آخرین مطالب

مدیر ستاد هماهنگی کانون‌های مساجد لرستان:

برگزاری پانزدهمین دوره مسابقات قرآنی «مدهامّتان» در کانون‌های مساجد فرهنگی

برگزاری پانزدهمین دوره مسابقات قرآنی «مدهامّتان» در کانون‌های مساجد

  بزرگنمایی:
ابدالی پور از برگزاری بزرگ‌ترین رویداد قرآنی درکانونهای مساجد خبر داد و گفت: همزمان با سراسر کشور، پانزدهمین دوره مسابقات قرآنی مدهامّتان در کانون های فرهنگی هنری مساجد لرستان برگزار می شود.

ابدالی پور از برگزاری بزرگ‌ترین رویداد قرآنی درکانونهای مساجد خبر داد و گفت: همزمان با سراسر کشور، پانزدهمین دوره مسابقات قرآنی مدهامّتان در کانون های فرهنگی هنری مساجد لرستان برگزار می شود.

به گزارش پایگاه خبری تمدن لر ، « محمد ابدالی پور» امروز(23 آبان) در جمع خبرنگاران، اظهار داشت: پانزدهمین دوره مسابقات قرآنی مدهامّتان در رشته‌های قرائت تحقیق، قرائت تقلیدی، مفاهیم، اذان، قرائت ترتیل، حفظ کل، حفظ جزء 30، مکبری، قرائت نماز و استعدادیابی، در گروه‌های سنی زیر 7 سال، 7 تا 16 سال و 16 تا 30 سال برگزار می‌شود.

 مدیر ستاد هماهنگی کانون‌های فرهنگی هنری مساجد لرستان افزود: ترویج و نهادینه سازی فرهنگ دینی و قرآنی در جامعه، ترویج معارف قرآنی، توجه به مساجد به‌عنوان پایگاه‌های قرآنی، تحکیم پیوند مسجد، قرآن و مردم از رویکردهای مهم این طرح قرآنی است.

وی خاطرنشان کرد: شناسایی استعدادهای مردمی و تلاش برای تقویت این استعدادها از دیگراهداف برگزاری این دوره از مسابقات دانست.

 ابدالی پور با اشاره به اینکه این دوره از مسابقان قرآنی مدهامتان به سه صورت حضوری، مجازی و ارسال فایل برگزار می شود، تصریح کرد: با توجه به شیوع بیماری کرونا، تدابیر لازم برای بهره‌مندی از فضای مجازی به صورت ارسال فایل برای اجرای این دوره از مسابقات اندیشیده شده است.

 وی بیان کرد: با توجه به شرایط فعلی بیماری کرونا برخی از رشته‌ها به‌صورت محدود و با رعایت پروتکل‌های بهداشتی به‌صورت حضوری برگزار می‌شود.

ابدالی پور ادامه داد: این دوره از مسابقات قرآنی مدهامتان شامل رده های سنی زیر سال از متولید 94 به بعد، 7 تا 16 سال ( متولیدین 84 تا 93) و رده سنی 17 تا 30 سال ( متولیدن 83 تا 70)است.

وی با اشاره به بخش های ویژه این سری از مسابقات قرآنی مدهامتان، ابراز کرد: جلسات سنتی قرآن( قاریان و مربیان قرآن) و بخش استعداد یابی کودکان زیر هفت سال از بخش های ویژه این سری از مسابقات است.

ابدالی پور با بیان اینکه بخش ویژه این مسابقات شامل دو محور جلسات سنتی قرآن کریم و استعدادیابی است، اذعان داشت: در این بخش قاریان جلسه سنتی قرآن کریم را در مسجد محل خود و با حداقل 7 نفر از کودکان و نوجوانان برگزار می‌ شود و گزارش برنامه را در رواق نور در سامانه بچه‌های مسجد ارسال می‌کنند.

ابدالی پور خاطرنشان کرد: مسابقات در رشته اذان ویژه برادران و در گروه سنی 7 الی 30 سال، رشته قرائت نماز ویژه برادران و خواهران و در گروه سنی زیر 7 سال و 7 الی 16 سال، استعدادیابی در گروه سنی زیر 7 سال و 7 تا 16 سال ویژه برادران و در رشته‌های قرائت تحقیق، حفظ کل و قرائت ترتیل ویژه برادران و خواهران در گروه سنی 17 تا 30 سال برگزار خواهد شد.

مدیرستادکانون های فرهنگی هنری مساجد لرستان ابرازکرد: در مرحله استانی مسابقات در رشته قرائت تقلیدی ویژه برادران در گروه سنی 7 الی 16 سال، در رشته مفاهیم ویژه برادران و خواهران در گروه سنی 7 الی 30 سال، مکبری ویژه برادران در گروه سنی زیر 7 سال و 7 الی 16 سال و رشته حفظ جزء 30 ویژه برادران و خواهران در گروه سنی 7 الی 16 سال برگزار می‌شود.

وی با اشاره به محدودیت های شرکت در این سری از مسابقات، اظهار کرد: افرادی که رتبه اول تا سوم مسابقات مدهامتان دوره گذشته(سیزدهم و چهاردهم) را کسب کرده‌اند و یا در مسابقات سازمان اوقاف در دو دوره گذشته رتبه اول تا پنجم ملی و بین‌المللی را کسب کرده‌اند نمی‌توانند در این مسابقات شرکت کنند.

ابدالی پور خاطرنشان کرد: علاقه‌مندانی که قصد شرکت در این دوره از مسابقات قرآنی را دارند30 آذر 1400 آخرین فرصت است تا نسبت به ثبت‌نام و ارسال آثار اقدام کنند.

 

وی با بیان اینکه این سری از مسابقات هم مانند گذشته در بخش های کانونی، شهرستانی و استانی برگزار می شود، افزود: نفرات اول تا سوم هر بخش این مسابقه در مرحله شهرستانی به مرحله استانی این سری از مسابقات راه می یاد.

مدیر ستاد هماهنگی کانون‌های فرهنگی هنری مساجد لرستان با بیان اینکه نفرات برتر مرحله استانی در دی‌ماه معرفی می‌شوند، ابراز کرد: نفرات برگزیده به مرحله کشوری که اردیبهشت سال 1401 برگزار می‌شود، راه می یابند.

 ابدالی پور اظهار کرد: علاقمندان برای شرکت در پانزدهمین دوره از مسابقات قرآنی مدهامّتان به سامانه بچه‌های مسجد به نشانی bachehayemasjed.ir مراجعه کنند.

 گفتنی است، در چهاردهمین دوره از مسابقات قرآنی مدهامتان 15 لرستانی به مرحله کشوری این سری از مسابقات راه یافتند وسه نفر برگزیده کشوری شدند.

یادآوری می شود، مدهامّتان کوچکترین آیه قرآن مجید که در سوره الرحمن آمده است و ستاد کانون‌های فرهنگی و هنری مساجد کشور، مسابقات قرآنی را به این عنوان مدهامّتان نامگذاری کرده است.


نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield

lastnews

تابستان زیر سایه 77 هزار مگاوات مصرف برق / با همکاری مردم می‌توانیم از تابستان داغ عبور کنیم

دبیر شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان لرستان منصوب شد

ساماندهی فوری مشاغل مزاحم و ساخت‌وسازهای غیرمجاز

استفاده از 941 دستگاه ناوگان حمل‌ونقل برای جابه‌جایی زائران اربعین

نشست مدیرکل تأمین اجتماعی استان با کارفرمایان دو واحد تولیدی-صنعتی در بروجرد

بخش زنان و زایمان رومشگان و معمولان ایجاد شود/ ضرورت تسریع در روند اعطای زمین به خانواده های واجد شرایط

گام بلند بسیج سازندگی برای رفع تنش آبی در لرستان+تصویر

رسوب 25 هزار میلیارد ریال از منابع لرستان در حساب دستگاه‌های اجرایی

تا یک‌ماه آینده 1000 مگاوات به ظرفیت تولید برق افزوده می‌شود

پرداخت بیش از 1283 میلیارد ریال تسهیلات بند الف تبصره 18

توسعه لرستان با مالیات

بازدید معاون آموزش فنی و حرفه ای کشور از غرفه کارآفرینان اداره کل آموزش فنی و حرفه ای لرستان به مناسبت هفته ملی مهارت

روزانه بیش از 700 گذرنامه زیارتی اربعین در لرستان صادر می‌شود

طرح «مالیات بر عایدی سرمایه» گامی برای مقابله با سوداگری و توسعه اقتصادی لرستان

کارنامه درخشان انتقال خون لرستان/ از افتتاح بزرگترین مرکز غرب کشور تا رسیدن به شاخص اروپایی

کسب رتبه سوم کشوری مخابرات منطقه لرستان در بین استان‌های همتراز در سال 1403

موشن گرافی | مشکلات بوجود آمده توسط استخراج غیر قانونی رمز ارز در نانوایی ها

میعادگاه عاشقان در عمود 1399؛ اعلام آمادگی موکب «عاشقان اباعبدالله(ع)» لرستان برای خدمت به زائران اربعین

پویش قلم های مدرسه ساز در خرم آباد برگزار می شود

32 درصد تصادفات در استان ناشی از عدم توجه به جلواست

85 درصد جرایم پرونده‌های پلیس فتای لرستان مربوط به کلاهبرداری است

فراخوان سی‌وهفتمین جشنواره تئاتر لرستان منتشر شد

حمایت بانک کشاورزی مرهمی بر دستان پینه بسته کشاورزان

بانک کشاورزی برگزار می‌کند: جشنواره نقد سبز با رویکرد «نقد منصفانه، پیشنهاد سازنده

پایداری خدمات آب و برق متکی به توان داخلی و نیروهای عملیاتی است

ارتقای سرویس ADSL به VDSL مشترکین برخی از مناطق شهرستان خرم آباد

پلمپ آسانسور در شهرستان کوهدشت لرستان

ویدیو/ مشکلات بوجود آمده توسط استخراج غیر قانونی رمز ارز

تجلیل از مشارکت‌گران ثبت جهانی دره خرم‌آباد، آغاز حرکتی ملی برای معرفی تمدن ایران

توسعه صادرات فرآورده های خام دامی جز اولویت های اداره کل دامپزشکی استان لرستان

150 نقطه بحرانی حریق در سطح جنگل‌ها و مراتع لرستان شناسایی شد

مهلت ارسال اظهارنامه مالیات بر ارزش افزوده بهار 1404 تمدید شد

کاشت 500 هکتار از مزارع نخود دلفان به‌صورت مکانیزه

اعتبار کالابرگ دهک‌های چهارم و پنجم درآمدی امروز واریز می‌شود

ویدیو| قسمت دوم انیمیشن بابا برقی و کامی نوری

صیانت از دارایی‌های دولت نیازمند مستند سازی و ثبت کامل اموال دستگاههای اجرایی در سامانه سادا است

آزمون ادواری بیش از 400 وسیله سنجش سبک در لرستان

ویدیو | خانه یخچال نیست

بازدید نماینده مردم خرم‌آباد و چگنی از مناطق عشایری شاهیوند

مبارزه در رینگ یا دفاع از قلعه؟

موفقیت مهندس لرستانی در دهمین دوره انتخابات شورای مرکزی سازمان نظام مهندسی ساختمان کشور

هدیه همراه اول به مردم لرستان به مناسبت ثبت جهانی دره خرم‌آباد

حسابرسی تراکنش‌های بانکی با مبالغ بالا در لرستان آغاز شد

جشنواره ملی کاریکاتور در لرستان برگزار می‌شود

آزادراه خرم‌آباد – اراک؛ عملیات اجرایی قطعه اول آغاز شد

موشن گرافی| راهکارهای مدیریت مصرف انرژی در خانه

ایمن‌سازی راه‌ها و تسهیل جابه‌جایی زائرین اربعین در لرستان

عدم جذب به‌ موقع منابع مالی علاوه بر ناکارآمدی ، اعتماد و رضایت عمومی را کاهش می دهد

توقیف ظروف ملامین غیر استاندارد در لرستان

عرضه خارج از شبکه هزار قرص نان در سلسله و پلمب نانوایی متخلف