آخرین مطالب

رییس کل دادگستری لرستان:

مشکلات پروژه های کلان لرستان در سفر رییس جمهوری بیان خواهد شد اجتماعی

مشکلات پروژه های کلان لرستان در سفر رییس جمهوری بیان خواهد شد

  بزرگنمایی:
رئیس کل دادگستری استان لرستان گفت:مشکلات پروژه های کلان لرستان در سفر رییس جمهوری به استان بیان خواهد شد.

رئیس کل دادگستری استان لرستان گفت:مشکلات پروژه های کلان لرستان در سفر رییس جمهوری  به استان بیان خواهد شد. 

به گزارش پایگاه خبری تمدن لر ، روز یکشنبه هفتم آذرماه ، نشست خبری محمد رزم رییس کل دادگستری لرستان به همراه شورای معاونین با اصحاب رسانه در سالن جلسات دادگاه شهرستان خرم آباد برگزار شد.

رییس کل دادگستری لرستان در این نشست اظهارداشت : مشکلات پروژه های کلان لرستان در سفر رییس جمهوری به این استان بیان خواهد شد که رویکرد اصلی، فعال سازی پروژه های راکد می‌باشد.

وی گفت: زمینه حمایت از سرمایه گذاران در راستای سیاست های کلی اقتصادی نظام و ابلاغی مقام معظم رهبری و تحت حمایت از حقوق بیت‌المال، برای توسعه و آبادانی لرستان فراهم می‌شود و اکنون که در جنگ اقتصادی هستیم برای تقویت کارخانجات تولیدی و سرمایه گذاری همواره تلاش خواهیم کرد.

وی در خصوص مشکلات کارخانه عظیم خودرو بروجرد افزود: این کارخانه سه هزار میلیارد تومان ارزش دارد و اکنون فعال است اما در گذشته تعدادی خودرو را پیش فروش کرده که بیش از ظرفیت و بدون مجوز بود و باید نظارت های لازم صورت می‌گرفت.

رزم تصریح کرد: در این راستا تعدادی از مردم مالباخته شکایت کردند که امیدواریم با دستورات قضایی، مدیر این کارخانه آزاد و زمینه اشتغالزایی کامل با ظرفیت آن فراهم شود.

رییس کل دادگستری لرستان همچنین ادامه داد: صنایع غذایی گهر دورود در 6 فاز طراحی شده که 2 فاز آن با 120 کارگر فعال است و برای راه اندازی سایر بخش های آن، باید به بخش خصوصی واگذار شود.

رزم اظهار کرد: کارخانه صدر فولاد ازنا به 150 میلیارد تومان سرمایه‌ در گردش نیاز دارد که اکنون به سرمایه گذار جدید واگذار شده است که در آینده نزدیک فاز فولاد آن فعال و تا 2 ماه آینده راه‌اندازی می‌شود.

وی اضافه کرد: متهمان 19 فقره قتل در لرستان از سال 80 تاکنون شناسایی شده اما فراری هستند، تاکنون قاتلان 10 فقره قتل شناسایی نشده اند و طی 2 سال گذشته، 30 قاتل که پرونده آنان طی 15 سال اخیر تشکیل شده است دستگیر شده‌اند.

وی با بیان اینکه 60 درصد از زندانیان محکوم استان، دارای اشتغال و تولید درآمد زا هستند و 640 زندانی با رای باز در بند می‌باشند گفت: همچنین حکم اعدام 2 متهم پرونده تیراندازی به پمپ بنزین منطقه دره گرم خرم آباد در سال 97 اجرایی شد.

رییس کل دادگستری لرستان افزود: 6 ماهه نخست سال گذشته نیز 23 زندانی از زندان مرکزی خرم‌آباد فرار کردند که با تلاش نیروهای امنیتی شناسایی و دستگیر شدند و با 10 نفر از مامورانی که در نقشه فرار آنها همکاری داشتند برخورد شد.
رزم با اشاره به اینکه سرقت، اولین جرم در لرستان می‌باشد ادامه داد: از پنج هزار عنصر مجرمانه جرم، حدود 40 جرم شناسایی شده است و در اولویت برخورد قرار دارد که بر این اساس با قاتلان، قاچاقچیان کالا، اراذل و اوباش و مجرمان سرقت مسلحانه قاطعانه برخورد خواهد شد.

وی با بیان اینکه سالانه 297 هزار پرونده به دادگستری لرستان ارجاع و به صورت 100 درصد رسیدگی شده است افزود: 25 حوزه قضایی فعال در این استان وجود دارد و در 274 شعبه 249 قاضی درحال خدمت رسانی هستند که 41 درصد در پست قضات کسری داریم.

وی ادامه داد: اکنون 9 انبار اموال تملیکی در لرستان وجود دارد و شامل خودرو، موتور سیکلت، قطعات یدکی، لوازم خوراکی می‌باشد که بسیاری از موجودی آنها قابل استفاده نیست.

رزم گفت: یک میلیارد متر مکعب تخصیص آب لرستان است که تنها 278 میلیون مترمکعب آن ذخیره می‌شود و باقی آن به دلیل نبود سد ذخیره نمی شود همچنین وزارت نیرو و آب منطقه‌ای باید آب را از پشت سدها به اراضی کشاورزی انتقال دهند.

رییس کل دادگستری لرستان اضافه کرد: خبرنگاران نگهبان امین منافع عمومی هستند که اطلاع رسانی به موقع، آگاهی بخشی و روشنگری در مسیر توسعه، ثبات و آرامش مهمترین وظیفه آنان است.

رزم گفت: همچنین هفته گذشته با کمک بسیج و جمع آوری 700 میلیون تومان، زمینه آزادی 42 نفر از زندانیان جرایم مالی و غیرعمد در لرستان فراهم شد و به آغوش خانواده بازگشتند.



نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield

lastnews

هرگونه ورود نظامی آمریکا با صدمه جبران‌ناپذیر همراه خواهد بود

بیانیه سازمان‌های مردم‌نهاد لرستان در محکومیت جنایات رژیم صهیونیستی

با مخلان امنیت بدون هیچ‌گونه مماشات برخورد قاطع می‌شود

ملت آزمون‌های دشوار!

آمادگی کامل دستگاه‌های لرستان برای خدمات‌رسانی؛ مایحتاج مردم تأمین است

جریمه 9.5 میلیارد ریالی قاچاقچیان کالا در لرستان

موشن گرافی| آیا از روش کاهش مصرف برق کولر آبی و افزایش بازدهی آن خبر دارید؟

تولید روزانه نیروگاه‌های مقیاس کوچک از 1500 مگاوات فراتر رفت

مهدی مجیدی معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری لرستان شد

کمربندی غربی؛ گام بزرگ برای تغییر چهره خرم‌آباد

استقبال فرهنگیان لرستان از تست گویندگی در استودیو الفبا

انشعابات غیرمجاز برق در منطقه زاغه و کمالوند قطع شدند

مشترکان پرمصرف چگونه می‌توانند برق خود را تامین کنند؟‌

ویدیو/حبس در انتظار استخراج کنندگان غیرمجاز رمزارز

250 گرم طلا توسط ماموران انتظامی لرستان به صاحبش بازگردانده شد

کاپیتان سابق سپاهان به خیبر خرم‌آباد پیوست

فیلیمو برای مشترکین اینترنت مخابرات رایگان شد

مدیران اهتمام ویژه به مقوله مناسب‌سازی شهر داشته باشند

محدودیت فعالیت مراکز مجاز استخراج رمزارز تا پایان شهریور

برگزار ی سیزدهمین همایش «سیره علوی» در لرستان /تبیین سبک زندگی علوی به میزبانی خرم آباد

پل صفوی خرم آباد به گذرگاه پیاده‌محور تبدیل می‌شود

افزایش آتش‌سوزی در منازل مسکونی به دلیل استفاده از ماینرهای غیرمجاز

مشترکان بزرگ و پرمصرف در اولویت نصب کنتور هوشمند قرار دارند

«سگ گردانی» در خرم‌آباد ممنوع شد

تأکید بر صرفه‌جویی و همکاری در مدیریت مصرف برق در دیدار مدیرعامل توزیع برق لرستان با فرماندار پلدختر

اداره کل میراث فرهنگی لرستان به ساختمان سابق مهندسی سپاه انتقال یافت

شرکت توانیر نخستین لیگ سراسری نظام پیشنهادها را برگزار می‌کند

فعالیت های بسیج سازندگی، دشمن شکن است

دستگیری متخلفین زیست‌محیطی سفیدکوه خرم‌آباد

نظارت 35 گروه بر ذبح دام عید قربان در لرستان

20 هکتار از مراتع منطقه حفاظت شده «اشترانکوه» دچار آتش‌سوزی شد/آتش سوزی مهار شد

موشن گرافی| اطلاع از زمان‌های خاموشی های برق

ارتقای سرویس ADSL به VDSL مشترکین منطقه کوی آبشار شهرستان خرم آباد

انتقاد رئیس هیئت مدیره خانه مطبوعات و رسانه‌های لرستان از قانون مشمولیت حق بیمه خبرنگاران

برگزار ی سیزدهمین همایش «سیره علوی» در لرستان /تبیین سبک زندگی علوی به میزبانی خرم آباد

دره و غارهای خرم‌آباد در مسیر ثبت جهانی یونسکو

موشن گرافی| گام بلند نیروگاه‌های حرارتی برای تامین برق تابستان

مدیر و معلم مدرسه، کلید توسعه فرهنگ نماز

دستگیری سه نفر به جرم فساد مالی در شهرداری ازنا

11 هزار زوج جوان لرستانی در صف وام ازدواج

کشف 1404 کیلوگرم گوشت فاسد از یک فروشگاه زنجیره‌ای در خرم‌آباد

اجرای طرح پایش بیماری‌های زنبورعسل در لرستان

اجرای 60 میلیارد پروژه آبخیزداری در لرستان

مواظب کلاهبرداران «وام فوری بدون ضامن» باشید

«ایکوموس» به ثبت جهانی دره خرم‌آباد رأی مثبت داد

24 گواهی جعلی ایمنی آسانسور در الیگودرز لرستان کشف شد

سارق مسلح طلافروشی دلفان و عامل قتل در ملأعام به دار مجازات آویخته شد

الزام ادارات به تنظیم دمای سامانه‌های سرمایشی روی 27 درجه سانتی‌گراد

دمای مرکز تهران در 5 سال گذشته 6 درجه افزایش یافته است

برق چاه‌های کشاورزی در چارچوب پروانه بهره‌برداری آب به طور کامل تامین می‌شود