آخرین مطالب

در ورزش و جوانان لرستان به دنبال جذب ایده های جدید و خلاقانه هستیم ورزشی

در ورزش و جوانان لرستان به دنبال جذب ایده های جدید و خلاقانه هستیم

  بزرگنمایی:
سرپرست ورزش وجوانان لرستان گفت: ادارات و دستگاه های اجرایی استان در بحث ورزش مشارکت بیشتری داشته باشند.

سرپرست ورزش وجوانان لرستان گفت: ادارات و دستگاه های اجرایی استان در بحث ورزش مشارکت بیشتری داشته باشند.
  به گزارش تمدن لر ؛  سید آرش قیاسیان  روز شنبه  در همایش تجلیل از تیمهای برتر مسابقات ورزشی جام رمضان در سالن همایش های بانک ملی  برگزار شده بود با بیان اینکه  امروزه ورزش در دنیا به عنوان پدافند غیر عامل  عمل می کند، اظهار کرد: در جنگ اوکراین و روسیه دیدیم که سازمان های ورزشی وکمیته ملی المپیک جهت فشار آوردن و جلوگیری از تحرکات اجتماعی روسیه  این کشور را در چندین رشته ورزشی محروم کردند.
او افزود: پرچم هایی  که در میادین بین المللی به وسیله ورزشکاران به اهتزاز در می آید باعث ناخشنودی  استعمارگران می شود چون نمی خواهند کشور های دیگر دیده شوند .
سرپرست ورزش وجوانان لرستان با اشاره به قدمت و تمدن و فرهنگی ایران ، تصریح کرد: کشور ما بنیانگذار چند رشته ورزشی در جهان  بوده است بنابراین لازم است که به ورزش اهمیت بدهیم و در تمامی مجموعه ها ازجمله  ادارات  این اهمیت را لحاظ کنیم.
* تحولات شگرف ورزش کشور بعد از انقلاب اسلامی
قیاسیان به نقش شهدای ورزشکار در دوران دفاع مقدس اشاره کرد و گفت: پهلوانان وشهدای ورزشکار بسیاری از لرستان  همچون شهید انوشیروان رضایی ، شهیدان علی پناه ، شهیدان میرشاکی، شهید شاپور نعمت الهی ، شهید توکل مصطفی زاده و...   در جنگ تحمیلی هنرنمایی کردند که ایثارگری  این شهدا مرهون سجایای اخلاقی ، رفتار بسیجی گونه ، تاسی به مکتب امام خمینی( ره ) و رعایت تزکیه نفس بوده است .
او با بیان اینکه ماشیعه هستیم و اعتقاد داریم  باید به حضرت علی (ع) یعنی  کسی که هم در ورزش  و هم در اخلاق نام آور بود تاسی  کنیم ، خاطر نشان کرد: بعد از انقلاب اسلامی  تحولات  شگرفی در ورزش کشور  رخ داد که لازم است توسط جوانان دیده شود .
 قیاسیان عنوان کرد: اعتبارات و بودجه های ورزشی قبل از انقلاب یک هزارم درصد بوده ولی امروزه یک درصد کل بودجه های اعتباری به ورزش اختصاص داده شده است .
او بیان کرد: به برکت نظام اسلامی و همیاری وهمراهی بسیج 4هزار و 200مجموعه ورزشی توسط سپاه  ایجاد شد ‌؛ از 800 مجموعه ورزشی به 8 هزار مجموعه ورزشی رسیدیم ؛ همچنین 5هزار اماکن ورزشی با مشارکت بخش خصوصی ایجاد شد.
سرپرست ورزش وجوانان لرستان با بیان اینکه به برکت نظام اسلامی از 29مدال در المپیک و کسب سهمیه به 39مدال رسیدیم، یادآورشد: رشته های ورزشی کارگری ،دانشجویی، نیروهای مسلح، بسیج ورزشکاران  بعد از انقلاب  ایجاد شدند.
 او گفت: بعد از انقلاب از 30 رشته ورزشی   به 170 رشته ورزشی  و از 20فدراسیون نیز به 54 فدراسیون ورزشی  رسیدیم.
 قیاسیان  اضافه کرد: همه  این تحولات نتیجه  نگاهی بوده که بنیانگذاران انقلاب،  بسیج و مقام معظم رهبری به ورزش داشته اند .
* نقش بسیجیان در همه  تحولات قابل تقدیر است
 او با بیان اینکه در حوادث  انقلاب و دوران جنگ تحمیلی  بسیج  جلو دار بود، خاطرنشان کرد:  در حادثه سیل سال 98 پلدختر که به عنوان مجموعه هیات کوهنوردی در حادثه حضور داشتیم  جانفشانی ها و ایثارگری های بسیار زیادی از طرف  مجموعه بسیج و طلاب دیده شد به طوریکه   که این رفتار بسیجی ها در سیل  مورد تحسین همگان قرار گرفت .
 قیاسیان با بیان اینکه  در جنگ تحمیلی  رشادت های بسیجیان در برابر ماشین جنگی عیان بود ، گفت:  اگر الان اینجا در امنیت کامل به سر می بریم و به فکر توسعه هستیم  مرهون ایثارگری بسیجیان ، خانواده های شهدا و جانبازان هستیم.
* در حوزه جوانان به دنبال ایده های جدید هستیم
 سرپرست ورزش وجوانان لرستان در ادامه به اقدامات و برنامه های حوزه جوانان اشاره کرد و افزود: در حوزه جوانان به دنبال ایده های نو توسط جوانان هستیم و در این راستا فراخوان داده ایم تا  ایده  های  جدید افراد خلاق  را  با کمک دانشگاه لرستان و‌مراکز دانش بنیان جذب کنیم  تا شاهد  یک تحول شگرف در استان باشیم.
سید آرش قیاسیان  در پایان گفت: ورزش یک مقوله بسیار مهم جهت نشاط و حفظ سلامت و پویایی جامعه است  لذا مشارکت ادارات باید در این زمینه بیشتر باشد تا اداره کل ورزش وجوانان  نیز بتواند به رسالت خود برسد.


نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield

lastnews

95 درصد از مطالبات گندم‌کاران لرستانی پرداخت شد

حجم معاملات برق در بورس انرژی از 40 هزار میلیارد تومان عبور کرد

اطلاعیه مدیرکل امور مالیاتی لرستان درباره آخرین مهلت ارائه اظهارنامه مالیاتی و طرح نشان‌دار کردن مالیات‌ها

انتصاب اعضای ستاد انتخابات شوراهای اسلامی شهر و روستا در لرستان

رشد 19 درصدی تردد از محورهای مواصلاتی لرستان

انتصاب سرپرست معاونت جوانان اداره‌کل ورزش و جوانان استان لرستان

کشف 16 فقره سرقت در بروجرد

لرستانی‌ها 350 هزار مترمکعب آب صرفه‌جویی کردند

قاچاقچیان نوشت افزار در لرستان نقره‌داغ شدند

تولید بیش از 6 میلیون اصله نهال توسط بخش خصوصی در لرستان

هوشمندسازی 90 درصد مخازن آب شهری لرستان

اولین مدرسه با مشارکت مستقیم اولیای دانش‌آموزان در لرستان ساخته می‌شود

6 واحد تولیدی و صنعتی پلدختر اخطاریه زیست‌محیطی گرفتند

تأکید شهردار خرم‌آباد بر همگرایی دستگاه‌ها برای توسعه استان

جریمه 2 میلیارد تومانی قاچاقچیان کالا در خرم‌آباد

شناسایی گونه جدید سگ‌ماهی برای اولین‌بار در رودخانه «قلیان» الیگودرز

27 وقف جدید در لرستان ثبت شد

ویدیو / قسمت هشتم بابا برقی و کامی روشن

صعود مقتدرانه کشتی آزاد نوجوانان بروجرد به دور سوم لیگ کشور

3800 تن کلزا از مزارع لرستان برداشت شد

ایستگاه آتش‌نشانی مسکن مهر خرم‌آباد به‌زودی افتتاح می‌شود

خانه‌دار شدن شهرداری منطقه 3 خرم‌آباد در آستانه تحقق

کلیه صنوف زیر چتر نظارت پلیس اماکن لرستان/بازدیدهای شبانه‌روزی برای رعایت نظم و قانون و ارائه خدمات مطلوب به شهروندان

پرداخت 621 میلیارد تسهیلات تبصره 18 در لرستان

توقف سرمایه‌گذاری و اجرای ناقص قوانین؛ دلایل اصلی ناترازی برق در دهه اخیر

معشوره در صدر پیگیری ها /ضرورت تامین منابع مالی و تسریع در روند ساخت سدهای استان

یکی از ملاک های ارزیابی شهرداران احداث بوستان های بانوان در شهرهاست

احداث 4 تقاطع غیرهم‌سطح در شهر بروجرد

«کشکان» خشک شد!

آغاز ثبت‌نام دوره‌های کاردانی و کارشناسی دانشگاه علمی‌کاربردی لرستان

حکم جالب یک قاضی برای متخلف زیست محیطی / پاکسازی پسماند‌های تالاب‌های ولیعصر به جای حبس

84/5 درصد پرونده‌های تبصره ماده 100 در لرستان مشمول مالیات صفر شدند

بهره برداری از جایگزین 163 مدرسه کانکسی استان

714 مورد نظارت بر مجوزهای تغییر کاربری اراضی کشاورزی لرستان انجام شد

شناسایی 178 ملک مازاد دولتی در لرستان

نخستین بانک جامع اطلاعاتی بانوان در لرستان راه اندازی می شود

صف طولانی 11 هزار جوان لرستانی در انتظار وام ازدواج

اسداله کلانتر مدیر شرکت خطوط لوله و مخابرات نفت منطقه لرستان شد

برخورد سخت و قاطع پلیس در انتظار قانونشکنان است

انهدام باند سارقان مسلح جاده‌ای و کشف بیش از 50 میلیارد اموال مسروقه در لرستان

اعلام خرابی سرویس فیبر نوری مخابرات از طریق سامانه 2020

بانک سپه لرستان پل ارتباطی با مشتریان را در مصلای الغدیر مستحکم کرد

اجرای مرحله جدید قانون پایانه‌های فروشگاهی از دی‌ماه 1404

اصل و بنیان تعاون تجمیع سرمایه های خرد و کار جمعی است

قاچاقچی گل در لرستان 124 میلیارد ریال جریمه شد

توقیف محموله سلاح و مهمات جنگی در لرستان؛ ضربه مقتدرانه پلیس به قاچاقچیان

اتوبوس‌های فرسوده در لرستان نوسازی می‌شود

صدور سند کهن‌ترین اثر جهانی ایران؛ سندی رسمی به قدمت 63 هزار سال

کشف مواد خوراکی احتکار شده 30 میلیاردی در خرم‌آباد

هزار و 678 میلیارد در حساب بانکی دستگاه‌های لرستان رسوب کرده است