آخرین مطالب

با هدف محرومیت زدایی صورت گرفت:

افتتاح دو واحد آموزشی در روستاهای بابازید و خرسدر شهرستان پلدختر فرهنگی

افتتاح دو واحد آموزشی در روستاهای بابازید و خرسدر شهرستان پلدختر

  بزرگنمایی:
دو واحد آموزشی ۳ کلاسه در شهرستان پلدختر به اهتمام موسسه خیریه مهر گیتی و مشارکت آقایان نوروزی فرسنگی و محمدی زاده خیرین مدرسه ساز در راستای محرومیت زدایی به بهره برداری رسیدند.

دو واحد آموزشی 3 کلاسه در شهرستان پلدختر به اهتمام موسسه خیریه مهر گیتی و مشارکت آقایان نوروزی فرسنگی و محمدی زاده خیرین مدرسه ساز در راستای محرومیت زدایی به بهره برداری رسیدند.

به گزارش پایگاه خبری تمدن لر، با حضور دکتر کاظمی نماینده مردم پلدختر در مجلس شورای اسلامی ، دکتر زهرا گیتی نژاد مدیر موسسه خیریه مهر گیتی ، مهندس نوروزی فرسنگی و دکتر محمدی زاده خیرین مدرسه ساز ، مهندس امیر غفوری نژاد مدیر کل نوسازی مدارس ، رضائیان فرماندار ، مهندس حمیدرضا رضائیان معاون اجرایی و نظارت ، خرم آبادی معاونت مشارکتهای مردمی نوسازی مدارس ، احمدی مدیر آموزش و پرورش منطقه و اهالی خونگرم روستاهای بابازید و خرسدر پلدختر ، 2 واحد آموزشی 3 کلاسه مورد بهره برداری قرار گرفتند .

دکتر  زهرا گیتی نژاد در این مراسم ضمن اشاره به سابقه 42 ساله خود به امر تدریس در مدارس کشور اظهار داشت : بنده بنا بر سابقه طولانی حضورم در آموزش و پرورش و برخورد با دانش آموزان متعدد در اقصی نقاط کشور ، تجربیاتی برای رفع موانع آموزشی کسب کرده ام که متناسب با این تجربیات و نگرش اقدام به تاسیس موسسه مهر گیتی بعنوان پل ارتباطی خیرین مدرسه ساز و سازمان نوسازی مدارس کشور برای ایجاد مدارس استاندارد در مناطق کم برخوردار کردم و خوشبختانه ثمره ی این کار تا کنون ساخت 552 مدرسه در قالب 2 هزار و 21 کلاس درس بوده است .

وی در ادامه افزود : آموزش اساس توسعه پایدار است و در واقع یکی از بخش های اساسی امر آموزش بجز تربیت معلمین دلسوز و دانشمند ، ایجاد فضاهای ایمن ، زیبا و نشاط آور برای دانش آموزان می باشد و موسسه مهر گیتی با همین دیدگاه تا کنون 4 هزار نفر را بصورت بورسیه مورد حمایت خود قرار داده است .

در ادامه مهندس نوروزی فرسنگی خیر مدرسه ی روستای بابازید اظهار داشت : در هر جامعه ای که آموزش صحیح محور قرار گیرد ، خرافات ، فقر وبی فرهنگی فروکش می کند و اگر امکانات فراهم باشد و هماهنگ کننده وجود نداشته باشد شاهد ایجاد مجموعه ای منفک خواهیم بود که بروز اتفاقات مثبت در آن یا اتفاق نمی افتد یا به کندی صورت می گیرد و موسسه خیریه مهر گیتی با مدیریت خانم گیتی نژاد مسبب ایجاد هماهنگی بود و خوشبختانه ثمره ی آن ایجاد فضای آموزشی خوب برای دانش آموزان شده است .

دکتر محمدی زاده دیگر خیر مدرسه ساز ارجمند با قدردانی از عوامل اجرایی ساخت فضاهای آموزشی به ایراد سخن پرداخت وگفت : موتور محرک شکوفایی هر کشور علاوه بر ایجاد زیر ساختهای اقتصادی ، تعاملات بین المللی و رفع تحریمها ، در واقع نیروهای آموزش دیده آن کشور هستند .

وی در ادامه افزود : مدرسه ی قلم که نام گذاری آن متاثر از آیه ی شریفه (ن و القلم ) است یکی از چهار مدارسی است که از مجموع ده مدرسه ساخته شده در سطح کشور در لرستان احداث گردیده اند .

دکتر کاظمی نماینده مردم پلدختر در مجلس شورای اسلامی به عنوان دیگر سخنران این مراسم ضمن خیر مقدم به خیرین و قدردانی از زحمات این عزیزان ، اظهار داشت : تعلیم و تعلم زمینه آسایش و آرامش کشور را فراهم می کند و خیرین مدرسه ساز ، بسترسازان و پیشرانان توسعه کشور و علم آموزی هستند ، این عزیزان با درک صحیح از نیازمندیهای آموزشی موجب تحصیل دانش آموزان خردسال را فراهم  می کنند ، کاری که اگر اجرا نشود پایه و اساس جامعه مدنی متزلزل می گردد

وی در ادامه ضمن یادآوری خسارتهای سیل فروردینماه 1398 از خیرین مدرسه ساز دعوت کرد دو واحد آموزشی و یک کتابخانه در دو روستای نیازمند احداث نمایند. 
امیر غفوری نژاد مدیر کل نوسازی مدارس لرستان بعنوان سخنران پایانی این مراسم اظهار داشت : در شهرستان پلدختر 123 فضای آموزشی در قالب 503 کلاس درس وجود دارد که در حادثه سیل 98 تعداد قابل توجهی از این مدارس بصورت صد در صدی تخریب گشتند و یا نیازمند تعمیر اساسی شدند ، خوشبختانه با ورود خیرین ارجمند مدرسه ساز در همان فروردینماه سال 98 حجم گسترده ای از مدارس ، تعمیر و به چرخه ی آموزش بازگشتند و ساخت  مدارس تخریب شده هم  با تلاش همکاران بنده در نوسازی مدارس و خیرین ارجمند ادامه یافت به نحویکه در سال گذشته 11 مدرسه جدید  با 30 کلاس درس ، احداث و تحویل دانش آموزان گردید که ساخت 18 کلاس از این تعداد را خیرین مدرسه ساز بصورت صد در صد متقبل شدند .

در سال جاری هم علی رغم تمام مشکلات اقتصادی تا کنون 6 فضای آموزشی و ورزشی در قالب 18 کلاس درس با زیربنای آموزشی یکهزار و 700 متر مربع و با اعتبار 8 میلیارد تومان تحویل دانش آموزان مستعد پلدختری شده است و با برنامه ریزیهای انجام شده در 3 ماه منتهی به پایان سال هم 4 مدرسه دیگر در قالب 16 کلاس درس به سرانه فضاهای آموزشی منطقه مذکور افزوده خواهد شد .

وی در ادامه افزود : از سال 1392 تا کنون در راستای استاندارد سازی سیستم های گرمایشی 87 مدرسه در قالب 461 کلاس درس با اعتبار 4 میلیارد و 800 میلیون تومان استانداردسازی شده اند .

در پایان این مراسم ضمن در اختیار قرار دادن کیف و دیگر نوشت افزار به دانش آموزان با اهدای لوح سپاس از زحمات خیرین ارجمند مدرسه ساز قدر دانی شد .


نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield

lastnews

1.4 تن مواد مخدر در لرستان کشف شد

ویدیو/14 مگاپروژه‌ کلیدی صنعت برق برای عبور ایمن از اوج بار تابستان 1405

تشکیل 185 پرونده تخلفاتی دام و طیور در لرستان

هتل‌های 5 ستاره از پرداخت عوارض پروانه معاف می‌شوند

کشف 12 میلیارد تومان داروی احتکاری در لرستان

احداث ساختمان شهرداری منطقه 3؛ گامی در جهت تحقق عدالت اجتماعی

افتتاح ساختمان شهرداری منطقه 3، تحقق دومین برنامه طرح عید تا عید

وصول مطالبات، شرط بقا در تابستان 1405

فراخوان زندگی، اهدای خون لرستانی‌ها برای بیماران تالاسمی مناطق سیل‌زده

کلاهبردار حرفه‌ای میلیاردی در خرم‌آباد دستگیر شد

تامین مرغ و برنج مورد نیاز بازار شب یلدا در لرستان

هوشمندسازی مدیریت شهری؛ محور رویداد «خرم‌آباد هوشمند» با تمرکز بر نقش نخبگان جوان

هوشمندسازی یک نیاز اساسی برای آینده مدیریت شهری

بازار شب یلدای لرستان زیر ذره بین ناظران دامپزشکی

9.5 میلیون مترمکعب به آب سد «ماربره» اضافه شد

خرم‌آباد دومین کارخانه آسفالت خود را افتتاح کرد / تاکید شورای شهر بر ارتقای کیفیت معابر+تصاویر

افتتاح دومین کارخانه آسفالت خرم‌آباد؛ تحولی راهبردی در بهسازی معابر شهری

افتتاح دومین کارخانه آسفالت خرم‌آباد پس از 35 سال؛ گامی راهبردی برای قطع وابستگی به پیمانکاران پرهزینه

ویدیو/ظرفیت نیروگاه‌های تجدیدپذیر در دولت چهاردهم، سه‌برابر کل ظرفیت ایجاد شده در دولت‌های گذشته است

شکایت باشگاه خیبر از داور بازی با استقلال

محکومیت 18 میلیارد تومانی برای عرضه خارج از شبکه گندم در لرستان

70 اثر جدید لرستان در راه ثبت در فهرست ملی

مقابله همه‌جانبه و قاطع پلیس با سرقت، تیراندازی و قاچاق کالا

اجرای طرح ملی گلریزان اجتماعی در لرستان

لرستان میزبان جشنواره بین‌المللی قصه‌گویی شد/ حضور 60 قصه‌گو در مرحله نهایی

مهر تأیید بنیاد ایران‌شناسی بر دانشنامه جامع لرستان

دو انتصاب شایسته در شرکت گاز استان لرستان

صورتحساب‌های غیرالکترونیکی (کاغذی) فاقد اعتبار مالیاتی خواهند شد

ایجاد دسترسی بیرانشهر به آزادراه خرم آباد-اراک

بهره‌برداری از 42 دیزل ژنراتور برای پایداری آب در لرستان

آغاز دومین پویش نذر خون «عید تا عید» در لرستان

برفروبی بیش از دو هزار و 700 کیلومتر باند در جاده‌های لرستان

راه ارتباطی 380 روستای برفگیر لرستان بازگشایی شد

الیگودرز به‌عنوان شهر ملی "چوقابافی" ثبت شد

راستی آزمایی بیش از یکهزار و 300 ترازوی سنجش در لرستان

خلاقیت معلم خرم آبادی (رستا کمالی) برای آموزش الفبای فارسی با فرهنگ و آداب محلی

رکورد پرواز باروری ابرها شکسته شد

مدیر مخابرات منطقه لرستان پژوهشگر برتر شد

317 کیلوگرم مواد مخدر در لرستان کشف شد

26 پله صعود و ایستادن در جایگاه پنجم کشوری

فعالیت 140 بانوی دهیار در لرستان

کاشت 5 هزار نهال بومی در پویش نهالکاری به مناسبت میلاد حضرت فاطمه زهرا(س)

برگزاری پویش درخت کاری به مناسبت روز مادر، در مجموعه بام خرم آباد +تصاویر

لرستان میزبان 11 رایزن بازرگانی؛ گام بلند استان برای جهش صادرات صنعتی و دارویی

انتصاب سرپرست جدید اداره روابط عمومی و امور رسانه حفاظت محیط زیست استان لرستان

تنها راه نجات برق، بهینه‌سازی و اصلاح قیمت‌هاست / بدون مشارکت مردم عبور از ناترازی ممکن نیست

آماده‌باش 370 راهدار با ورود سامانه بارشی به لرستان

اتصال همه مدارس کشور به فیبر نوری تا پایان دولت چهاردهم»/ پیش شماره تلفن مدارس کل کشور به 5012 تغییر می کند

رئیس پلیس جدید راهنمایی‌ورانندگی لرستان معرفی شد

سومین جشنواره گرامیداشت روز حسابدار در خرم آباد برگزارشد