آخرین مطالب

رییس شورای سیاست گذاری ائمه جمعه مطرح کرد:

نهادهای فرهنگی، از موازی کاری بپرهیزند فرهنگی

نهادهای فرهنگی، از موازی کاری بپرهیزند

  بزرگنمایی:
رییس شورای سیاست گذاری ائمه جمعه در بازدید از حوزه هنری لرستان؛ با انتقاد از موازی کاری در حوزه فعالیت های فرهنگی کشور گفت: سازمان ها و نهادهای متولی امر فرهنگ و هنر باید به سمت هم افزایی بیشتر حرکت کرده و از فعالیت های موازی خودداری کنند تا شاهد تاثیرات سازنده و موثری در حوزه فرهنگی باشیم.

 رییس شورای سیاست گذاری ائمه جمعه در بازدید از حوزه هنری لرستان؛ با انتقاد از موازی کاری در حوزه فعالیت های فرهنگی کشور گفت: سازمان ها و نهادهای متولی امر فرهنگ و هنر  باید به سمت هم افزایی بیشتر حرکت کرده و از فعالیت های موازی خودداری کنند تا شاهد تاثیرات سازنده و موثری در حوزه فرهنگی باشیم.

به گزارش پایگاه خبری تمدن لر به نقل از روابط عمومی حوزه هنری لرستان، حجت الاسلام والمسلمین "رضا حقیان" با اشاره به ضرورت توجه به  فعالیت‌های فرهنگی بیان داشت: کارهای فرهنگی معمولاً به صورت پراکنده انجام می‌شود و متأسفانه متمرکز و هدفمند نیست در حالی که باید هم منسجم و هم به صورت تخصصی انجام شود.

وی با اشاره به نقش و جایگاه حوزه هنری به عنوان نهادتخصصی حوزه فرهنگ و هنر تصریح کرد: این نهاد باید فعالیت های ارزشی خود را گسترش داده و در این عرصه با برنامه ریزی های مناسب و نیازسنجی و با بهره گیری از نظر کارشناسان و متخصاصان مربوطه به نوعی میدان داری کند.

وی در ادامه با اشاره به نقش محوری مصلاها و نماز جمعه در ترویج فعالیت های فرهنگی اظهار داشت: از رویکردهای اساسی و مهم نماز جمعه ترویج؛ تقویت ونهادینه کردن فعالیت‌های فرهنگی هنری و مذهبی است .

وی اضافه کرد: ضروری است از همه ظرفیت ها و توانمندیها در راستای احیای ارزش ها در جامعه بهره برد.

رییس شورای سیاست گذاری ائمه جمعه و ستاد امر به معروف و نهی از منکر لرستان در ادامه همچنین با اشاره به نقش اساسی فعالیت های هنری در ترویج امر به معروف و نهی از منکر در جامعه افزود: ترویج فعالیت های  فرهنگی و هنری با رویکرد مباحث و آموزه های دینی و اعتقادی نقش مهمی در راستای پیوند معارف دینی، آگاه سازی اقشار مختلف جامعه داشته و در نهایت در کاهش مشکلات فرهنگی و  آسیب های اجتماعی؛ ترویج معروفها و مقابله با منکرها را در پی خواهد داشت.

وی در ادامه با اشاره به اهمیت بهره گیری از فرصت هنر متعالی در راستای نهادینه سازی ارزش‌هایی چون امر به معروف و نهی از منکر تصریح کرد، این ستاد آماده همکاری همه جانبه  با حوزه هنری در جهت تقویت و انجام امور فرهنگی و هنری در استان است.

رئیس حوزه هنری لرستان با بیان اینکه نهاد ائمه جمعه و مصلاها موثرترین جایگاه برای تقویت بینش اسلامی است افزود:  با توجه به فضا و ظرفیت بالای فرهنگی نماز جمعه می توان با برنامه ریزی مناسب  در توسعه و ترویج فعالیت های فرهنگی به نحو مطلوب بهره‌مند شویم.
 سامان سپهوند اظهار داشت: حوزه هنری به عنوان نهاد رسمی متولی فرهنگ و هنر انقلاب تمام تلاش خود را در جهت ارائه مطلوب و موثر آثار و تولیدات در عرصه های مختلف هنری خواهد داشت.

وی ابراز امیدواری کرد با همکاری همه دستگاهها و نهادهای متولی فرهنگ و هنر و تعامل و هم افزایی شاهد تحولات خوب و تاثیرگذاری در این عرصه باشیم.

وی در ادامه به بیانات مقام معظم رهبری اشاره کرد که "فرهنگ مثل هواست که انسان وقتى که این هوا را استنشاق کرد، با هوایى که استنشاق کرده و با آن جانى که گرفته، مى تواند دو قدم بردارد و جلو برود".

سپهوند افزود: بر اساس فرمایشات معظم له، هوای آلوده بر جسم و روح آدمی تاثیر منفی دارد و بالعکس هوای پاک حال آدم را خوب می کند.
وی اضافه کرد: برای اینکه هوای تازه و سالم در این فضا منتشر کنیم نیازمند  ارایه  مناسب فعالیت های فرهنگی هنری بوده که با توجه به مشکلات در بخش بودجه و کمبود منابع و امکانات نمیتوان آنگونه که باید و انتظار می رود نقش و وظیفه خود را انجام دهیم.

وی ادامه داد؛ همچنین متاسفانه  آلودگی ها و موانعی  که توسط جبهه های مخالف  ایجاد میشود باعث شده ما از لحاظ فرهنگی هنری متضرر شویم .

انجام برنامه های مشترک؛ همکاری و تعامل در راستای اجرای فعالیت های فرهنگی هنری ازجمله مباحث مطرح شده در این جلسه بود.


نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield

lastnews

بیانیه سازمان‌های مردم‌نهاد لرستان در محکومیت جنایات رژیم صهیونیستی

با مخلان امنیت بدون هیچ‌گونه مماشات برخورد قاطع می‌شود

ملت آزمون‌های دشوار!

آمادگی کامل دستگاه‌های لرستان برای خدمات‌رسانی؛ مایحتاج مردم تأمین است

جریمه 9.5 میلیارد ریالی قاچاقچیان کالا در لرستان

موشن گرافی| آیا از روش کاهش مصرف برق کولر آبی و افزایش بازدهی آن خبر دارید؟

تولید روزانه نیروگاه‌های مقیاس کوچک از 1500 مگاوات فراتر رفت

مهدی مجیدی معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری لرستان شد

کمربندی غربی؛ گام بزرگ برای تغییر چهره خرم‌آباد

استقبال فرهنگیان لرستان از تست گویندگی در استودیو الفبا

انشعابات غیرمجاز برق در منطقه زاغه و کمالوند قطع شدند

مشترکان پرمصرف چگونه می‌توانند برق خود را تامین کنند؟‌

ویدیو/حبس در انتظار استخراج کنندگان غیرمجاز رمزارز

250 گرم طلا توسط ماموران انتظامی لرستان به صاحبش بازگردانده شد

کاپیتان سابق سپاهان به خیبر خرم‌آباد پیوست

فیلیمو برای مشترکین اینترنت مخابرات رایگان شد

مدیران اهتمام ویژه به مقوله مناسب‌سازی شهر داشته باشند

محدودیت فعالیت مراکز مجاز استخراج رمزارز تا پایان شهریور

برگزار ی سیزدهمین همایش «سیره علوی» در لرستان /تبیین سبک زندگی علوی به میزبانی خرم آباد

پل صفوی خرم آباد به گذرگاه پیاده‌محور تبدیل می‌شود

افزایش آتش‌سوزی در منازل مسکونی به دلیل استفاده از ماینرهای غیرمجاز

مشترکان بزرگ و پرمصرف در اولویت نصب کنتور هوشمند قرار دارند

«سگ گردانی» در خرم‌آباد ممنوع شد

تأکید بر صرفه‌جویی و همکاری در مدیریت مصرف برق در دیدار مدیرعامل توزیع برق لرستان با فرماندار پلدختر

اداره کل میراث فرهنگی لرستان به ساختمان سابق مهندسی سپاه انتقال یافت

شرکت توانیر نخستین لیگ سراسری نظام پیشنهادها را برگزار می‌کند

فعالیت های بسیج سازندگی، دشمن شکن است

دستگیری متخلفین زیست‌محیطی سفیدکوه خرم‌آباد

نظارت 35 گروه بر ذبح دام عید قربان در لرستان

20 هکتار از مراتع منطقه حفاظت شده «اشترانکوه» دچار آتش‌سوزی شد/آتش سوزی مهار شد

موشن گرافی| اطلاع از زمان‌های خاموشی های برق

ارتقای سرویس ADSL به VDSL مشترکین منطقه کوی آبشار شهرستان خرم آباد

انتقاد رئیس هیئت مدیره خانه مطبوعات و رسانه‌های لرستان از قانون مشمولیت حق بیمه خبرنگاران

برگزار ی سیزدهمین همایش «سیره علوی» در لرستان /تبیین سبک زندگی علوی به میزبانی خرم آباد

دره و غارهای خرم‌آباد در مسیر ثبت جهانی یونسکو

موشن گرافی| گام بلند نیروگاه‌های حرارتی برای تامین برق تابستان

مدیر و معلم مدرسه، کلید توسعه فرهنگ نماز

دستگیری سه نفر به جرم فساد مالی در شهرداری ازنا

11 هزار زوج جوان لرستانی در صف وام ازدواج

کشف 1404 کیلوگرم گوشت فاسد از یک فروشگاه زنجیره‌ای در خرم‌آباد

اجرای طرح پایش بیماری‌های زنبورعسل در لرستان

اجرای 60 میلیارد پروژه آبخیزداری در لرستان

مواظب کلاهبرداران «وام فوری بدون ضامن» باشید

«ایکوموس» به ثبت جهانی دره خرم‌آباد رأی مثبت داد

24 گواهی جعلی ایمنی آسانسور در الیگودرز لرستان کشف شد

سارق مسلح طلافروشی دلفان و عامل قتل در ملأعام به دار مجازات آویخته شد

الزام ادارات به تنظیم دمای سامانه‌های سرمایشی روی 27 درجه سانتی‌گراد

دمای مرکز تهران در 5 سال گذشته 6 درجه افزایش یافته است

برق چاه‌های کشاورزی در چارچوب پروانه بهره‌برداری آب به طور کامل تامین می‌شود

ویدیو| تقطیع سخنان وزیر نیرو در جمع دانشجویان دانشگاه علم و صنعت در فضای مجازی