آخرین مطالب

نماینده مردم سلسله و دلفان در مجلس:

لرستان جز فقیرترین استان‌ها در حوزه اقتصاد و اشتغالزایی است اجتماعی

لرستان جز فقیرترین استان‌ها در حوزه اقتصاد و اشتغالزایی است

  بزرگنمایی:
نماینده مردم سلسله و دلفان در مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه لرستان کی از فقیرترین استان‌ها در حوزه اقتصاد و اشتغالزایی است ، گفت : بین این استان و استان‌های همجوار شکاف اقتصادی و اشتغالزایی زیاد وجود دارد.

نماینده مردم سلسله و دلفان در مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه لرستان کی از فقیرترین استان‌ها در حوزه اقتصاد و اشتغالزایی است ، گفت : بین این استان و استان‌های همجوار شکاف اقتصادی و اشتغالزایی زیاد وجود دارد.

به گزارش پایگاه خبری تمدن لر ، دکتر یحیی ابراهیمی در نشست با اصحاب رسانه با تبریک عید نوروز و سال جدید، اظهار کرد: نمایندگان، مسئولین دولتی و حاکمیتی نظام چنانچه مورد نقد قرار نگیرند قطعا به فساد کشیده می‌شوند.

وی با بیان اینکه لرستان در حوزه‌های مختلف مانند یک بیماری است که سرطان استخوان داشته باشد و روی هر قسمتی دست گذاشته شده موجب درد می‌شود، بیان کرد: لرستان به لحاظ راه، بهداشت‌ودرمان، مخابرات، صنعت و اشتغال با مشکلات مواجه و این درحالیست که یکی از استان‌های غنی به لحاظ منابع طبیعی بوده اما متاسفانه این منابع را تبدیل به ثروت نشده است.

نماینده مردم سلسله و دلفان در مجلس شورای اسلامی گفت: لرستان متاسفانه یکی از فقیرترین استان‌ها در حوزه اقتصاد و اشتغالزایی است و شکاف اقتصادی و اشتغالزایی بین این استان و استان‌های همجوار کیلومترها فاصله دارد.

ابراهیمی بیان کرد: دو فاکتور اصلی ایجاد ثروت، نیروی انسانی ماهر و آموزش دیده و منابع خدادادی است که لرستان این دو را داراست و در مقایسه با استان‌های همجوار در داشتن این دو مزیت سرآمدتر است اما به لحاظ شکاف اقتصادی کیلومترها با آنها فاصله دارد.

وی با بیان اینکه توزیع ناعادلانه اعتبارات در مجلس و وزارتخانه‌ها علت‌ اصلی پسرفت استان‌های زاگرس‌نشین به‌ویژه لرستان شده است، عنوان کرد: 800 هزار هکتار اراضی کشاورزی در لرستان داریم که تنها 200 هزار هکتار آن آبی است و این درحالیست که 11 تا 12 درصد روان‌آب‌های کشور را تولید می‌کند؛ کل آبی که پشت سدهای استان ذخیره شده 50 میلیارد مترمکعب بوده در حالیکه 13 میلیارد مترمکعب سهم خوزستان بوده و سهم لرستان نیم درصد است.

نماینده مردم سلسله و دلفان در مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه لرستان سومین استان به لحاظ منابع آبی در کشور است که 12.8 میلیارد مترمکعب روان‌آب از آن خارج می‌شود چرا باید از حقابه لازم برخوردار نباشد، تصریح کرد: متاسفانه این بی‌عدالتی‌ها سبب شده لرستان کیلومترها از ریل توسعه خارج شود.

ابراهیمی تاکید کرد: تخصیص آب حق مسلم جامعه لرستان است و ضرورت دارد که این حقابه تعیین و به سرانجام برسد.

وی با اشاره به اینکه در لرستان یک سری سدها ساخته شده اما هنوز شبکه پایاب آن برای استفاده کشاورزان عملیاتی نشده است، اضافه کرد: کشاورزی یکی از محورهای اصلی توسعه لرستان محسوب می‌شود و چنانچه در این حوزه سرمایه‌گذاری انجام شود و با ایجاد صنایع تکمیلی و تبدیلی به سرعت می‌توان مساله اشتغال را برطرف کرد.

نماینده مردم سلسله و دلفان در مجلس شورای اسلامی اساس کشاورزی و رونق آن در استان را آب دانست و با اشاره به اینکه چنانچه حقابه محقق شود می‌توان از صنعت کشاورزی بهره برد و اراضی دیم را مشروب کرد، خاطرنشان کرد:  می‌توان در یک پروسه ده ساله، 300 هزار هکتاری از اراضی استان که شیب کمتر از 12 درصد دارند را به باغات تبدیل کرد و این این طریق به رونق کشاورزی در استان دست یافت.

ابراهیمی بیان کرد: بودجه‌بندی ظالمانه در مرکز اتفاق می‌افتد و هر کسی با چانه‌زنی و لابی‌گری منابع اعتباری بیشتری را می‌گیرد و این سبب شده استان‌های دیگر سهم کمتری داشته باشند.

وی یکی از محورهای توسعه در کشور و به تبع آن در لرستان را وجود راه‌های مواصلاتی و ارتباطی ایمن عنوان کرد و با تاکید براینکه در لرستان تعداد چهارخطه‌ها، آزادراه‌ها و بزرگراه‌ها با استان‌های همجوار قابل قیاس نیست و در این مورد بسیار فاصله داریم، اضافه کرد: تنها مرکز استانی که به شبکه ریلی کشور متصل نیست خرم‌آباد است و در بحث پروازها شاهد وجود چندین پرواز در روز در استان کرمانشاه و یا شهرستان دزفول که اندازه یکی از شهرستان‌های لرستان است هستیم چرا نباید لرستان با این همه قابلیت چندین پرواز در روز نداشته باشد.

نماینده مردم سلسله و دلفان در مجلس شورای اسلامی افزود: موارد فوق حاکی از آن است که عزمی برای برطرف کردن و رفع مشکلات پیش روی توسعه استان ندارد و البته این موضوع مربوط به هیچ دولتی نیست چراکه از زمان جنگ تاکنون که لرستان استان پشتیبان جنگ بود به بهانه‌های مختلف رها شد و از استان‌های دیگر عقب ماند و برآیند آن سبب شده که امروز به لحا توسعه با مشکلات زیادی مواجه باشیم.

ابراهیمی با ابراز تاسف از جان باختن هشت نفر از هم‌استانی‌ها در جاده نورآباد- خرم‌آباد، اظهار کرد: با وجود این حادثه ناگوار چه کسی باید پاسخگو باشد؟ وزیر راه و شهرسازی باید پاسخگوی مردم لرستان باشد که در این مدتی که مسئولیت گرفته است چقدر اعتبار به لرستان تزریق کرده است؟ پیمانکاری که سال 92 این پروژه را آغاز کرده و بالای 70 میلیارد تومان طلب از راه و شهرسازی دارد با چه انگیزه‌ای ادامه کار دهد؟ چرا با وجود تخصیص 45 میلیارد تومان اعتبار برای قطعه نورآباد -هرسین پیمانکار انجام پروژه را نپذیرفت؟ در این راستا وزیر و معاونین وزیر و مدیرکل راه و شهرسازی لرستان باید پاسخگو باشند و نباید تنها راننده خودرو را مقصر بدانیم.

وی اضافه کرد: چرا نباید با خودروسازان که با ساختن پراید و سایر خودروهایی که ایمنی لازم را ندارد و با جان مردم بازی می‌کنند برخورد نمی‌شود چرا چهارخطه‌هایی که باید ظرف یکی دو سال احداث شود باید 15 سال به طول بینجامد؟

نماینده مردم سلسله و دلفان در مجلس شورای اسلامی بیان کرد: متاسفانه بخاطر بی‌توجهی مسئولین وزارت راه و شهرسازی در لرستان به اندازه تمام محورهای کشور تصادف و کشته داریم و هر روز شاهد داغدار شدن خانواده‌های لرستانی هستیم.

ابراهیمی تصریح کرد: در چند هفته اخیر نیز در محور فوق شاهد از بین رفتن جوانان ورزشکار لرستانی بودیم که قصد داشتند برای شرکت در مسابقات کرمانشاه شرکتت کنند.

وی اظهار کرد: چرا مسئولین از خواب زمستانی بیدار نمی‌شوند چرا باید از رفتار نجیبانه مردم این دیار سوء استفاده شود درحالیکه که اگر حوادثی از این دست در هر جای دنیا رخ دهد مسئولین استعفای خود را اعلام می‌کنند؛ علاوه بر وزیر، مدیرکل راه وشهرسازی نیز باید استعفا دهد؛ چرا در جاده‌های منتهی به لرستان وضعیت جاده خراب می‌شود؟ ضرورت دارد استاندار لرستان و مجمع نمایندگان استان تلاش کنند تا راه‌های هوایی و ریلی و جاده‌ای استان ساماندهی شوند.

نماینده مردم سلسله و دلفان در مجلس شورای اسلامی گفت: در این راستا اولویت مرکز لرستان است و چنانچه توسعه‌ای در خرم‌آباد رخ دهد موج آن نیز به محیط و شهرهای اطراف آن نیز خواهد رسید.



نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield

lastnews

لرستان، گنجینه ژنتیکی ایران در سایه چالش‌های زیست‌محیطی

رهاسازی گونه گوزن زرد ایرانی درکشت و صنعت و گردشگری ماهور لرستان

حفاظت از جنگل های بلوط در لرستان با همکاری وزارت جهاد کشاورزی در دستور کار است

واسپاری نشریات محلی لرستان به کتابخانه ملی ایران

اجرای بیش از 300 ویژه‌برنامه هفته عقیدتی سیاسی سپاه در لرستان

قاچاقچیان کالا در لرستان بیش از 10 میلیارد ریال جریمه شدند

خدمات بهداشت حرفه‌ای به 17 هزار کارگاه در لرستان ارائه شد

تقدیر مدیرکل بنیاد شهید لرستان از مدیر بانک سپه به پاس یک سال همراهی و همکاری این بانک در حوزه تسهیلات اشتغال‌زایی

معاون فرهنگی و رسانه اداره کل ارشاد لرستان معرفی شد

فراخوان اهدای خون در لرستان

تأکید استاندار لرستان بر تأمین فوری ساختمان مناسب برای بنیاد ایران‌شناسی شعبه استان

فعالیت 14 حوزه علمیه خواهران در سطح استان لرستان /تحصیل یک هزار و 26 طلبه در این حوزه ها

9 معلم نمونه لرستان به مرحله کشوری راه یافتند

مدیرکل میراث‌فرهنگی لرستان ابقاء شد

یک لرستانی عضو هیات مدیره انتشارات علمی و فرهنگی تامین اجتماعی کشور شد

ایجاد شفافیت در اولویت برنامه های هئیت مدیره سازمان‌های نظام مهندسی ساختمان لرستان

تلاش برای توسعه اقامتگاه‌های بوم‌گردی لرستان

کشف 12 فقره سرقت در خرم‌آباد

تبیین سیاست‌ها و اولویت‌های کلان آموزش و پرورش استان

درخشش بانوی فرهنگی لرستانی در جشنواره سراسری "تدریس ماهرانه" جمعیت هلال احمر

پرداخت سه هزار و 800 میلیارد ریال از مطالبات کادر درمان لرستان

مجوز ماده 23 سد "ماربره" دورود صادر شد

تولد گوساله گوزن زرد ایرانی در سایت کشت و صنعت

درخشش هنرمندان لرستانی حاصل اتحاد بین هنرمندان و هم‌افزایی سازمان‌های فرهنگی استان است

هنرمندان واقعیت‌های دفاع مقدس را به تصویر بکشند

لزوم توجه بیشتر به هنرمندان لرستان

نشست راهبردی در عالی‌ترین سطح؛ لرستان در آستانه جهش

اولین بازارچه میوه و تره‌بار خرم‌آباد راه‌اندازی شد

انتقال خون لرستان دو رتبه نخست کشوری را کسب کرد/بانوان لرستانی پرچمدار اهدای خون کشور

گامی بلند در حمایت از بیماران سرطانی / حمایت موسسه امدادگران عاشورا از 800 بیمار سرطانی در لرستان

دستگاه‌های اجرایی لرستان حق واگذاری آگهی دولتی به افراد ذی‌نفع را ندارند

تأکید مسئول بسیج رسانه لرستان بر هم‌افزایی و برنامه‌محوری خانه مطبوعات

همایش روز ملی آرد و نان در لرستان با تجلیل از نانوایان و گندمکاران برتر +تصاویر

ضرورت ترویج مصرف نان کامل و کاهش ضایعات گندم

پرداخت کامل مطالبات کشاورزان لرستانی

17 تن شکر خارج از شبکه توزیع در بروجرد کشف شد

کشف و ضبط 45 هزار لیتر سوخت یارانه‌ای در استان لرستان

مدرسه مجازی استان تا مهرماه راه‌اندازی می‌شود

کشف 50 ماینر غیرمجاز در لرستان

ایجاد زنجیره مهارت‌آموزی با هدف توسعه اشتغال در بین جوانان و مهارت افزایی کارگران در لرستان

پرداخت بیش از 37 هزار میلیارد ریال تسهیلات توسط بانک کشاورزی استان لرستان در سال 1403

عذرخواهی شهردار خرم‌‌آباد از مردم/ تمام معابر مشکل‌دار امسال آسفالت می‌شوند

هادیان سیاسی نقش مهمی در جهاد تبیین، روشنگری در جامعه دارند

هنرمند لرستانی برگزیده مسابقه خوشنویسی خط عربی «الرقیم» کشور قطر شد

کشف 15 دستگاه ماینر غیرمجاز در خرم‌آباد؛ پاداش برای گزارش‌های مردمی

فعالیت‌های پنج‌گانه نهاد بین‌المللی صلح و سازش، اتحاد عدالت اجتماعی کشور/ عضویت 500 لرستانی در این نهاد

دکتر احمد بهاروندی مسئول سازماندهی شورای سفیران نهاد صلح و سازش در لرستان شد

عبدی ناجی فوتبال لرستان/ فرشته نجات فوتبال لرستان ستودنی است

برد خانگی خیبر مقابل نساجی؛ لرتباران بقا در لیگ برتر را جشن گرفتند

هنر در لرستان رویکردی فلسفی به هستی است