آخرین مطالب

مدیر کل بنیاد شهید و امور ایثارگران لرستان:

وظیفه عمومی ما ترویج فرهنگ ایثار و شهادت در جامعه است فرهنگی

وظیفه عمومی ما ترویج فرهنگ ایثار و شهادت در جامعه است

  بزرگنمایی:

به گزارش پایگاه خبری تمدن لر ،  حجت‌الاسلام هاشمی عصر امروز (18 خرداد) در جلسه شورای ترویج فرهنگ ایثار و شهادت استان با اشاره به اینکه عمل به وصیت‌نامه شهدا می‌تواند نقشه راهی برای ما باشد افزود: امام خمینی (ره) فرموده‌اند از قول من به خانواده‌های شهدا بگویید که من با تمام وجودم به شما عشق می‌ورزم و شما را از دل و جان خودم دوست دارم، و مقام معظم رهبری نیز می‌فرمایند که سرمایه کشور را در خانواده شهدا و ایثارگران می‌دانند جمع این دو جمله تکلیف شرعی برای همه ما ایجاد می‌کند مخصوصا در دولت و کشور انقلابی این تکلیف مضاعف می‌شود برای همه کسانی که داعیه‌دار هستند.

حجت‌الاسلام هاشمی ضمن بیان مقدمه‌ای از فعالیت‌های بنیاد شهید و امور ایثارگران در لرستان گفت:  جامعه ایثارگری در استان لرستان با یک قضاوت عمومی مواجه است که بسیاری بر این باور هستند که همه کشور و استان را این قشر از جامعه قبضه کرده‌اند در حالی که بر اساس آمار موجود  2هزار و 651 فرزند شهید بیکار در لرستان وجود دارد که از این تعداد 70-80 نفر دارای مدرک دکتری، 900 نفر کارشناسی ارشد و مابقی دارای مدرک کارشناسی و فوق‌دیپلم هستند.

وی با اشاره به اینکه اشتغال فرزندان شهدا یکی از مسائلی است که باید مورد توجه همه مسئولان در دستگاه‌های اجرایی قرار بگیرد افزود: تبدیل وضعیت ایثارگران در استان در بسیاری از دستگاه‌های اجرایی انجام نشده است و جذب‌هایی که وعده داده شده محقق نشده است.

مدیر کل بنیاد شهید و امور ایثارگران ادامه داد: بسیاری از اعتراضات در مجموعه‌های مختلف نسبت به تبدیل وضعیت ایثارگران است لذا از مقام ارشد استان تقاضا داریم این قضیه را به صورت مصوبه دستوری و جدی برای دستگاه‌ها ابلاغ نمایند.

حجت‌الاسلام هاشمی گفت: وظیفه عمومی ما ترویج فرهنگ ایثار و شهادت در جامعه است؛ اما با مطالبه مقام معظم رهبری، خون شهدا و خانواده شهدا فاصله زیادی داریم، ما نتوانسته‌ایم به نقطه اوج قضیه ترویج فرهنگ ایثار برسیم.

مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران استان به پیشنهاد تشکیل کانون شاهد در گلزارهای شاهد در سراسر استان اشاره کرد و افزود: این کانون‌ها با حمایت خیرین تأسیس می‌شود اما این به تنهایی کافی نیست و نیاز به حمایت دولت داریم که بتوانیم انقلاب عمومی در این قضیه داشته باشیم و پایگاه فرهنگی شهدایی در همه گلزارها تأسیس کنیم و برنامه‌های کاری حوزه ایثار و شهادت را در این حسینینه‌ها انجام دهیم؛ بنابراین امیدواریم در بودجه 1401 مصوبه‌ای اعتباری جهت راه‌اندازی کانون شاهد در کلیه گلزارهای این استان در نظر گرفته شود.

وی افزود: تشکیل کمیته ایثارگران به ریاست استاندار با توجه به دستور رئیس بنیاد شهید کشور در لرستان نیز می‌تواند گامی مؤثر برای کمک به اشتغال ایثارگران باشد که اعضای این کمیته را نیز استاندار محترم تعیین خواهد کرد.

مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران لرستان به راه‌اندازی نیمه تمام مجتع ایثار اشاره کرد و افزود: افتتاح نیمه تمام آن در سال 1396 این مجتمع متأسفانه باعث شد ردیف بودجه آن حذف شود و جانبازان محترم و جامعه هدف برای فیزیوتراپی و پرتودرمانی باید راهی مرکز شوند و با مشکلات متعددی دست به گریبان شوند که احیای آن باعث می‌شود منفعت نه فقط برای جامعه ایثارگری بلکه در بحث اشتغال‌زایی نیز کمک‌کننده خواهد بود.

 وی با تأکید بر ایجاد شورای ایثارگری در دستگاه‌های اجرایی استان افزود: شورای اداری باید در همه ادارات نهادینه شود و جلساتی به‌صورت ماهانه و فصلی داشته باشند و به مشکلات ایثارگران در ادارات پرداخته شود، جامعه ایثارگری استان حیثیت استان است و باید از این حیثیت دفاع کنیم.



نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield

lastnews

ویدئو| افتتاح 4 پروژه بزرگ وزارت نیرو با دستور رئیس جمهور

مجوز کارشناسی ارشد «سلامت سالمندان» در دانشگاه علوم پزشکی لرستان صادر شد

نخستین نمایشگاه تخصصی گردشگری در خرم‌آباد برپا می‌شود

آبرسانی پایدار به 132 روستای لرستان

بدون هیاهو، وزارت نیرو پای کار ایران است

آینده کشور به نوع نگرش ، حرکت و پرورش نوجوانان بستگی دارد/ کاهش دوز سیاست در آموزش و پرورش

مسیر راهپیمایی 13 آبان در شهرهای لرستان اعلام شد

برگزاری دوره آموزشی استاندارد‌های بتن آماده در لرستان

دستگیری کلاهبردار رسید ساز جعلی در خرم آباد

اجرای 35 پروژه لرستان در قالب طرح «نشان‌دار کردن مالیات‌ها»

مسابقه ی خاطره نویسی با موضوع جنگ دوازده روزه برای دانش آموزان تمام مقاطع سطح استان برگزار می شود

قاچاقچی کالا در لرستان افزون بر 17 میلیارد ریال جریمه شد

کشف 60 کیلوگرم تریاک در عملیات مشترک پلیس لرستان و خوزستان

جای خالی بسیج رسانه در هیأت منصفه مطبوعات لرستان، خلأی در عدالت رسانه‌ای

با فراهم شدن زیرساخت‌ها سرمایه‌گذاران با خیال راحت به منطقه ویژه اقتصادی ازنا بیایند

سوخت نیروگاه‌ها ذخیره شده و صنعت برق آماده زمستان و تابستان آینده است

مانور پدافند غیر عامل در نیروگاه سیکل ترکیبی لرستان با همکاری سازمان آتش نشانی و اورژانس شهرستان خرم آباد برگزار شد

استخراج و فروش غیرمجاز رمزارز به نوعی قاچاق برق است‌

درخشش استان لرستان در کنفرانس ملی مخابرات کشور

مدیریت مصرف و هوشمندسازی، مسیر جدید صنعت برق ایران است

آماده خدمت صادقانه به خانواده‌های شهدا و ایثارگران هستم

مصطفی آزادبخت به‌عنوان مدیرکل بنیاد شهید لرستان معرفی شد

خرم‌آباد، شهرداری نمونه کشور در توسعه سامانه پایش هوشمند شهری

عزل شهردار دورود با رأی اکثریت اعضای شورا

طرح «طاها» باهدف اتصال کسب‌وکارهای خرد و کارگاه‌های محلی به بازارهای بزرگ اجرا می‌شود

جلسه هماهنگی برنامه‌های سی و سومین هفته کتاب جمهوری اسلامی ایران در لرستان برگزار شد

گسترش همکاری توانیر و ایران‌ترانسفو برای ارتقای فناوری و تأمین ترانسفورماتورهای اوج بار 1405

محکومیت 254 میلیارد ریالی کارخانه متخلف در لرستان به‌دلیل قاچاق پارچه

پلمب سه واحد صنفی متخلف در لرستان

صادرات 10 تن داروهای دامی از لرستان به مقصد افغانستان و پاکستان

تأیید 9 ساختگاه برای احداث نیروگاه خورشیدی در لرستان / گامی مهم برای توسعه انرژی‌های پاک در استان

فرهنگ «نه به تیراندازی» را در جامعه نهادینه کنیم

پیشرفت 58 درصدی راه‌آهن دورود ـ خرم‌آباد

قرارداد 61 میلیارد تومانی برای توسعه زیرساخت‌های منطقه ویژه اقتصادی ازنا منعقد شد

خرم‌آباد زیباتر می‌شود؛ آغاز طرح تحول فضای سبز شهری

رشد 4 هزار مگاواتی تقاضا و برنامه احداث 11 هزار مگاوات نیروگاه جدید تا تابستان 1405

تمدید مهلت اصلاح و استرداد اظهارنامه مالیات بر ارزش افزوده تابستان تا 25 آبان‌ماه

جریمه 818 میلیون تومانی قاچاقچی پوشاک در خرم‌آباد

راه‌اندازی سایت تلفن همراه اول پشت‌بامی اداره‌کل بهزیستی خرم‌آباد

ایران در جمع کشورهای پیشرو جهان در فناوری هوشمندسازی برق

صدور سند برای بناهای تاریخی لرستان

تمرکز بر راه سازی در لرستان با 19 پروژه کلیدی

پدافند غیرعامل یک مولفه برای حکمرانی در شرایط بحرانی است

محورهای پر تصادف لرستان ایمن‌تر شود

موافقت با 26 طرح در کارگروه امور زیربنایی لرستان

21 هزار نشت گاز در لرستان شناسایی شد

تأیید بازنشستگی پیش از موعد 753 کارگر لرستانی

بیش از 43 هزار بیمار صعب العلاج در لرستان نشان‌دار شدند

میزبانی درخشان لرستان در رقابت‌های دوآتلون دختران المپیاد استعدادهای برتر کشور در خرم‌آباد

اجرای 20 پروژه آموزشی در قالب طرح «نشان‌دار کردن مالیات‌ها» در لرستان