آخرین مطالب

مدیر شعب بانک مسکن لرستان:

آمادگی بانک مسکن جهت پرداخت تسهیلات طرح نهضت ملی مسکن / طرح مسکن مهر از افتخارات بانک مسکن است اقتصادی

آمادگی بانک مسکن جهت پرداخت تسهیلات طرح نهضت ملی مسکن / طرح مسکن مهر از افتخارات بانک مسکن است

  بزرگنمایی:
مدیر شعب بانک مسکن استان لرستان گفت: یک هزار و ۲۱۵ فقره تسهیلات مربوط به طرح نهضت ملی مسکن در استان آماده انعقاد قرارداد و پرداخت می باشد.

مدیر شعب بانک مسکن استان لرستان گفت: یک هزار و 215 فقره تسهیلات مربوط به طرح نهضت ملی مسکن در استان آماده انعقاد قرارداد و پرداخت می باشد.

به گزارش پایگاه خبری تمدن لر ، داریوش عالی پور روز شنبه 25 دی ماه در نشست خبری با اصحاب رسانه که بمناسبت هشتادو سومین سالروز تاسیس بانک مسکن برگزارشد ، اظهار داشت : طرح مسکن مهر از افتخارات بانک مسکن است  که بعنوان برگ زرینی  وکارنامه درخشان بانک می باشد.

وی ادامه داد: در قالب طرح مسکن مهر به 62 هزار واحد مسکونی در شهرهای بالای 25 هزار نفر و روستاها لرستان  تسهیلات پرداخت شده است.

مدیر شعب بانک مسکن لرستان به  طرح نهضت ملی مسکن دولت اشاره کرد و افزود: در طرح نهضت ملی مسکن، تسهیلات با حداقل 10 درصد پیشرفت فیزیکی پرداخت خواهد شد و اقدامات لازم در راستای اهداف دولت سیزدهم مبنی بر تحویل چهار میلیون مسکن در چهار سال صورت خواهد گرفت.

وی تصریح کرد : مبلغ تسهیلات طرح نهضت ملی مسکن در شهرهای کمتر از یک میلیون نفر 350 میلیون تومان با نرخ سود 18 درصد و بازپرداخت 20 ساله می باشد.

عالی پوراضافه کرد: یک هزار و 215 فقره تسهیلات مربوط به طرح نهضت ملی مسکن در استان آماده انعقاد قرارداد و پرداخت می باشد که 711 واحد در مرحله پیشرفت فیزیکی 30 درصد است.

وی تصریح کرد:پروژه 240 واحدی شهرستان بروجرد با 15 درصد پیشرفت فیزیکی در مرحله انعقاد قرارداد و همچنین پروژه 264 واحدی خرم‌آباد در حال تشکیل پرونده  و مقدمات کار فراهم شدهاست.

مدیر شعب بانک مسکن لرستان به  مشکلات تامین زمین در لرستان اشاره کرد و گفت : امیدواریم این مشکل برطرف شود چرا که بانک مسکن آماده پرداخت تسهیلات به متقاضیان می باشد م واین طرح در استان همزمان با سایر استان ها پیش رود.

عالی پور بیان داشت: همچنین بانک مسکن طرح‌ سپرده سرمایه گذاری 6 ماهه ممتاز در قالب طرح یلدا با نرخ 15 درصد و سپرده پنج میلیون تومان برای افراد حقیقی و 500 میلیون تومانی برای افراد حقوقی را به متقاضیان ارایه می‌کند.

مدیر شعب بانک مسکن لرستان  اظهار کرد : در طرح یلدا متقاضیان می توانند علاوه بر سود پرداختی فبر اساس موجودی مانند سایر سپرده های ممتاز هر ماه اوراق ممتاز پرداخت می شود که می توانند این اوراق را از طریق کارگزاریهای فرابورس بفروش برسانند و در نهایت سود بیشتری دریافت کنند و یا از اوراق فوق جهت خرید و یا ساخت واحد مسکونی استفاده نمایند.

وی عنوان کرد: همچنین در طرح تسهیلاتی "مانا" امکان کمک  و حمایت به تامین مسکن متقاضیان فراهم شده است ، که با حداقل 10 میلیون تومان سپرده تا سقف 150 میلیون تومان در مدت زمان کوتاه، چهار برابر تسهیلات با نرخ 17 درصد و بازپرداخت پنج ساله پرداخت می‌شود.

عالی پوربه دیگر طرح بانک مسکن اشاره کرد و افزود: به مناسبت هشتاد و سومین سالگرد تأسیس بانک،  تمامی متقاضیانی که قصد بهره‌ مندی از تسهیلات خرید مسکن از محل اوراق ممتاز به تنهایی و یا همزمان با تسهیلات جعاله تعمیر را دارند،  می توانند حداکثر 50% از مبلغ تسهیلات قابل پرداخت از محل اوراق ممتاز (جهت تسهیلات خرید مسکن و جعاله تعمیر همزمان با خرید مسکن) را از محل منابع بدون سپرده  دریافت نمایند.

خیر و عکس: هادی کردعلیوند



نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield

lastnews

رسانه های لرستان ظرفیت بزرگی هستند

«کشت و صنعت ماهور دشت‌یافته»؛ دومین شهرک صنعتی غیردولتی لرستان وارد مرحله بهره‌برداری شد

انسجام ملی، مقاومت ملی، کارآمدی و سرمایه اجتماعی؛ چهار راهبرد دولت برای عبور از شرایط سخت است/ توسعه لرستان وارد ریل جدیدی شده است/ دولت این استان را فراموش نخواهد کرد

31 شهریور؛ فرصت مشارکت در ساختن آینده لرستان با «نشان‌دار کردن مالیات»

کسب رتبه اول شرکت توزیع نیروی برق استان لرستان در طرح مهتاب

پیش‌بینی تولید 35 هزار تن گوجه‌فرنگی در لرستان

قبولی 128 دانش‌آموز تحت حمایت کمیته امداد در مدارس تیزهوشان و نمونه دولتی

تخلیه قلعه فلک و افلاک ، دغدغه‌ی سردار شهید سلامی بود

اراده شهردار جوان و با انگیزه خرم‌آباد، برای تحول چهره شهر ستودنی است

هشدار رهاسازی آب از سدهای ایوشان و تاج امیر لرستان

پلمب آسانسور ناایمن مجتمع پزشکی در خرم‌آباد

جریمه 10 میلیارد ریالی قاچاقچی دام در پلدختر

هشدار دادستان مرکز لرستان در خصوص رعایت حجاب

پوشش رایگان بیمه سلامت برای دهک‌های اول تا پنجم در لرستان

سخنگوی سپاه: رسانه‌ یکی از ابزارهای اصلی جنگ ترکیبی است

پل شهدای اقتدار خرم‌آباد آماده بهره‌برداری است

آغاز مسابقه میدان یار گروه های مردمی لرستان

رسانه‌های لرستان در خط مقدم جهاد تبیین و روایتگری ایستادند

46 طرح مخابراتی به ارزش 787 میلیارد تومان در لرستان آماده بهره‌برداری است

بهره‌برداری از 36 میلیارد تومان پروژه منابع طبیعی لرستان همزمان با هفته دولت

کشف 110 کیلوگرم موادمخدر در لرستان

لرستان، میزبان 740هزار کلنی زنبور عسل

770 میلیارد پروژه کشاورزی در لرستان افتتاح می‌شود

43 روستای لرستان در هفته دولت آبرسانی می‌شود

واگذاری 120 سامانه خورشیدی به عشایر لرستان

آغاز رقابت بیش از 33 هزار داوطلب لرستانی در آزمون سراسری 1405

افتتاح ایستگاه پمپاژ آب اسماعیل‌آباد دلفان لرستان

آغاز پانزدهمین مرحله واکسیناسیون طیور بومی ،گامی بلند در راستای کمک به معیشت روستائیان

برداشت انجیر سیاه از انجیرستان های لرستان

اجرای طرح خانه امید برای خانه دار شدن کارگران واحدهای صنعتی و معدنی لرستان

اتصال 179 مدرسه لرستان به شبکه پرسرعت فیبر نوری

انتصاب رئیس کل جدید دادگستری لرستان

برج‌های دوقلو خرم‌آباد در مسیر تعیین تکلیف؛ شهرداری آماده جذب سرمایه‌گذار شد

پرداخت 18 هزار میلیارد تومان تسهیلات در یک سال

آزمایشگاه تخصصی سیلندرهای فولادی در الیگودرز بهره‌برداری شد

تولید 25 درصد لباس فرم دانش‌آموزان لرستان در هنرستان ها

تداوم طرح ملی کشاورزی حفاظتی در لرستان؛ کشت گندم در دو قطعه مقایسه‌ای

اجلاس رؤسای آموزش و پرورش کشور در لرستان+فیلم

توقیف 57 وسیله نقلیه حادثه ساز در خرم‌آباد

پیام مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران لرستان به مناسبت سالروز ورود آزادگان سرافراز به میهن اسلامی

دستگیری قاتل سه جوان معمولانی در لرستان

711 میلیارد تومان مالیات برای پروژه‌های اولویت‌دار لرستان نشان‌دار شد

کاهش ترافیک مرکز شهر خرم‌آباد با پل‌های قاضی و افلاک

پل قاضی خرم‌آباد تا دو ماه آینده افتتاح می‌شود

کشف 8 مورد جعل علامت استاندارد بر روی کالاها در لرستان / انجام یک هزار و 200 مورد بازرسی از واحدهای صنفی لرستان

مشکلات فرهنگی مهم ترین عامل کمبود اهدا عضو در استان است

گزارشگر بومی در حاشیه، مهمان یزدی در میکروفون

گردش حساب پتروشیمی باید در استان متمرکز شود

846 پروژه در هفته دولت افتتاح و کلنگ زنی می‌شود

شناسایی بیش از 14 هزار بیمه‌شده جدید در لرستان