آخرین مطالب

همزمان با سراسر کشور:

بیست و سومین جشنواره سراسری خیرین مدرسه ساز لرستان برگزارشد فرهنگی

بیست و سومین جشنواره سراسری خیرین مدرسه ساز لرستان برگزارشد

  بزرگنمایی:

به گزارش پایگاه خبری تمدن لر ، با حضور عبداللهیان معاون اقتصادی استاندار ، رضوی رئیس مجمع خیرین مدرسه ساز ، غفوری نژاد مدیر کل نوسازی مدارس لرستان ، سهرابی سرپرست آموزش و پرورش لرستان و جمعی کثیری از خیرین مدرسه ساز ، بیست و دومین جشنواره خیرین مدرسه ساز لرستان در سالن اجتماعات استانداری لرستان همزمان با سراسر کشور برگزار شد.

رضوی در این مراسم، اظهار داشت: از سال 1378 تاکنون 635 مدرسه در قالب 2145 کلاس درس ساخته شده است.

وی  افزود : علاوه بر این ین مدارس  چندین  ورزشگاه و استخر احداث و آنها را در اختیار آموزش و پرورش قرار داده‌ایم.

رئیس مجمع خیرین مدرسه ساز لرستان  ضمن قدردانی از  اصحاب رسانه عنوان  کرد: با کمک و همت اصحاب رسانه در انتشار اخبار اصحاب رسانه  توانستیم خیران زیادی در کشور و دنیا  جهت ساخت و تجهیز مدارس جذب کنیم.

رضوی گفت. از ابتدای امسال تاکنون  74 مدرسه در قالب 238 کلاس درس در لرستان احداث و تحویل آموزش و پرورش داده شده است.

وی اضافه کرد: با توجه به فرا رسیدن فصل سرما و بازگشایی مدارس تعداد زیادی از مدارس استان نیاز به وسایل گرمایشی دارند و ضروری است  خیرین در بحث تعمیرات و نوسازی وسایل گرمایشی مساعدت کنند تا دانش‌آموزان را در یک محیط گرم پذیرا باشیم.

عبدالهی معاون اقتصادی استاندار  در این مراسم افزود:انجام کارهای خیر در جامعه ماندگار است  و این امر   نشأت گرفته از باورهای دینی ما است که علاوه بر ایجاد آرامش درونی و قدردانی مردم،   کارکرد دنیوی و اخروی را به دنبال دارد.

وی افزود: مشارکت مردم در انجام کارها بسیار موثر است  چرا که در دفاع مقدس مشارکت مردم ملموس بود و قطعا  چنین جوامعی هرگز شکست نمی‌خورند.

عبدالهی گفت: در استان  نیازمند حمایت همه جانبه خیرین هستیم تا با همدلی و همراهی بخشی از مشکلات استان را  بتوانیم در زمینه های مختلف برطرف کنیم.

مهندس امیر غفوری نژاد با بیان اینکه‌ فرهنگ مدرسه سازی طی دو دهه ای که مجمع خیرین مدرسه ساز با همت یکی از هم استانی هایمان پایه ریزی شد اقدامات خوب و موثری را در راستای عدالت آموزشی در سطح کشور مخصوصا استان لرستان ایجاد شده اظهار داشت:در استان لرستان بیش از 10درصد از فضاهای آموزشی ما را مدارسی تشکیل دادند که به نام خیرین مزین شده است و طی سه تا چهار سال آینده این عدد بیشتر می شود و یک نکته ای که به صورت خیلی آرام آرام در جامعه ما اتفاق افتاده این است که دانش آموزان ما در مدارسی درس می خوانند که به نام خیرین مزین شده و فرهنگ وقف را عملا به دانش آموزان خودمان نشان می دهیم که اثرات آن را در سالهای آتی می بینیم .

وی با اشاره به اینکه مجموعه نوسازی استان لرستان در سال گذشته تعدادی پویش را راه اندازی کرده که در مجموع خیرین و 642هزار نفر از دانش آموزان ما در این پویش ها شرکت کرده که جای قدردانی دارد افزود:در استان لرستان پویشی به نام ""از غدیر تا ظهور"" را با همکاری خیرین پیاده سازی کردیم که در روز نیمه شعبان شروع به کار کرده و در حال حاضر کار اجرایی 10فضای آموزشی را در قالب 17کلاس درس را شروع کرده که پنج  کلاس درس را در ماه آینده افتتاح می کنیم.

مدیرکل نوسازی مدارس لرستان با بیان اینکه در قسمت عمران کنگره 6300 شهید لرستان  یکی از وظایفی که به آموزش و پرورش محول شده این است که تعدادی از واحدهای آموزشی را به نام شهدا مزین کنیم که ما با مشارکت خوب خیرین در این دو سال 30 فضای آموزشی را در قالب 72کلاس درس با زیربنای بیش از هشت هزار و 620متر مربع  را تحویل دانش آموزان هم استانی داده است عنوان کرد:برای این تعداد فضای آموزشی بیش از 30میلیارد تومان اعتبار هزینه شده است که امیدواریم شهدا ما را در ادامه کاری که داریم کمک و یاری بدهند .

وی بیان کرد:بیش از 98کلاس درس دیگر که در استان لرستان به نام شهدا مزین شده است را در دست اقدام داریم که در آینده نزدیک این واحدهای آموزشی را تحویل دانش آموزان می دهیم .

غفوری نژاد گفت:به برکت وجود خیرین در استان لرستان پس از سیل فروردین ماه سال 98 اعتبارات ابلاغی مجموعه نوسازی مدارس لرستان افزایش قابل توجهی داشته باشد به شکلی که اعتبارات سال 99 با کمک خیرین نسبت به 98حدود دو برابر افزایش پیدا کرد.

وی تصریح کرد:با وجود همه تنگناهای اقتصادی و با کمک خیرین طی شش ماه اول امسال 74واحد آموزشی احداث و تحویل دانش آموزان شده است و ما توانستیم از شش ماهه اول امسال هر هفته یک فضای آموزشی 10کلاسه را تحویل دانش آموزان دهیم  که بیش از 30هزار متر مربع به سرانه فضای آموزشی استان اضافه شده است .

مدیر کل نوسازی مدارس لرستان با اشاره به اینکه از 74فضای آموزشی که تحویل شده است 18واحد در قالب 45کلاس درس به صورت 100درصد توسط خیرین احداث شده است خاطر نشان کرد: از سردار کشکولی فرمانده سپاه لرستان و سردار علیشاهی  قدردانی می کنم که در این مدت بعد از سیل تعداد 27 فضای آموزشی را در قالب بیش از 47کلاس درس را برای دانش آموزان مناطق کمتر برخوردار استان لرستان زمینه آن ها را ایجاد و تعدادی از این فضاهای آموزشی را هم تحویل آموزش و پرورش استان دادیم . 

غفوری نژاد اظهارداشت:استان لرستان به دلیل قدمت فرهنگی که دارد بسیاری از فضاهای آموزشی ما در شهرهای بزرگ و روستاها قدمتی بیش از 45و گاها 50سال دارند که اگر کمک خیرین تلاش و دولت به تنهایی نمی تواند این فضاهای  آموزشی را استاندارد کند و بیش از 30درصد از فضاهای آموزشی استان لرستان ناایمن هستند و اگر اعتبارات دولتی ما سالانه بالای 30میلیارد تومان پول نقد باشد نه اسناد خزانه ،بیش از 30سال زمان میبرد که ما بتوانیم این مقدار فضای  آموزشی را استاندارد کرده و در اختیار دانش آموزان قرار دهیم.

وی با اشاره به اینکه از ابتدای سال تاکنون بیش از 130کلاس درس را با مشارکت 35میلیارد تومانی خیرین را در ساخت فضاهای آموزشی استان داشتیم افزود:انتظار داریم خیرین ما را کمک و یاری دهند تا گوشه ای از مشکلات فضاهای آموزشی استان را برطرف کنیم.


نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield

lastnews

درخشش سامبوکار لرستانی در مسابقات ارتش‌های جهان

رسانه های لرستان ظرفیت بزرگی هستند

«کشت و صنعت ماهور دشت‌یافته»؛ دومین شهرک صنعتی غیردولتی لرستان وارد مرحله بهره‌برداری شد

انسجام ملی، مقاومت ملی، کارآمدی و سرمایه اجتماعی؛ چهار راهبرد دولت برای عبور از شرایط سخت است/ توسعه لرستان وارد ریل جدیدی شده است/ دولت این استان را فراموش نخواهد کرد

31 شهریور؛ فرصت مشارکت در ساختن آینده لرستان با «نشان‌دار کردن مالیات»

کسب رتبه اول شرکت توزیع نیروی برق استان لرستان در طرح مهتاب

پیش‌بینی تولید 35 هزار تن گوجه‌فرنگی در لرستان

قبولی 128 دانش‌آموز تحت حمایت کمیته امداد در مدارس تیزهوشان و نمونه دولتی

تخلیه قلعه فلک و افلاک ، دغدغه‌ی سردار شهید سلامی بود

اراده شهردار جوان و با انگیزه خرم‌آباد، برای تحول چهره شهر ستودنی است

هشدار رهاسازی آب از سدهای ایوشان و تاج امیر لرستان

پلمب آسانسور ناایمن مجتمع پزشکی در خرم‌آباد

جریمه 10 میلیارد ریالی قاچاقچی دام در پلدختر

هشدار دادستان مرکز لرستان در خصوص رعایت حجاب

پوشش رایگان بیمه سلامت برای دهک‌های اول تا پنجم در لرستان

سخنگوی سپاه: رسانه‌ یکی از ابزارهای اصلی جنگ ترکیبی است

پل شهدای اقتدار خرم‌آباد آماده بهره‌برداری است

آغاز مسابقه میدان یار گروه های مردمی لرستان

رسانه‌های لرستان در خط مقدم جهاد تبیین و روایتگری ایستادند

46 طرح مخابراتی به ارزش 787 میلیارد تومان در لرستان آماده بهره‌برداری است

بهره‌برداری از 36 میلیارد تومان پروژه منابع طبیعی لرستان همزمان با هفته دولت

کشف 110 کیلوگرم موادمخدر در لرستان

لرستان، میزبان 740هزار کلنی زنبور عسل

770 میلیارد پروژه کشاورزی در لرستان افتتاح می‌شود

43 روستای لرستان در هفته دولت آبرسانی می‌شود

واگذاری 120 سامانه خورشیدی به عشایر لرستان

آغاز رقابت بیش از 33 هزار داوطلب لرستانی در آزمون سراسری 1405

افتتاح ایستگاه پمپاژ آب اسماعیل‌آباد دلفان لرستان

آغاز پانزدهمین مرحله واکسیناسیون طیور بومی ،گامی بلند در راستای کمک به معیشت روستائیان

برداشت انجیر سیاه از انجیرستان های لرستان

اجرای طرح خانه امید برای خانه دار شدن کارگران واحدهای صنعتی و معدنی لرستان

اتصال 179 مدرسه لرستان به شبکه پرسرعت فیبر نوری

انتصاب رئیس کل جدید دادگستری لرستان

برج‌های دوقلو خرم‌آباد در مسیر تعیین تکلیف؛ شهرداری آماده جذب سرمایه‌گذار شد

پرداخت 18 هزار میلیارد تومان تسهیلات در یک سال

آزمایشگاه تخصصی سیلندرهای فولادی در الیگودرز بهره‌برداری شد

تولید 25 درصد لباس فرم دانش‌آموزان لرستان در هنرستان ها

تداوم طرح ملی کشاورزی حفاظتی در لرستان؛ کشت گندم در دو قطعه مقایسه‌ای

اجلاس رؤسای آموزش و پرورش کشور در لرستان+فیلم

توقیف 57 وسیله نقلیه حادثه ساز در خرم‌آباد

پیام مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران لرستان به مناسبت سالروز ورود آزادگان سرافراز به میهن اسلامی

دستگیری قاتل سه جوان معمولانی در لرستان

711 میلیارد تومان مالیات برای پروژه‌های اولویت‌دار لرستان نشان‌دار شد

کاهش ترافیک مرکز شهر خرم‌آباد با پل‌های قاضی و افلاک

پل قاضی خرم‌آباد تا دو ماه آینده افتتاح می‌شود

کشف 8 مورد جعل علامت استاندارد بر روی کالاها در لرستان / انجام یک هزار و 200 مورد بازرسی از واحدهای صنفی لرستان

مشکلات فرهنگی مهم ترین عامل کمبود اهدا عضو در استان است

گزارشگر بومی در حاشیه، مهمان یزدی در میکروفون

گردش حساب پتروشیمی باید در استان متمرکز شود

846 پروژه در هفته دولت افتتاح و کلنگ زنی می‌شود