آخرین مطالب

در جلسه شورای اقامه نماز سازمان جهاد کشاورزی لرستان مطرح شد:

از ظرفیت استودیو کشاورز در راستای ترویج فرهنگ نماز استفاده می شود فرهنگی

از ظرفیت استودیو کشاورز در راستای ترویج فرهنگ نماز استفاده می شود

  بزرگنمایی:
رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان لرستان با اشاره به اینکه استودیو کشاورز یک ظرفیت بسیار خوب است گفت : از این ظرفیت در راستای ترویج فرهنگ نماز استفاده می‌شود.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان لرستان با اشاره به اینکه استودیو کشاورز یک ظرفیت بسیار خوب است گفت : از این ظرفیت درراستای ترویج فرهنگ نماز استفاده می‌شود.

به گزارش پایگاه خبری تمدن لر ، ظهر امروز 15 آذر ماه با حضور اسفندیار حسنی مقدم رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان لرستان ،حجت الاسلام و المسلمین محمد جواد چراغی مدیر ستاد اقامه نماز استان لرستان و حجت الاسلام و المسلمین موسوی مسئول دفتر نمایندگی ولی فقیه در جهاد کشاورزی استان لرستان  ،جلسه شورای اقامه نماز سازمان جهاد کشاورزی برگزار شد.

در این جلسه اسفندیار حسنی مقدم رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان لرستان اظهار داشت :بر مبنای روایات  ، نماز را ستون دین قلمداد می‌کنند یعنی اگر ستون نباشد سقف دین فرو می‌ریزد و دین وابسته به نماز است.

وی بابیا اینکه  نماز بازدارنده از گناهان است، افزود :یکی از عواملی که می‌تواند از گناه و فحشا جلوگیری کنند اقامه نماز است که باعث قرب الهی می شود.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی لرستان بیان کرد : در بحث نماز نمی شود گفت چون متولی نماز ستاد اقامه نماز است پس ان ها مسئول هستند ، پس نقش ما چه می‌شود  که با جمعیتی نزدیک به 600 تا 700 هزار نفر در استان که به طور مستقیم از بخش کشاورزی ارتزاق می کنند سروکار داریم.

وی ادامه داد:  بنابراین در این راستا  باید برای پرسنل، کشاورزان ، روستاییان و عشایر در بحث شناسایی فرهنگ نماز و اغنا سازی فلسفه نماز برنامه‌ریزی مدونی شود.

حسنی مقدم با اشاره به اینکه استودیو کشاورز یک ظرفیت بسیار خوب است گفت: ما می توانیم بخشی از استدیو کشاورز را به به ترویج فرهنگ نماز و زکات و موارد فرهنگی این چنین اختصاص داده شود و از این ظرفیت در کنار اقامه نماز به نحو احسن استفاده شود.

حجت الاسلام و المسلمین چراغی مدیر ستاد اقامه نماز استان لرستان در این جلسه اظهار کرد: نماز جایگاه بسیار ارزشمند و مهمی دارد به طوری که خدای سبحان در آیات محدودی فرمودند من با شما هستم.

وی ادامه داد: نماز خواندن با اقامه تفاوت دارد ، ممکن است هر کس در هر کجا که برای خود نماز بخواند ولی اقامه نماز یک مرحله بالاتر است واقامه نماز یعنی جمع را به نماز خواندن دعوت کردن که آثار و برکات زیادی دارد.

حجت الاسلام و المسلمین چراغی بیان داشت : برای اینکه نماز اقامه شود باید فرایند طی شود ، که یکی از آن ها  خانواده دیگری دستگاه‌ها و متولیان این امر و سوم یم دارس می باشد.

مدیر ستاد اقامه نماز لرستان تصریح کرد: اگر مدیران در جایگاهی که هستند در راستای احیای ارزش های دینی و فرهنگی گام بردارند ، هم در دنیا و هم در آخرت از ارزش ، آبرو و عزت بهره مند خواهند شد.

وی بیان داشت :  شورای اقامه نماز یعنی شور و مشورت گرفتن و مشورت دادن در راستای اقامه نماز می باشد، یعنی  که اگر موانعی وجود دارد و آن ها برداشته شود و اگر راهکارهایی برای بهبود اقامه نماز است ارائه شود.
گفتنی است در پایان این جلسه دکتر حسنی مفدم به منظور تشویق و ترغیب نوجوانان روستایی و عشایری در سطح استان که به سن تکلیف رسیده اند تعداد 50جایزه منظور کرد.


نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield

lastnews

1.4 تن مواد مخدر در لرستان کشف شد

ویدیو/14 مگاپروژه‌ کلیدی صنعت برق برای عبور ایمن از اوج بار تابستان 1405

تشکیل 185 پرونده تخلفاتی دام و طیور در لرستان

هتل‌های 5 ستاره از پرداخت عوارض پروانه معاف می‌شوند

کشف 12 میلیارد تومان داروی احتکاری در لرستان

احداث ساختمان شهرداری منطقه 3؛ گامی در جهت تحقق عدالت اجتماعی

افتتاح ساختمان شهرداری منطقه 3، تحقق دومین برنامه طرح عید تا عید

وصول مطالبات، شرط بقا در تابستان 1405

فراخوان زندگی، اهدای خون لرستانی‌ها برای بیماران تالاسمی مناطق سیل‌زده

کلاهبردار حرفه‌ای میلیاردی در خرم‌آباد دستگیر شد

تامین مرغ و برنج مورد نیاز بازار شب یلدا در لرستان

هوشمندسازی مدیریت شهری؛ محور رویداد «خرم‌آباد هوشمند» با تمرکز بر نقش نخبگان جوان

هوشمندسازی یک نیاز اساسی برای آینده مدیریت شهری

بازار شب یلدای لرستان زیر ذره بین ناظران دامپزشکی

9.5 میلیون مترمکعب به آب سد «ماربره» اضافه شد

خرم‌آباد دومین کارخانه آسفالت خود را افتتاح کرد / تاکید شورای شهر بر ارتقای کیفیت معابر+تصاویر

افتتاح دومین کارخانه آسفالت خرم‌آباد؛ تحولی راهبردی در بهسازی معابر شهری

افتتاح دومین کارخانه آسفالت خرم‌آباد پس از 35 سال؛ گامی راهبردی برای قطع وابستگی به پیمانکاران پرهزینه

ویدیو/ظرفیت نیروگاه‌های تجدیدپذیر در دولت چهاردهم، سه‌برابر کل ظرفیت ایجاد شده در دولت‌های گذشته است

شکایت باشگاه خیبر از داور بازی با استقلال

محکومیت 18 میلیارد تومانی برای عرضه خارج از شبکه گندم در لرستان

70 اثر جدید لرستان در راه ثبت در فهرست ملی

مقابله همه‌جانبه و قاطع پلیس با سرقت، تیراندازی و قاچاق کالا

اجرای طرح ملی گلریزان اجتماعی در لرستان

لرستان میزبان جشنواره بین‌المللی قصه‌گویی شد/ حضور 60 قصه‌گو در مرحله نهایی

مهر تأیید بنیاد ایران‌شناسی بر دانشنامه جامع لرستان

دو انتصاب شایسته در شرکت گاز استان لرستان

صورتحساب‌های غیرالکترونیکی (کاغذی) فاقد اعتبار مالیاتی خواهند شد

ایجاد دسترسی بیرانشهر به آزادراه خرم آباد-اراک

بهره‌برداری از 42 دیزل ژنراتور برای پایداری آب در لرستان

آغاز دومین پویش نذر خون «عید تا عید» در لرستان

برفروبی بیش از دو هزار و 700 کیلومتر باند در جاده‌های لرستان

راه ارتباطی 380 روستای برفگیر لرستان بازگشایی شد

الیگودرز به‌عنوان شهر ملی "چوقابافی" ثبت شد

راستی آزمایی بیش از یکهزار و 300 ترازوی سنجش در لرستان

خلاقیت معلم خرم آبادی (رستا کمالی) برای آموزش الفبای فارسی با فرهنگ و آداب محلی

رکورد پرواز باروری ابرها شکسته شد

مدیر مخابرات منطقه لرستان پژوهشگر برتر شد

317 کیلوگرم مواد مخدر در لرستان کشف شد

26 پله صعود و ایستادن در جایگاه پنجم کشوری

فعالیت 140 بانوی دهیار در لرستان

کاشت 5 هزار نهال بومی در پویش نهالکاری به مناسبت میلاد حضرت فاطمه زهرا(س)

برگزاری پویش درخت کاری به مناسبت روز مادر، در مجموعه بام خرم آباد +تصاویر

لرستان میزبان 11 رایزن بازرگانی؛ گام بلند استان برای جهش صادرات صنعتی و دارویی

انتصاب سرپرست جدید اداره روابط عمومی و امور رسانه حفاظت محیط زیست استان لرستان

تنها راه نجات برق، بهینه‌سازی و اصلاح قیمت‌هاست / بدون مشارکت مردم عبور از ناترازی ممکن نیست

آماده‌باش 370 راهدار با ورود سامانه بارشی به لرستان

اتصال همه مدارس کشور به فیبر نوری تا پایان دولت چهاردهم»/ پیش شماره تلفن مدارس کل کشور به 5012 تغییر می کند

رئیس پلیس جدید راهنمایی‌ورانندگی لرستان معرفی شد

سومین جشنواره گرامیداشت روز حسابدار در خرم آباد برگزارشد