوی رئیس سازمان جوانان جمعیت هلال احمر کشور تجلیل به عمل آمد.


نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield

lastnews

پذیرش 109 دانش‌آموز زیر پوشش کمیته امداد لرستان در مدارس نمونه و استعدادهای درخشان

17 هزار میلیارد ریال برای تکمیل سد «زیبامحمد» خرم‌آباد نیاز است

کسب 9 رتبه برتر دانش‌آموزان لرستانی در مسابقات «پرسش مهر»

95 درصد از مطالبات گندم‌کاران لرستانی پرداخت شد

حجم معاملات برق در بورس انرژی از 40 هزار میلیارد تومان عبور کرد

اطلاعیه مدیرکل امور مالیاتی لرستان درباره آخرین مهلت ارائه اظهارنامه مالیاتی و طرح نشان‌دار کردن مالیات‌ها

انتصاب اعضای ستاد انتخابات شوراهای اسلامی شهر و روستا در لرستان

رشد 19 درصدی تردد از محورهای مواصلاتی لرستان

انتصاب سرپرست معاونت جوانان اداره‌کل ورزش و جوانان استان لرستان

کشف 16 فقره سرقت در بروجرد

لرستانی‌ها 350 هزار مترمکعب آب صرفه‌جویی کردند

قاچاقچیان نوشت افزار در لرستان نقره‌داغ شدند

تولید بیش از 6 میلیون اصله نهال توسط بخش خصوصی در لرستان

هوشمندسازی 90 درصد مخازن آب شهری لرستان

اولین مدرسه با مشارکت مستقیم اولیای دانش‌آموزان در لرستان ساخته می‌شود

6 واحد تولیدی و صنعتی پلدختر اخطاریه زیست‌محیطی گرفتند

تأکید شهردار خرم‌آباد بر همگرایی دستگاه‌ها برای توسعه استان

جریمه 2 میلیارد تومانی قاچاقچیان کالا در خرم‌آباد

شناسایی گونه جدید سگ‌ماهی برای اولین‌بار در رودخانه «قلیان» الیگودرز

27 وقف جدید در لرستان ثبت شد

ویدیو / قسمت هشتم بابا برقی و کامی روشن

صعود مقتدرانه کشتی آزاد نوجوانان بروجرد به دور سوم لیگ کشور

3800 تن کلزا از مزارع لرستان برداشت شد

ایستگاه آتش‌نشانی مسکن مهر خرم‌آباد به‌زودی افتتاح می‌شود

خانه‌دار شدن شهرداری منطقه 3 خرم‌آباد در آستانه تحقق

کلیه صنوف زیر چتر نظارت پلیس اماکن لرستان/بازدیدهای شبانه‌روزی برای رعایت نظم و قانون و ارائه خدمات مطلوب به شهروندان

پرداخت 621 میلیارد تسهیلات تبصره 18 در لرستان

توقف سرمایه‌گذاری و اجرای ناقص قوانین؛ دلایل اصلی ناترازی برق در دهه اخیر

معشوره در صدر پیگیری ها /ضرورت تامین منابع مالی و تسریع در روند ساخت سدهای استان

یکی از ملاک های ارزیابی شهرداران احداث بوستان های بانوان در شهرهاست

احداث 4 تقاطع غیرهم‌سطح در شهر بروجرد

«کشکان» خشک شد!

آغاز ثبت‌نام دوره‌های کاردانی و کارشناسی دانشگاه علمی‌کاربردی لرستان

حکم جالب یک قاضی برای متخلف زیست محیطی / پاکسازی پسماند‌های تالاب‌های ولیعصر به جای حبس

84/5 درصد پرونده‌های تبصره ماده 100 در لرستان مشمول مالیات صفر شدند

بهره برداری از جایگزین 163 مدرسه کانکسی استان

714 مورد نظارت بر مجوزهای تغییر کاربری اراضی کشاورزی لرستان انجام شد

شناسایی 178 ملک مازاد دولتی در لرستان

نخستین بانک جامع اطلاعاتی بانوان در لرستان راه اندازی می شود

صف طولانی 11 هزار جوان لرستانی در انتظار وام ازدواج

اسداله کلانتر مدیر شرکت خطوط لوله و مخابرات نفت منطقه لرستان شد

برخورد سخت و قاطع پلیس در انتظار قانونشکنان است

انهدام باند سارقان مسلح جاده‌ای و کشف بیش از 50 میلیارد اموال مسروقه در لرستان

اعلام خرابی سرویس فیبر نوری مخابرات از طریق سامانه 2020

بانک سپه لرستان پل ارتباطی با مشتریان را در مصلای الغدیر مستحکم کرد

اجرای مرحله جدید قانون پایانه‌های فروشگاهی از دی‌ماه 1404

اصل و بنیان تعاون تجمیع سرمایه های خرد و کار جمعی است

قاچاقچی گل در لرستان 124 میلیارد ریال جریمه شد

توقیف محموله سلاح و مهمات جنگی در لرستان؛ ضربه مقتدرانه پلیس به قاچاقچیان

اتوبوس‌های فرسوده در لرستان نوسازی می‌شود