آخرین مطالب

بیش از 36 هزار واحد خونی توسط مردم لرستان در 9 ماهه امسال اهدا شد اجتماعی

بیش از 36 هزار واحد خونی توسط مردم لرستان در 9 ماهه امسال اهدا شد

  بزرگنمایی:
مدیرکل انتقال خون لرستان با بیان اینکه در ۹ ماهه امسال ۳۶ هزار و ۵۷۱ واحد خون در استان اهدا شده است، گفت: باتوجه به اطلاع‌رسانی‌ و ترویج فرهنگ اهدای خون در ۹ماهه امسال شاهد رشد ۲۵درصدی اهدای خون بانوان در پایگاه‌های انتقال خون استان بودیم.

مدیرکل انتقال خون لرستان با بیان اینکه در 9 ماهه امسال 36 هزار و 571  واحد خون در استان اهدا شده است، گفت: باتوجه به اطلاع‌رسانی‌ و ترویج فرهنگ اهدای خون در 9ماهه امسال شاهد رشد 25درصدی اهدای خون بانوان در پایگاه‌های انتقال خون استان بودیم.

به گزارش تمدن لر، دکترعلی سوری صبح امروز در جمع خبرنگاران از افزایش 19.66 درصدی خونگیری در 9ماهه اول امسال در مقایسه با مدت مشابه سال گذشته خبر داد و اظهار داشت: در 9امسال گذشته 30 هزار و 560 واحد خون اهدا شده است که این آمار در 9 ماهه امسال به 36 هزار و 571  واحد خون رسیده است.

وی افزود: در 9 ماهه امسال 43 هزار و 684 نفر در پایگاه های انتقال خون استان پذیرش شده اند که در مقایسه با 35 هزار و 759 نفر مدت مشابه در سال گذشته 22.17 درصد رشد داشته است.

مدیرکل انتقال خون لرستان عنوان کرد: در 9 ماهه امسال از مجموع  افرادی که خون اهدا کردند 18 هزارو 319 نفر اهدا کننده مستمر بودند که در مقایسه با مدت مشابه سال گذشته 14.62 درصد افزایش داشته است همچنین از این تعداد 33 هزار و 121 نفر مرد و 3 هزارو 450 نفر زن بودند. 

 وی با بیان اینکه میزان اهدای خون آقایان در 9 ماهه امسال در مقایسه با مدت مشابه سال گذشته 19.9 درصد رشد داشته است  بیان کرد: با توجه به اطلاع‌رسانی‌ و ترویج فرهنگ اهدای خون در 6 ماهه اول امسال شاهد رشد 25.5 درصدی اهدای خون بانوان در پایگاه‌های انتقال خون استان بودیم به طوری که عدد خونگیری این قشر از 2هزار و 749  واحد خون  9 ماهه امسال گذشته به 3 هزار و 450 واحد خون در 9 ماهه امسال افزایش یافته است.

دکتر سوری گفت: پخش خون به مراکز درمانی در 9 امسال 22 هزارو 464واحد خون بوده  که در مقایسه با 9 ماهه سال گذشته 4.23  درصد رشد داشته است.

وی با بیان اینکه  9 ماهه امسال 477  واحد پلاکت فرزیس در استان تولید شده که در مقایسه با مدت مشابه سال گذشته 39.47 درصد رشد داشته است تصریح کرد: 9 ماهه امسال 12 هزار و276 واحد خون به سایر پایگاه‌های استان و سایراستان‌های دیگر ارسال شده که در مقایسه با 7 هزار و 728 واحد خون مدت مشابه سال گذشته 58.85 درصد رشد داشته است. 

مدیرکل انتقال خون لرستان  با بیان اینکه  استان لرستان به عنوان استان معین به استان هایی که در آنها مصرف خون و فرآورده‌های خونی به علت وجود تعداد بالای بیماران تالاسمی و بیماران خاص، خون ارسال می‌کند، خاطرنشان کرد: در 9 ماهه امسال علاوه بر تامین نیاز خونی کلیه مراکز درمانی استان بیش از 8هزار واحد خونی به استان‌های دیگر از جمله خوزستان، تهران و سیستان و بلوچستان ارسال شده است.

وی‌ با بیان اینکه در فصل سرما اغلب شاهد کاهش تعداد مراجعه‌کنندگان به پایگاه‌های انتقال خون هستیم،  اظهار داشت: با توجه به اینکه نیاز به خون و فرآورده‌های خونی نیازی مستمر است و به فصل خاصی از سال محدود نمی‌شود، از مردم نوعدوست لرستان به ویژه اهداکنندگان مستمر تقاضا می‌شود برای تامین نیازهای این بخش انتقال خون را تنها نگذارند.


نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield

lastnews

1.4 تن مواد مخدر در لرستان کشف شد

ویدیو/14 مگاپروژه‌ کلیدی صنعت برق برای عبور ایمن از اوج بار تابستان 1405

تشکیل 185 پرونده تخلفاتی دام و طیور در لرستان

هتل‌های 5 ستاره از پرداخت عوارض پروانه معاف می‌شوند

کشف 12 میلیارد تومان داروی احتکاری در لرستان

احداث ساختمان شهرداری منطقه 3؛ گامی در جهت تحقق عدالت اجتماعی

افتتاح ساختمان شهرداری منطقه 3، تحقق دومین برنامه طرح عید تا عید

وصول مطالبات، شرط بقا در تابستان 1405

فراخوان زندگی، اهدای خون لرستانی‌ها برای بیماران تالاسمی مناطق سیل‌زده

کلاهبردار حرفه‌ای میلیاردی در خرم‌آباد دستگیر شد

تامین مرغ و برنج مورد نیاز بازار شب یلدا در لرستان

هوشمندسازی مدیریت شهری؛ محور رویداد «خرم‌آباد هوشمند» با تمرکز بر نقش نخبگان جوان

هوشمندسازی یک نیاز اساسی برای آینده مدیریت شهری

بازار شب یلدای لرستان زیر ذره بین ناظران دامپزشکی

9.5 میلیون مترمکعب به آب سد «ماربره» اضافه شد

خرم‌آباد دومین کارخانه آسفالت خود را افتتاح کرد / تاکید شورای شهر بر ارتقای کیفیت معابر+تصاویر

افتتاح دومین کارخانه آسفالت خرم‌آباد؛ تحولی راهبردی در بهسازی معابر شهری

افتتاح دومین کارخانه آسفالت خرم‌آباد پس از 35 سال؛ گامی راهبردی برای قطع وابستگی به پیمانکاران پرهزینه

ویدیو/ظرفیت نیروگاه‌های تجدیدپذیر در دولت چهاردهم، سه‌برابر کل ظرفیت ایجاد شده در دولت‌های گذشته است

شکایت باشگاه خیبر از داور بازی با استقلال

محکومیت 18 میلیارد تومانی برای عرضه خارج از شبکه گندم در لرستان

70 اثر جدید لرستان در راه ثبت در فهرست ملی

مقابله همه‌جانبه و قاطع پلیس با سرقت، تیراندازی و قاچاق کالا

اجرای طرح ملی گلریزان اجتماعی در لرستان

لرستان میزبان جشنواره بین‌المللی قصه‌گویی شد/ حضور 60 قصه‌گو در مرحله نهایی

مهر تأیید بنیاد ایران‌شناسی بر دانشنامه جامع لرستان

دو انتصاب شایسته در شرکت گاز استان لرستان

صورتحساب‌های غیرالکترونیکی (کاغذی) فاقد اعتبار مالیاتی خواهند شد

ایجاد دسترسی بیرانشهر به آزادراه خرم آباد-اراک

بهره‌برداری از 42 دیزل ژنراتور برای پایداری آب در لرستان

آغاز دومین پویش نذر خون «عید تا عید» در لرستان

برفروبی بیش از دو هزار و 700 کیلومتر باند در جاده‌های لرستان

راه ارتباطی 380 روستای برفگیر لرستان بازگشایی شد

الیگودرز به‌عنوان شهر ملی "چوقابافی" ثبت شد

راستی آزمایی بیش از یکهزار و 300 ترازوی سنجش در لرستان

خلاقیت معلم خرم آبادی (رستا کمالی) برای آموزش الفبای فارسی با فرهنگ و آداب محلی

رکورد پرواز باروری ابرها شکسته شد

مدیر مخابرات منطقه لرستان پژوهشگر برتر شد

317 کیلوگرم مواد مخدر در لرستان کشف شد

26 پله صعود و ایستادن در جایگاه پنجم کشوری

فعالیت 140 بانوی دهیار در لرستان

کاشت 5 هزار نهال بومی در پویش نهالکاری به مناسبت میلاد حضرت فاطمه زهرا(س)

برگزاری پویش درخت کاری به مناسبت روز مادر، در مجموعه بام خرم آباد +تصاویر

لرستان میزبان 11 رایزن بازرگانی؛ گام بلند استان برای جهش صادرات صنعتی و دارویی

انتصاب سرپرست جدید اداره روابط عمومی و امور رسانه حفاظت محیط زیست استان لرستان

تنها راه نجات برق، بهینه‌سازی و اصلاح قیمت‌هاست / بدون مشارکت مردم عبور از ناترازی ممکن نیست

آماده‌باش 370 راهدار با ورود سامانه بارشی به لرستان

اتصال همه مدارس کشور به فیبر نوری تا پایان دولت چهاردهم»/ پیش شماره تلفن مدارس کل کشور به 5012 تغییر می کند

رئیس پلیس جدید راهنمایی‌ورانندگی لرستان معرفی شد

سومین جشنواره گرامیداشت روز حسابدار در خرم آباد برگزارشد