آخرین مطالب

سعید بارانی رییس سابق سازمان نظام مهندسی ساختمان لرستان در دیدار با مهندس خرم رییس سازمان کشور چه گفت؟! اجتماعی

سعید بارانی رییس سابق سازمان نظام مهندسی ساختمان لرستان در دیدار با مهندس خرم رییس سازمان کشور چه گفت؟!

  بزرگنمایی:

به گزارش پایگاه خبری تمدن لر ، در مراسم تجلیل از زحمات و فعالیت های هیات مدیره دوره هشتم سازمان نظام مهندسی ساختمان استان، سعید بارانی رییس سابق این سازمان ضمن خوش آمدگویی به رییس سازمان کشور جناب احمد خرم که در سالهای نه چندان دور قبای وزارت را بر تن داشته نسبت به اینکه مانند مسوولین دولتی که لرستان را در انتهای صف می بینند از حضور دیرهنگام ایشان در لرستان آن هم پس از کنار گذاشتن غیر قانونی اکثریت اعضای هیات مدیره هشتم گلایه نمودند و در ادامه‌از همکاران خود نیز با توجه به اینکه جلسه و برنامه های حضور ریاست سازمان کشور را در ساختمان اصلی سازمان استان برگزار نکردند که روبروی قلعه تاریخی فلک الافلاک قرار دارد و با اینکه ساختمان بزرگی نیست اما دارای فضای نوستالژی خاصی است و با زحمات زنده یاد مهندس فیلی خریداری شده و نتوانستند دیدار‌مهندس خرم را با استاندار محترم جز برنامه ها قرار دهند انتقاد کرد.

وی اذعان داشت: در دوره هشتم با توجه به تنش ها، مشکلات داخلی و خارجی،وجود کرونا و حواشی سال اخیر در انتخابات که منجر به حذف غیر قانونی اکثریت اعضای هیات مدیره هشتم توسط راه و شهرسازی استان و وزارت شد کارهای مهم و زیادی در سازمان استان انجام شده است که به چند مورد اهم اشاره کردند.

رئیس سابق سازمان نظام مهندسی لرستان  تصریح کرد: چند کار اساسی که در دوره هشتم عملیاتی و اجرایی شدند می توان به فعالیت مجریان ذیصلاح در سطح استان، سامانه استانی وشفاف ارجاع کار با تمام زیرسیستم ها که مورد توجه دیگر استانها نیز قرار گرفته است.‌آغاز عملیات اجرایی ساختمان جدید سازمان در بلوار حج و پایلوت قرار گرفتن برخی خدمات ذیل مبحث 22 مانند بازرسی دوره ای لوله کشی گاز در استان اشاره مستقیم داشته و از آنها نام برد.

در ادامه مهندس سعید بارانی رییس جوان، باتجربه و مورد حمایت مهندسان استان نسبت به جفای وزارتخانه و بی اخلاقی های غیر حرفه ای مدیر وقت و کارکنان راه و شهرسازی استان  که با سازمان ارتباط کاری دارند اشاره کرد و نوع برخورد این مجموعه ناکارآمد با همکاران هیات مدیره دوره هشتم بخصوص شخص خود را غیر قابل تحمل دانست که دلیل این موضوع را دو ناهنجاری در جامعه و بخصوص سازمانهای نظام مهندسی عنوان کرد؛ وی اولین مساله را خودزنی و نهادینه شدن آن در نزد شورای مرکزی، هیات مدیره و ارکان استانها و مهندسان دانست که سبب بهره برداری عوامل اداره کل ها و وزارت خانه می شده و می شود که در این دوره به مراتب بدتر انجام گرفت. همچنین از رفتارهای محافظه کارانه برخی اعضای شورا مرکزی سازمان نسبت به پیگیری حذف غیر قانونی اکثریت اعضای هیات مدیره ها سخن به میان آورد و از وجود برخی نفوذی ها که با لابی و بستن لیست نهایی شورای مرکزی با دخالت دولت وقت وارد شورای مرکزی شدند که نقش پاشنه آشیل را داشتند، انتقاد جدی نمود.‌همچنین با توجه به وضعیتی که از ابتدای انتخابات امسال رخ داد و وجود نشانه های بسیار و برنامه ریزی حذف گام به گام اعضا هیات مدیره استان ها توسط وزارت و اداره کل های راه و شهرسازی و اطلاع کارشناسان اداره کل ها از این مساله در بدو روند انتخابات، ازینکه آقای مهندس خرم با آن سابقه شاخص در بازی و میدان نابرابر ماندند و استعفا ندادند از ایشان نیز گلایه مند شدند.

 سعید بارانی نسبت به دخالت های زیرپوستی و حتی علنی عوامل اداره کل به طرق مختلف در انتخابات امسال از رد صلاحیت سلیقه ای، ناجوانمردانه و غیر قانونی خود باز به نوعی دیگر پرده برداشت و از پیگیریهای خود و دیگر همکاران در کشور طی ماههای گذشته از طریق نهادهای نظارتی وغیره  تا حصول نتیجه به حول قوه الهی صحبت کرد.

دومین ناهنجاری نهادینه شده به زعم رییس سابق سازمان استان  در جامعه که به تشکیلات و نهادهای حرفه ای مانند سازمان نظام مهندسی ساختمان استانها ورود پیدا کرده و آسیب داشته و خواهد داشت؛ حذف افراد، نخبگان و متخصصان به بهانه های واهی عنوان کرد که طی زمان سبب ضعیف شدن جامعه مدنی شده و می شود که در لرستان این موضوع شکل و شمایل نامناسبی نیز به خود پیدا کرده است و با توجه به عشیره ای بودن استان تبعات ایل و تباری نیز در لرستان وجود دارد که متاسفانه دست اندرکاران راه و شهرسازی استان نسبت به تمامی این مسائل بی توجه بودند و هستند و از بی احترامی این مجموعه نسبت به پیشکسوتان هیات مدیره نیز انتقاد نمود که سبب دلخوری ماندگار شده است.

درپایان مهندس بارانی از لایحه ارسالی وزارت به مجلس نیز صحبت کرد که آن را علیه مهندسان و سازمان دانست که تصویبش می تواند عزت و اقتدار سازمان را از این کمتر کند و دخالت های دولت را در سازمان بیش از پیش قانونی کنند و اجرایی هم بنمایند. ایشان در پایان از مهندس خرم ، شورای مرکزی و هیات مدیره فعلی خواستند بجد پیگیر این موضوع اساسی باشند، هرچند همان ها که انتخابات سال 1400 را به بدترین شکل ممکن برگزار کردند و سبب نارضایتی گسترده شده که تبعات آن تمامی ندارد و باید زمانی جبران گردد در پی آن هستند با تفسیری شورای مرکزی فعلی را قبل از موعد مقرر منحل کنند که این هم جای تاسف دارد.


نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield

lastnews

با مخلان امنیت بدون هیچ‌گونه مماشات برخورد قاطع می‌شود

ملت آزمون‌های دشوار!

آمادگی کامل دستگاه‌های لرستان برای خدمات‌رسانی؛ مایحتاج مردم تأمین است

جریمه 9.5 میلیارد ریالی قاچاقچیان کالا در لرستان

موشن گرافی| آیا از روش کاهش مصرف برق کولر آبی و افزایش بازدهی آن خبر دارید؟

تولید روزانه نیروگاه‌های مقیاس کوچک از 1500 مگاوات فراتر رفت

مهدی مجیدی معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری لرستان شد

کمربندی غربی؛ گام بزرگ برای تغییر چهره خرم‌آباد

استقبال فرهنگیان لرستان از تست گویندگی در استودیو الفبا

انشعابات غیرمجاز برق در منطقه زاغه و کمالوند قطع شدند

مشترکان پرمصرف چگونه می‌توانند برق خود را تامین کنند؟‌

ویدیو/حبس در انتظار استخراج کنندگان غیرمجاز رمزارز

250 گرم طلا توسط ماموران انتظامی لرستان به صاحبش بازگردانده شد

کاپیتان سابق سپاهان به خیبر خرم‌آباد پیوست

فیلیمو برای مشترکین اینترنت مخابرات رایگان شد

مدیران اهتمام ویژه به مقوله مناسب‌سازی شهر داشته باشند

محدودیت فعالیت مراکز مجاز استخراج رمزارز تا پایان شهریور

برگزار ی سیزدهمین همایش «سیره علوی» در لرستان /تبیین سبک زندگی علوی به میزبانی خرم آباد

پل صفوی خرم آباد به گذرگاه پیاده‌محور تبدیل می‌شود

افزایش آتش‌سوزی در منازل مسکونی به دلیل استفاده از ماینرهای غیرمجاز

مشترکان بزرگ و پرمصرف در اولویت نصب کنتور هوشمند قرار دارند

«سگ گردانی» در خرم‌آباد ممنوع شد

تأکید بر صرفه‌جویی و همکاری در مدیریت مصرف برق در دیدار مدیرعامل توزیع برق لرستان با فرماندار پلدختر

اداره کل میراث فرهنگی لرستان به ساختمان سابق مهندسی سپاه انتقال یافت

شرکت توانیر نخستین لیگ سراسری نظام پیشنهادها را برگزار می‌کند

فعالیت های بسیج سازندگی، دشمن شکن است

دستگیری متخلفین زیست‌محیطی سفیدکوه خرم‌آباد

نظارت 35 گروه بر ذبح دام عید قربان در لرستان

20 هکتار از مراتع منطقه حفاظت شده «اشترانکوه» دچار آتش‌سوزی شد/آتش سوزی مهار شد

موشن گرافی| اطلاع از زمان‌های خاموشی های برق

ارتقای سرویس ADSL به VDSL مشترکین منطقه کوی آبشار شهرستان خرم آباد

انتقاد رئیس هیئت مدیره خانه مطبوعات و رسانه‌های لرستان از قانون مشمولیت حق بیمه خبرنگاران

برگزار ی سیزدهمین همایش «سیره علوی» در لرستان /تبیین سبک زندگی علوی به میزبانی خرم آباد

دره و غارهای خرم‌آباد در مسیر ثبت جهانی یونسکو

موشن گرافی| گام بلند نیروگاه‌های حرارتی برای تامین برق تابستان

مدیر و معلم مدرسه، کلید توسعه فرهنگ نماز

دستگیری سه نفر به جرم فساد مالی در شهرداری ازنا

11 هزار زوج جوان لرستانی در صف وام ازدواج

کشف 1404 کیلوگرم گوشت فاسد از یک فروشگاه زنجیره‌ای در خرم‌آباد

اجرای طرح پایش بیماری‌های زنبورعسل در لرستان

اجرای 60 میلیارد پروژه آبخیزداری در لرستان

مواظب کلاهبرداران «وام فوری بدون ضامن» باشید

«ایکوموس» به ثبت جهانی دره خرم‌آباد رأی مثبت داد

24 گواهی جعلی ایمنی آسانسور در الیگودرز لرستان کشف شد

سارق مسلح طلافروشی دلفان و عامل قتل در ملأعام به دار مجازات آویخته شد

الزام ادارات به تنظیم دمای سامانه‌های سرمایشی روی 27 درجه سانتی‌گراد

دمای مرکز تهران در 5 سال گذشته 6 درجه افزایش یافته است

برق چاه‌های کشاورزی در چارچوب پروانه بهره‌برداری آب به طور کامل تامین می‌شود

ویدیو| تقطیع سخنان وزیر نیرو در جمع دانشجویان دانشگاه علم و صنعت در فضای مجازی

صادرات 929 تن انواع فرآورده خام دامی از لرستان