آخرین مطالب

معاون آموزش و پژوهش جمعیت هلال احمر لرستان

بهره مندی 17هزار نفرازآموزشهای همگانی جمعیت هلال احمر لرستان طی هفت ماهه نخست امسال اجتماعی

بهره مندی 17هزار نفرازآموزشهای همگانی جمعیت هلال احمر لرستان طی هفت ماهه نخست امسال

  بزرگنمایی:
معاون آموزش و پژوهش جمعیت هلال احمر لرستان از بهره مندی ۱۷هزار نفرازآموزشهای همگانی جمعیت هلال احمر لرستان طی هفت ماهه نخست امسال خبرداد.

معاون آموزش و پژوهش جمعیت هلال احمر لرستان از بهره مندی 17هزار نفرازآموزشهای همگانی جمعیت هلال احمر لرستان طی هفت ماهه نخست امسال خبرداد.

به گزارش تمدن لر، ولی بهاروند معاون آموزش و پژوهش جمعیت هلال احمراستان لرستان در گفتگو با خبرنگارتمدن لر ضمن ارائه گزارشی از هفت ماهه این معاونت اظهار داشت: نقش آموزش در مدیریت آمادگی برای تمامی سطوح جامعه بسیار انکار ناپذیر است و این امر در جمعیت هلال احمرجمهوری اسلامی ایران به عنوان یک نهاد مردمی و غیردولتی که مسئول ارائه خدمات امدادی به هموطنان در زمانبروز حوادث و سوانح است اهمیت چند برابری پیدا می کند.

وی با اشاره به دوره های آموزش همگانی جمعیت هلال احمر گفت: این دوره ها شامل آمادگی در برابر مخاطرات ، امداد و کمکهای اولیه و مهارت های داوطلبی است .

 وی گفت:  در این راستا با برگزاری 84  جمعآ 1578 نفر از بانوان و آقایان آموزشهای لازم را در زمینه آمادگی در برابر مخاطرات فراگرفته اند.

بهاروند اضافه کرد: همچنین 112 دوره امداد و کمکهای اولیه برگزارشد، که جمعا 2469 نفر از بانوان وآقایان در این دوره ها شرکت کردند.

معاون آموزش و پژوهش جمعیت هلال احمراستان لرستان ادامه داد: 54 دوره مهارتهای پایه داوطلبی برگزارشده است  که 1182 نفز از خانمها و آقایان در این دورها آموزش دیده اند.

وی در بخشی دیگر از سخنانش به دوره های آموزشی مقدماتی اشاره کرد و گفت: این دوره ها شامل دوره های آموزش مقدماتی امداد و دورهای آموزشی مقدماتی نجات است.

وی در ادامه با اشاره به عملکرد دوره های آموزشی تخصصی پایه ادامه داد: 52 دوره تخصصی برگزارشده است که 1468 نفر از آقایان و بانوان در این دوره ها شرکت نمودند.

وی به خانه ها ی هلال اشاره کرد و گفت: هدف از تأسیس خانه های هلال تحقق شعار داوطلب محوری و بهره مندی از مشارکت افتخاری و داوطلبانه همه افراد متقاضی فعالیت در جمعیت هلال احمر به منظور ارتقاء فرهنگ داوطلبی، توجه به صلح و دوستی، کرامت انسان ها در جامعه و تقویت روحیه مدافعه پروری در زمان آرامشو در مواقع بحران در راستای اهداف جمعیت هلال احمر و حمایت از زندگی و سلامت آحاد افراد جامعه است که با ارائه آموزش های امدادی و اصول و روش های خدمات داوطلبانه به همگان بویژه جوانان، جذب و سازماندهی اعضاء جهت ارائه خدمات داوطلبی به نیازمندان درشرایط عادی و بحرانی در سطح محلات شهری و روستاها تشکیل شده است.

معاون آموزش و پژوهش جمعیت هلال احمراستان لرستان گفت: در حال حاضر 187 خانه هلال در جمعیت هلال احمر استان لرستان وجوددارد که از این تعداد 31 هلال شهری و 156 هلال روستایی می باشند.

وی با اشاره به اینکه دوره های آموزشی خانه های هلال ویژه چهار رده سنی کودکان، نوجوانان، جوانان و بزرگسالان می باشد، گفت: 1593 نفر از آقایان و خانمها در دوره های آموزشی خانه های هلال احمر شرکت کردند.

بهاروند ادامه داد: بمنظور توسعه و ترویج فرهنگ خودامدادی و دیگر امدادی و ضرورت آموزش های عمومی همگانی از جمله کمکهای اولیه و آشنایی با مخاطرات از طریق کارکنان دولت، نیروهای نظامی و انتظامی به خانه های مردم می بریم.

بهاروند اظهار داشت: جمعیت هلال احمر استان لرستان امضای تفاهم نامه ها همکاری در خصوص ارائه آموزش های همگانی با اداره کل آموزش و پرورش استان لرستان، سپاه پاسداران استان لرستان،  کمیته امداد امام خمینی ره، اداره کل زندان ها و اقدامات تأمینی و تربیتی ، اداره کتابخانه های استان لرستان، اداره کل ورزش و جوانان استان لرستان، اداره رفاه، کار و امور اجتماعی استان لرستان ،فرماندهی نیروی انتظامی شهرستان خرم آباد، لشکر 84 ارتش جمهوری اسلامی ایران استان لرستان، صدا و سیمای استان لرستان انجام داده است.

وی  احداث مدرسه میدانی آموزشهای تخصصی در استان، تربیت امدادگران و نجاتگران مورد نیاز جهت پاسخگویی به حوادث و سوانح طبیعی در رسته های مختلف از جمله جاده، آوار، اسکان،اضطراری، کوهستان، حمایت روانی و... با ، ایجاد آمادگی در شهروندان در رده های سنی مختلف جهت مواجهه موثر با حوادث و سوانح احتمالی از طریق برگزاری دوره های، آموزش همگانی امدادی به شیوه های مختلف طی دوره یکساله، تربیت مربیان مورد نیاز برگزاری دوره های اموزش همگانی، پایه داوطلبی و تخصصی، آموزش شهروندان از طریق فضاهای مجازی و پلتفرم های ایجاد شده توسط جمعیت هلال احمر استان،ارزیابی کیفی عملکرد امدادگران و نجاتگران مستقر در پایگاه های امداد و نجات استان به طور مستمر جهت بالا نگه داشتن توان، عملیاتی آنان و رفع نواقصعملکردی با اجرای دوره های بازآموزی، اجرای دوره های بازآموزی امداد و نجات برای امدادگران و نجاتگران جمعیت هلال احمر برای افزایشتوانمندی ها و بالا بردن سطح، دانش امدادی آنان با همکاری معاونت امداد و نجات، اجرای دوره های بازآموزی امداد و نجات برای مربیان امداد و نجات جمعیت هلال احمر استان برای روزآمد کردن دانش آنان و افزایش، توانمندی های تدریس آنان، صدور مجوز معاونت آموزش و پژوهشجمعیت جهت برگزاری آموزشی ضمن خدمت ویژه کارکنان جمعیت هلال احمر استان لرستان و... را پیش بینی اجرای برنامه های معاونت آموزش در سال 1401برشمرد.


نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield

lastnews

رسانه های لرستان ظرفیت بزرگی هستند

«کشت و صنعت ماهور دشت‌یافته»؛ دومین شهرک صنعتی غیردولتی لرستان وارد مرحله بهره‌برداری شد

انسجام ملی، مقاومت ملی، کارآمدی و سرمایه اجتماعی؛ چهار راهبرد دولت برای عبور از شرایط سخت است/ توسعه لرستان وارد ریل جدیدی شده است/ دولت این استان را فراموش نخواهد کرد

31 شهریور؛ فرصت مشارکت در ساختن آینده لرستان با «نشان‌دار کردن مالیات»

کسب رتبه اول شرکت توزیع نیروی برق استان لرستان در طرح مهتاب

پیش‌بینی تولید 35 هزار تن گوجه‌فرنگی در لرستان

قبولی 128 دانش‌آموز تحت حمایت کمیته امداد در مدارس تیزهوشان و نمونه دولتی

تخلیه قلعه فلک و افلاک ، دغدغه‌ی سردار شهید سلامی بود

اراده شهردار جوان و با انگیزه خرم‌آباد، برای تحول چهره شهر ستودنی است

هشدار رهاسازی آب از سدهای ایوشان و تاج امیر لرستان

پلمب آسانسور ناایمن مجتمع پزشکی در خرم‌آباد

جریمه 10 میلیارد ریالی قاچاقچی دام در پلدختر

هشدار دادستان مرکز لرستان در خصوص رعایت حجاب

پوشش رایگان بیمه سلامت برای دهک‌های اول تا پنجم در لرستان

سخنگوی سپاه: رسانه‌ یکی از ابزارهای اصلی جنگ ترکیبی است

پل شهدای اقتدار خرم‌آباد آماده بهره‌برداری است

آغاز مسابقه میدان یار گروه های مردمی لرستان

رسانه‌های لرستان در خط مقدم جهاد تبیین و روایتگری ایستادند

46 طرح مخابراتی به ارزش 787 میلیارد تومان در لرستان آماده بهره‌برداری است

بهره‌برداری از 36 میلیارد تومان پروژه منابع طبیعی لرستان همزمان با هفته دولت

کشف 110 کیلوگرم موادمخدر در لرستان

لرستان، میزبان 740هزار کلنی زنبور عسل

770 میلیارد پروژه کشاورزی در لرستان افتتاح می‌شود

43 روستای لرستان در هفته دولت آبرسانی می‌شود

واگذاری 120 سامانه خورشیدی به عشایر لرستان

آغاز رقابت بیش از 33 هزار داوطلب لرستانی در آزمون سراسری 1405

افتتاح ایستگاه پمپاژ آب اسماعیل‌آباد دلفان لرستان

آغاز پانزدهمین مرحله واکسیناسیون طیور بومی ،گامی بلند در راستای کمک به معیشت روستائیان

برداشت انجیر سیاه از انجیرستان های لرستان

اجرای طرح خانه امید برای خانه دار شدن کارگران واحدهای صنعتی و معدنی لرستان

اتصال 179 مدرسه لرستان به شبکه پرسرعت فیبر نوری

انتصاب رئیس کل جدید دادگستری لرستان

برج‌های دوقلو خرم‌آباد در مسیر تعیین تکلیف؛ شهرداری آماده جذب سرمایه‌گذار شد

پرداخت 18 هزار میلیارد تومان تسهیلات در یک سال

آزمایشگاه تخصصی سیلندرهای فولادی در الیگودرز بهره‌برداری شد

تولید 25 درصد لباس فرم دانش‌آموزان لرستان در هنرستان ها

تداوم طرح ملی کشاورزی حفاظتی در لرستان؛ کشت گندم در دو قطعه مقایسه‌ای

اجلاس رؤسای آموزش و پرورش کشور در لرستان+فیلم

توقیف 57 وسیله نقلیه حادثه ساز در خرم‌آباد

پیام مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران لرستان به مناسبت سالروز ورود آزادگان سرافراز به میهن اسلامی

دستگیری قاتل سه جوان معمولانی در لرستان

711 میلیارد تومان مالیات برای پروژه‌های اولویت‌دار لرستان نشان‌دار شد

کاهش ترافیک مرکز شهر خرم‌آباد با پل‌های قاضی و افلاک

پل قاضی خرم‌آباد تا دو ماه آینده افتتاح می‌شود

کشف 8 مورد جعل علامت استاندارد بر روی کالاها در لرستان / انجام یک هزار و 200 مورد بازرسی از واحدهای صنفی لرستان

مشکلات فرهنگی مهم ترین عامل کمبود اهدا عضو در استان است

گزارشگر بومی در حاشیه، مهمان یزدی در میکروفون

گردش حساب پتروشیمی باید در استان متمرکز شود

846 پروژه در هفته دولت افتتاح و کلنگ زنی می‌شود

شناسایی بیش از 14 هزار بیمه‌شده جدید در لرستان