آخرین مطالب

مدیرکل زندان های لرستان:

ما در مقابل خون شهدا مسئولیم اجتماعی

ما در مقابل خون شهدا مسئولیم

  بزرگنمایی:
مدیرکل زندان های لرستان گفت: ما به عنوان میراث داران کسانی که جان خود را فدا کردند و به مقام شهادت رسیدند وامنیت را به ارمغان آوردند مسئول هستیم.

مدیرکل زندان های لرستان گفت: ما به عنوان میراث داران کسانی که جان خود را فدا کردند و به مقام شهادت رسیدند وامنیت را به ارمغان آوردند مسئول هستیم.

به گزارش پایگاه خبری تمدن لر ، به مناسبت سالروز آزادی خرم شهر وبزرگداشت ویادخاطره  قاری برجسته قرآن کریم محمد حسین نظری کرمانشاهی از کارکنان ساعی زندان های استان لرستان ویژه برنامه ای با حضور دادستان عمومی وانقلاب مرکز استان ومسئولین قضایی وستادی زندان های لرستان  در زندان مرکزی خرم آباد برگزار شد.

در ابتدا  تئاتر خیابانی غم نامه ناصر  با بازی محمد قائد بازیگر پیشکسوت تئاتر لرستان در نقش آزاده سرافراز هشت سال دفاع مقدس ودر خصوص به حاشیه رفتن ارزش های اصیل انقلاب اسلامی در زندگی امروز پرداخته ومورد تحسین حضار واقع شد.این نمایش خیابانی دارای  مقام نخست در هنرهای نمایشی زندان های کشور است .

شاهون وند با اشاره به رشادت های رزمندگان اسلام در هشت سال دفاع مقدس اظهار داشت:در آزادسازی خرمشهر مردان ،زنان وجوانان در کنار یکدیگر جنگیدن، جان دادند اما نگذاشتند یک وجب از خاک کشور از دست برود وبه دست دشمنان بی افتد.

وی افزود:شهدا جان خود را برای حفظ امنیت این کشور فدا کردند وجانفشانی آنان بود که امروز ابرقدرت های جهانی جرات نزدیک شدن به مرزهای کشور را ندارند بنابراین می بایست ادامه دهنده راه شهدا باشیم.

دادستان مرکز استان با اشاره بر نقش تاثیر گزار تاتر غم نامه ناصر در زندان گفت:در روزگاری که حجمه رسانه های غربی بر کشور وارد شده  کارهای ارزشمندی همچون نمایش غم نامه ناصر دارای اهمیت ویژه ای است.

عبدالمجید کشوری مدیرکل زندان های لرستان نیز ضمن اشاره به فقدان حسین نظری کرمانشاهی قاری برجسته  واز کارکنان خدوم زندان های لرستان را  به جامعه قرآنی وزندانبانی کشور تسلیت خود را ابراز نمود و اظهار داشت:امروز دشمنان ایران اسلامی ذلیل ودرمانده شده اند دشمنی که درهشت سال دفاع مقدس قصد بر دست درازی بر مرزهای ایران اسلامی داشت وناکام ماندوامروز بزدلانه وناجوانمردانه شهید صیاد خدایاری  از رزمندگان مدافع حرم را درب منزلش مظلومانه شهید می کند.

کشوری افزود: مردم در دوران دفاع مقدس با حکم ولی فقیه از خرمشهر دفاع کردند وتعداد شهدا به قدری افزایش یافت که مقام معظم رهبری از خرمشهر به خونین شهر یاد کردند اما مردم خرمشهر مقاوم وبا روحیه جهادی و توکل بر خدا  در مقابل دشمنان ایستادند ونتیجه آن آزادی وآزادگی در سوم خرمشهر بود که مثال زدنی ودر حافظه تاریخ ثبت شده است.

کشوری گفت:ما به عنوان میراث داران کسانی که جان خود را فدا کردند و به مقام شهادت رسیدند وامنیت را به ارمغان آوردند مسئولیم ،امروز دشمنان به توانایی های جمهوری اسلامی آگاهی کامل دارند ومیدان جنگ را از طریق فضای مجازی پیگیری می کند درحال حاضر جنگ، جنگ افکار واندیشه هاست که  به آن به عنوان شبیخون فرهنگی نام برده اند .دشمن از راه رسانه قصد بر نفوذ فرهنگی به افکار وعقاید جوانان دارد  که در همین راستا بصیرت افزایی وآگاهی امری ضروری است .

در پایان از عوامل نمایش نامه غمنامه ناصر توسط مدیرکل زندان های ومسئولین قضایی استان  تقدیر وتشکر شد.



نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield

lastnews

مجوز کارشناسی ارشد «سلامت سالمندان» در دانشگاه علوم پزشکی لرستان صادر شد

نخستین نمایشگاه تخصصی گردشگری در خرم‌آباد برپا می‌شود

آبرسانی پایدار به 132 روستای لرستان

بدون هیاهو، وزارت نیرو پای کار ایران است

آینده کشور به نوع نگرش ، حرکت و پرورش نوجوانان بستگی دارد/ کاهش دوز سیاست در آموزش و پرورش

مسیر راهپیمایی 13 آبان در شهرهای لرستان اعلام شد

برگزاری دوره آموزشی استاندارد‌های بتن آماده در لرستان

دستگیری کلاهبردار رسید ساز جعلی در خرم آباد

اجرای 35 پروژه لرستان در قالب طرح «نشان‌دار کردن مالیات‌ها»

مسابقه ی خاطره نویسی با موضوع جنگ دوازده روزه برای دانش آموزان تمام مقاطع سطح استان برگزار می شود

قاچاقچی کالا در لرستان افزون بر 17 میلیارد ریال جریمه شد

کشف 60 کیلوگرم تریاک در عملیات مشترک پلیس لرستان و خوزستان

جای خالی بسیج رسانه در هیأت منصفه مطبوعات لرستان، خلأی در عدالت رسانه‌ای

با فراهم شدن زیرساخت‌ها سرمایه‌گذاران با خیال راحت به منطقه ویژه اقتصادی ازنا بیایند

سوخت نیروگاه‌ها ذخیره شده و صنعت برق آماده زمستان و تابستان آینده است

مانور پدافند غیر عامل در نیروگاه سیکل ترکیبی لرستان با همکاری سازمان آتش نشانی و اورژانس شهرستان خرم آباد برگزار شد

استخراج و فروش غیرمجاز رمزارز به نوعی قاچاق برق است‌

درخشش استان لرستان در کنفرانس ملی مخابرات کشور

مدیریت مصرف و هوشمندسازی، مسیر جدید صنعت برق ایران است

آماده خدمت صادقانه به خانواده‌های شهدا و ایثارگران هستم

مصطفی آزادبخت به‌عنوان مدیرکل بنیاد شهید لرستان معرفی شد

خرم‌آباد، شهرداری نمونه کشور در توسعه سامانه پایش هوشمند شهری

عزل شهردار دورود با رأی اکثریت اعضای شورا

طرح «طاها» باهدف اتصال کسب‌وکارهای خرد و کارگاه‌های محلی به بازارهای بزرگ اجرا می‌شود

جلسه هماهنگی برنامه‌های سی و سومین هفته کتاب جمهوری اسلامی ایران در لرستان برگزار شد

گسترش همکاری توانیر و ایران‌ترانسفو برای ارتقای فناوری و تأمین ترانسفورماتورهای اوج بار 1405

محکومیت 254 میلیارد ریالی کارخانه متخلف در لرستان به‌دلیل قاچاق پارچه

پلمب سه واحد صنفی متخلف در لرستان

صادرات 10 تن داروهای دامی از لرستان به مقصد افغانستان و پاکستان

تأیید 9 ساختگاه برای احداث نیروگاه خورشیدی در لرستان / گامی مهم برای توسعه انرژی‌های پاک در استان

فرهنگ «نه به تیراندازی» را در جامعه نهادینه کنیم

پیشرفت 58 درصدی راه‌آهن دورود ـ خرم‌آباد

قرارداد 61 میلیارد تومانی برای توسعه زیرساخت‌های منطقه ویژه اقتصادی ازنا منعقد شد

خرم‌آباد زیباتر می‌شود؛ آغاز طرح تحول فضای سبز شهری

رشد 4 هزار مگاواتی تقاضا و برنامه احداث 11 هزار مگاوات نیروگاه جدید تا تابستان 1405

تمدید مهلت اصلاح و استرداد اظهارنامه مالیات بر ارزش افزوده تابستان تا 25 آبان‌ماه

جریمه 818 میلیون تومانی قاچاقچی پوشاک در خرم‌آباد

راه‌اندازی سایت تلفن همراه اول پشت‌بامی اداره‌کل بهزیستی خرم‌آباد

ایران در جمع کشورهای پیشرو جهان در فناوری هوشمندسازی برق

صدور سند برای بناهای تاریخی لرستان

تمرکز بر راه سازی در لرستان با 19 پروژه کلیدی

پدافند غیرعامل یک مولفه برای حکمرانی در شرایط بحرانی است

محورهای پر تصادف لرستان ایمن‌تر شود

موافقت با 26 طرح در کارگروه امور زیربنایی لرستان

21 هزار نشت گاز در لرستان شناسایی شد

تأیید بازنشستگی پیش از موعد 753 کارگر لرستانی

بیش از 43 هزار بیمار صعب العلاج در لرستان نشان‌دار شدند

میزبانی درخشان لرستان در رقابت‌های دوآتلون دختران المپیاد استعدادهای برتر کشور در خرم‌آباد

اجرای 20 پروژه آموزشی در قالب طرح «نشان‌دار کردن مالیات‌ها» در لرستان

بسیج سازندگی 54 مدرسه را در لرستان می‌سازد