آخرین مطالب

اتفاقات دو ماهه اخیر جنگ تمام عیار رسانه ای بر علیه کشور است اجتماعی

اتفاقات دو ماهه اخیر جنگ تمام عیار رسانه ای بر علیه کشور است

  بزرگنمایی:
استاندار لرستان در شورای اطلاع رسانی استان بر اهمیت اطلاع رسانی و تبیین خدمات نظام به مردم تاکید کرد .

استاندار لرستان در شورای اطلاع رسانی استان بر اهمیت اطلاع رسانی و تبیین خدمات نظام به مردم تاکید کرد .

به گزارش تمدن لر، جلسه شورای اطلاع رسانی استان به ریاست دکتر زیویار استاندار لرستان، با حضور سرپرست معاونت سیاسی، امنیتی و اجتماعی، مدیران ستادی و دستگاههای اجرایی عضو شورا و اصحاب رسانه استان برگزار شد .

استاندار لرستان گفت: جلسه شورای اطلاع رسانی استان با هدف ارائه گزارش توسط مدیران دستگاههای اجرایی در رابطه با اقدامات صورت گرفته برگزار می شود و اصحاب رسانه حاضر در جلسه نقش مهمی در انعکاس خدمات انجام شده دارند  .

دکتر زیویار اظهارداشت: شرایط کنونی کشور می طلبد که مدیران دستگاههای اجرایی در بحث جهاد تبیین فعال عمل کرده و خدمات انجام شده در حوزه کاری خود را به مردم اطلاع رسانی کنند .

وی تصریح کرد: در دو ماه اخیر شاهد هجمه های بسیاری از طرف رسانه های معاند بر علیه کشور هستیم که دلیل این موضوع را فقط می توان در حرکت رو به جلوی کشور و پیشرفت های حاصل شده جستجو کرد .

زززز  نماینده عالی دولت در لرستان افزود: جنگ تمام عیار رسانه ای دشمنان نظام علیه تمامیت کشور و امنیت مردم در این شرایط به صورت علنی قابل مشاهده است و رویکرد آن جز ضربه زدن نظام سلطه به ارزش های کشور نیست .

 دکتر زیویار ادامه داد: دولت سیزدهم پس از روی کار آمدن بنای اقدامات را با تکیه بر توان داخلی و ظرفیت های کشور بنا نهاد و علت این موضوع نیز رفتار های خصمانه و بد عهدی هایی بود که در ادوار گذشته با آن مواجه بوده ایم.

 وی بیان داشت: به استناد گزارش گمرک کشور، تجارت خارجی غیر نفتی از شهریور سال 1400 تا شهریور 1401 رقمی بالغ بر 116 میلیارد دلار است که نسبت به گذشته افزایش 30 درصدی داشته است و این رقم تا 200 میلیارد دلار افزایش خواهد داشت که از رشد مبادلات اقتصادی حکایت دارد .

استاندار لرستان گفت: ساماندهی یارانه ها از جمله اقدامات مهمی بود که توسط دولت سیزدهم صورت گرفت و از این طریق دهک های پایین جامعه یک درآمد حداقلی برای تامین معاش خود در اختیار دارند .

دکتر زیویار تاکید کرد: رشد اقتصادی در یکسال اخیر چشم انداز توسعه کشور را در موقعیت موفقی به نمایش گذاشته و این اتفاق مهم موجب نگرانی و نارضایتی غرب از آینده ایران شده که بروز اتفاقات اخیر، ریشه در این رفتار نظام سلطه دارد .

وی اظهار کرد: عضویت ایران در گروه شانگهای از دیگر اتفاقاتی است که به مذاق غرب خوش نخواهد آمد و قطعا در این مورد نیز تلاش خود را برای برهم زدن آن در قالب فتنه گری انجام خواهد داد .

استاندار لرستان یادآور شد: اتفاقات دو ماهه اخیر یک جنگ تمام عیار رسانه ای بر علیه کشور است و شبکه های رسانه ای جهانی مانند بی بی سی، اینترنشنال و سایر رسانه های معاند از مهمترین عناصر این جنگ به شمار می روند که با ظاهرسازی به دنبال بی ارزش جلوه دادن حقایق و خدمات صورت گرفته هستند .

دکتر زیویار خاطرنشان کرد: روش های بکار گرفته شده توسط رسانه های معاند در این جنگ رسانه ای مانند هشتک سازی های ربات محور، در مسیر تهییج افکار و احساسات جامعه است و حجم محتوای تولید شده قابل مقایسه با سالهای گذشته نیست و می طلبد در این رابطه شفاف سازی لازم توسط رسانه های داخلی صورت پذیرد .

وی با بیان اینکه ظرفیت عظیم رسانه ای بکار گرفته شده توسط نظام سلطه در این جنگ رسانه ای به دلیل مهم بودن اقدامات و تاثیر گذاری ایران بر منطقه و دنیاست، افزود: علیرغم آنکه در سالیان اخیر در برخی از جوانب کم کاری های صورت گرفته اما مناسبات خوب برقرار شده طی یک سال گذشته با سایر کشورها، از نگاه مثبت به دیپلماسی ایران در دنیا حکایت دارد .

استاندار لرستان اظهارداشت: اقدامات صورت گرفته در دولت سیزدهم پویایی پروژه های عمرانی و اقتصادی استان را در پی داشته و در آینده شاهد بهره برداری از پروژه های مهمی در استان خواهیم بود .

دکتر زیویار با اشاره به برخی از پروژه های راهبردی استان گفت: چهار خطه های استان، پل ها، نساجی و خودرو سازی فردا بروجرد، تکمیل و آبگیری سدها، بیمارستان ها، راه آهن لرستان و سایر پروژه ها بخشی از خدمات صورت گرفته در استان است که باید به عنوان تکلیف مدیران دستگاه های اجرایی، به خوبی تبیین و اطلاع رسانی شوند


نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield

lastnews

ویدئو| افتتاح 4 پروژه بزرگ وزارت نیرو با دستور رئیس جمهور

مجوز کارشناسی ارشد «سلامت سالمندان» در دانشگاه علوم پزشکی لرستان صادر شد

نخستین نمایشگاه تخصصی گردشگری در خرم‌آباد برپا می‌شود

آبرسانی پایدار به 132 روستای لرستان

بدون هیاهو، وزارت نیرو پای کار ایران است

آینده کشور به نوع نگرش ، حرکت و پرورش نوجوانان بستگی دارد/ کاهش دوز سیاست در آموزش و پرورش

مسیر راهپیمایی 13 آبان در شهرهای لرستان اعلام شد

برگزاری دوره آموزشی استاندارد‌های بتن آماده در لرستان

دستگیری کلاهبردار رسید ساز جعلی در خرم آباد

اجرای 35 پروژه لرستان در قالب طرح «نشان‌دار کردن مالیات‌ها»

مسابقه ی خاطره نویسی با موضوع جنگ دوازده روزه برای دانش آموزان تمام مقاطع سطح استان برگزار می شود

قاچاقچی کالا در لرستان افزون بر 17 میلیارد ریال جریمه شد

کشف 60 کیلوگرم تریاک در عملیات مشترک پلیس لرستان و خوزستان

جای خالی بسیج رسانه در هیأت منصفه مطبوعات لرستان، خلأی در عدالت رسانه‌ای

با فراهم شدن زیرساخت‌ها سرمایه‌گذاران با خیال راحت به منطقه ویژه اقتصادی ازنا بیایند

سوخت نیروگاه‌ها ذخیره شده و صنعت برق آماده زمستان و تابستان آینده است

مانور پدافند غیر عامل در نیروگاه سیکل ترکیبی لرستان با همکاری سازمان آتش نشانی و اورژانس شهرستان خرم آباد برگزار شد

استخراج و فروش غیرمجاز رمزارز به نوعی قاچاق برق است‌

درخشش استان لرستان در کنفرانس ملی مخابرات کشور

مدیریت مصرف و هوشمندسازی، مسیر جدید صنعت برق ایران است

آماده خدمت صادقانه به خانواده‌های شهدا و ایثارگران هستم

مصطفی آزادبخت به‌عنوان مدیرکل بنیاد شهید لرستان معرفی شد

خرم‌آباد، شهرداری نمونه کشور در توسعه سامانه پایش هوشمند شهری

عزل شهردار دورود با رأی اکثریت اعضای شورا

طرح «طاها» باهدف اتصال کسب‌وکارهای خرد و کارگاه‌های محلی به بازارهای بزرگ اجرا می‌شود

جلسه هماهنگی برنامه‌های سی و سومین هفته کتاب جمهوری اسلامی ایران در لرستان برگزار شد

گسترش همکاری توانیر و ایران‌ترانسفو برای ارتقای فناوری و تأمین ترانسفورماتورهای اوج بار 1405

محکومیت 254 میلیارد ریالی کارخانه متخلف در لرستان به‌دلیل قاچاق پارچه

پلمب سه واحد صنفی متخلف در لرستان

صادرات 10 تن داروهای دامی از لرستان به مقصد افغانستان و پاکستان

تأیید 9 ساختگاه برای احداث نیروگاه خورشیدی در لرستان / گامی مهم برای توسعه انرژی‌های پاک در استان

فرهنگ «نه به تیراندازی» را در جامعه نهادینه کنیم

پیشرفت 58 درصدی راه‌آهن دورود ـ خرم‌آباد

قرارداد 61 میلیارد تومانی برای توسعه زیرساخت‌های منطقه ویژه اقتصادی ازنا منعقد شد

خرم‌آباد زیباتر می‌شود؛ آغاز طرح تحول فضای سبز شهری

رشد 4 هزار مگاواتی تقاضا و برنامه احداث 11 هزار مگاوات نیروگاه جدید تا تابستان 1405

تمدید مهلت اصلاح و استرداد اظهارنامه مالیات بر ارزش افزوده تابستان تا 25 آبان‌ماه

جریمه 818 میلیون تومانی قاچاقچی پوشاک در خرم‌آباد

راه‌اندازی سایت تلفن همراه اول پشت‌بامی اداره‌کل بهزیستی خرم‌آباد

ایران در جمع کشورهای پیشرو جهان در فناوری هوشمندسازی برق

صدور سند برای بناهای تاریخی لرستان

تمرکز بر راه سازی در لرستان با 19 پروژه کلیدی

پدافند غیرعامل یک مولفه برای حکمرانی در شرایط بحرانی است

محورهای پر تصادف لرستان ایمن‌تر شود

موافقت با 26 طرح در کارگروه امور زیربنایی لرستان

21 هزار نشت گاز در لرستان شناسایی شد

تأیید بازنشستگی پیش از موعد 753 کارگر لرستانی

بیش از 43 هزار بیمار صعب العلاج در لرستان نشان‌دار شدند

میزبانی درخشان لرستان در رقابت‌های دوآتلون دختران المپیاد استعدادهای برتر کشور در خرم‌آباد

اجرای 20 پروژه آموزشی در قالب طرح «نشان‌دار کردن مالیات‌ها» در لرستان