آخرین مطالب

تحصیل یک هزار و 100 طلبه در مدارس علمیه خواهران لرستان/تمدید ثبت‌نام حوزه علمیه خواهران تا 25 خرداد فرهنگی

تحصیل یک هزار و 100 طلبه در مدارس علمیه خواهران لرستان/تمدید ثبت‌نام حوزه علمیه خواهران  تا 25 خرداد

  بزرگنمایی:

به گزارش پایگاه خبری تمدن لر، حجت الاسلام روح الله مهدوی خواه، ظهر امروز در نشست خبری، در جمع خبرنگاران به اهمیت جایگاه زنان در جامعه اشاره کرد و گفت: تکالیف زن و مرد متفاوت بوده اما از نظر ارزشی بین زن و مرد هیچ گونه تفاوتی وجود ندارد.

مدیر حوزه علمیه خواهران لرستان به اهمیت کسب علم و دانش افزایی اشاره کرد و افزود: در دوران پیش از انقلاب نگاه افراطی به جایگاه زنان داشتند، زنان به عنوان نیمی از جامعه در سایه حفظ عفاف و حجاب نقش مهمی در عرصه های مختلف جامعه می توانند ایفا کنند.

وی با اشاره به اینکه امام راحل در سال 1363 دستور تأسیس جامعه الزهرا(س) در قم را دادند، خاطرنشان کرد: افراد زیادی در سراسر کشور مشتاق تحصیل در این مرکز دینی بودند.

حجت الاسلام مهدوی خواه بیان کرد: در این راستا در سال 1375 مرکزیت حوزه های علمیه در تمامی استان ها و راه اندازی مدارس علمیه در شهرستان ها در دستور کار قرار گرفت.

وی حوزه های علمیه را از برکات انقلاب خواند و گفت: به برکت انقلاب اسلامی هم اکنون 500 حوزه علمیه خواهران در سراسر کشور فعالیت دارند.

مدیر حوزه علمیه خواهران لرستان افزود: در استان لرستان نیز 13 مدرسه علمیه در سطح دو و سه حوزوی فعالیت دارند.

وی با اشاره به تحصیل یک هزار و 100 طلبه در مدارس علمیه خواهران استان لرستان، بیان کرد: تعداد طلاب فارغ التحصیل حوزه علمیه لرستان یک هزار و 29 نفر هستد که این ظرفیت گنجینه بالایی برای ترویج معارف اهل بیت است.

حجت الاسلام مهدوی خواه دارا بودن معدل 14 و حداکثر سن 40 سال را از شرایط پذیرش طلاب عنوان کرد و گفت: در سطح دو آزمون کتبی و مصاحبه عمومی گرفته می شود و در سطح سه در کنار آزمون کتبی و مصاحبه عمومی، مصاحبه علمی نیز برگزار می شود.

وی خاطرنشان کرد: در برگزاری مصاحبه پذیرش، انگیزه، هدف، استعداد ها و صلاحیت اخلاقی طلاب مورد بررسی قرار خواهد گرفت.

مدیر حوزه علمیه خواهران لرستان با بیان اینکه طلاب در سطح دو که به مدت پنج سال طول می کشد، 190 واحد درسی را می گذرانند، گفت: 20 واحد با توجه به شرایط فرهنگی و علمی هر شهرستان به صورت اختیاری به مدیر مدرسه علمیه واگذار می شود، که این واحدها تدریس شوند.

وی ادامه داد: در سطح دو طلاب پس از گذراندن واحدهای درسی پایان نامه ندارند و فقط دو مقاله ارائه خواهند داد اما در سطح سه طلاب علاوه بر دروس عمومی و تخصصی حتما باید پایان نامه ارائه دهند.

حجت الاسلام مهدوی خواه با تأکید بر اینکه باید نگاه خود را نسبت به حوزه های علمیه را عوض کنیم، بیان کرد: نگاه ما به حوزه های علمیه نباید نگاه مادی گرایانه بلکه وظیفه مداری باشد.

مدیر حوزه علمیه خواهران لرستان اظهار کرد: افرادی که به حوزه ورود پیدا می کنند در کنار انجام وظایف خود باید برای ترویج آموزه های دینی ایفای نقش کند.

وی ادامه داد: اکنون مساجد و حسینه های زیادی بسته هستند که اگر نگاه ما به حوزه علمیه عوض شود و برای خدا کار کنیم از انجام کارهای حاشیه ای دوری نماییم، هیچ مسجدی بسته نخواهد ماند.

مدیر حوزه علمیه خواهران لرستان خاطرنشان کرد: افرادی که به حوزه وارد می شوند، از نظر علمی و معنوی رشد و از نظر فردی نسبت به مسائل دینی آگاهی پیدا می کنند و  طلاب پس از فارغ التحصیل شدن علاوه بر فعالیت در حوزه های علمیه می توانند در دیگر نهادها و دستگاه های اجرایی نیز ایفای نقش کنند و به عنوان مبلغ و کارشناس دینی نیز فعالیت داشته باشند.

حجت الاسلام مهدوی خواه به نقش حوزه علمیه در هدایت دینی جامعه، روشنگری و بصیرت افزایی اشاره کرد و گفت: اینکه حوزه های علمیه به مرجعیت علمی زن و خانواده در جامعه تبدیل شود و از ظرفیت خواهران طلبه و مبلغ در عرصه های مختلف استفاده شود، به رشد دینی و فرهنگی جامعه و کاهش آسیب های اجتماعی کمک بزرگی می کند.

وی در ادامه تصریح کرد: افرادی که به عنوان طلبه جدیدالورود جذب می شوند باید وظیفه خود را به خوبی انجام دهند و استعدادهای بالقوه را تبدیل به استعدادهای بالفعل نمایند.

مدیر حوزه علمیه خواهران لرستان بیان کرد: در جذب طلاب ما دو هدف متوسط و عالی داریم؛ هدف متوسط این است که طلاب به عنوان یک همسر و مادر نمونه ایفای نقش کنند هدف ما تقلیل نگاری نیست و در هدف عالی می خواهیم یک طلبه انقلابی تربیت کنیم.

وی حوزه علمیه را الگوی جامعه خواند و اظهار داشت: در پذیرش طلاب جدیدالورود به دنبال کمیت نیستیم، بلکه جوانانی با اخلاق و استعداد جذب خواهند شد.

مدیر حوزه های علمیه خواهران لرستان عنوان کرد: منظور از تربیت طلبه انقلابی یعنی فردی که از نظر علمی رشد می کند، تولید علم می کند، از نظر معنوی و اخلاقی رشد کرده و نسبت به مسائل اسلامی اخلاقی بی تفاوت نیست.
گفتنی است حوزه علمیه خواهران استان لرستان  تا 25 خرداد تمدید شد.

 


نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield

lastnews

1.4 تن مواد مخدر در لرستان کشف شد

ویدیو/14 مگاپروژه‌ کلیدی صنعت برق برای عبور ایمن از اوج بار تابستان 1405

تشکیل 185 پرونده تخلفاتی دام و طیور در لرستان

هتل‌های 5 ستاره از پرداخت عوارض پروانه معاف می‌شوند

کشف 12 میلیارد تومان داروی احتکاری در لرستان

احداث ساختمان شهرداری منطقه 3؛ گامی در جهت تحقق عدالت اجتماعی

افتتاح ساختمان شهرداری منطقه 3، تحقق دومین برنامه طرح عید تا عید

وصول مطالبات، شرط بقا در تابستان 1405

فراخوان زندگی، اهدای خون لرستانی‌ها برای بیماران تالاسمی مناطق سیل‌زده

کلاهبردار حرفه‌ای میلیاردی در خرم‌آباد دستگیر شد

تامین مرغ و برنج مورد نیاز بازار شب یلدا در لرستان

هوشمندسازی مدیریت شهری؛ محور رویداد «خرم‌آباد هوشمند» با تمرکز بر نقش نخبگان جوان

هوشمندسازی یک نیاز اساسی برای آینده مدیریت شهری

بازار شب یلدای لرستان زیر ذره بین ناظران دامپزشکی

9.5 میلیون مترمکعب به آب سد «ماربره» اضافه شد

خرم‌آباد دومین کارخانه آسفالت خود را افتتاح کرد / تاکید شورای شهر بر ارتقای کیفیت معابر+تصاویر

افتتاح دومین کارخانه آسفالت خرم‌آباد؛ تحولی راهبردی در بهسازی معابر شهری

افتتاح دومین کارخانه آسفالت خرم‌آباد پس از 35 سال؛ گامی راهبردی برای قطع وابستگی به پیمانکاران پرهزینه

ویدیو/ظرفیت نیروگاه‌های تجدیدپذیر در دولت چهاردهم، سه‌برابر کل ظرفیت ایجاد شده در دولت‌های گذشته است

شکایت باشگاه خیبر از داور بازی با استقلال

محکومیت 18 میلیارد تومانی برای عرضه خارج از شبکه گندم در لرستان

70 اثر جدید لرستان در راه ثبت در فهرست ملی

مقابله همه‌جانبه و قاطع پلیس با سرقت، تیراندازی و قاچاق کالا

اجرای طرح ملی گلریزان اجتماعی در لرستان

لرستان میزبان جشنواره بین‌المللی قصه‌گویی شد/ حضور 60 قصه‌گو در مرحله نهایی

مهر تأیید بنیاد ایران‌شناسی بر دانشنامه جامع لرستان

دو انتصاب شایسته در شرکت گاز استان لرستان

صورتحساب‌های غیرالکترونیکی (کاغذی) فاقد اعتبار مالیاتی خواهند شد

ایجاد دسترسی بیرانشهر به آزادراه خرم آباد-اراک

بهره‌برداری از 42 دیزل ژنراتور برای پایداری آب در لرستان

آغاز دومین پویش نذر خون «عید تا عید» در لرستان

برفروبی بیش از دو هزار و 700 کیلومتر باند در جاده‌های لرستان

راه ارتباطی 380 روستای برفگیر لرستان بازگشایی شد

الیگودرز به‌عنوان شهر ملی "چوقابافی" ثبت شد

راستی آزمایی بیش از یکهزار و 300 ترازوی سنجش در لرستان

خلاقیت معلم خرم آبادی (رستا کمالی) برای آموزش الفبای فارسی با فرهنگ و آداب محلی

رکورد پرواز باروری ابرها شکسته شد

مدیر مخابرات منطقه لرستان پژوهشگر برتر شد

317 کیلوگرم مواد مخدر در لرستان کشف شد

26 پله صعود و ایستادن در جایگاه پنجم کشوری

فعالیت 140 بانوی دهیار در لرستان

کاشت 5 هزار نهال بومی در پویش نهالکاری به مناسبت میلاد حضرت فاطمه زهرا(س)

برگزاری پویش درخت کاری به مناسبت روز مادر، در مجموعه بام خرم آباد +تصاویر

لرستان میزبان 11 رایزن بازرگانی؛ گام بلند استان برای جهش صادرات صنعتی و دارویی

انتصاب سرپرست جدید اداره روابط عمومی و امور رسانه حفاظت محیط زیست استان لرستان

تنها راه نجات برق، بهینه‌سازی و اصلاح قیمت‌هاست / بدون مشارکت مردم عبور از ناترازی ممکن نیست

آماده‌باش 370 راهدار با ورود سامانه بارشی به لرستان

اتصال همه مدارس کشور به فیبر نوری تا پایان دولت چهاردهم»/ پیش شماره تلفن مدارس کل کشور به 5012 تغییر می کند

رئیس پلیس جدید راهنمایی‌ورانندگی لرستان معرفی شد

سومین جشنواره گرامیداشت روز حسابدار در خرم آباد برگزارشد