آخرین مطالب

بیش از 36 هزار واحد خونی توسط مردم لرستان در 9 ماهه امسال اهدا شد اجتماعی

بیش از 36 هزار واحد خونی توسط مردم لرستان در 9 ماهه امسال اهدا شد

  بزرگنمایی:
مدیرکل انتقال خون لرستان با بیان اینکه در ۹ ماهه امسال ۳۶ هزار و ۵۷۱ واحد خون در استان اهدا شده است، گفت: باتوجه به اطلاع‌رسانی‌ و ترویج فرهنگ اهدای خون در ۹ماهه امسال شاهد رشد ۲۵درصدی اهدای خون بانوان در پایگاه‌های انتقال خون استان بودیم.

مدیرکل انتقال خون لرستان با بیان اینکه در 9 ماهه امسال 36 هزار و 571  واحد خون در استان اهدا شده است، گفت: باتوجه به اطلاع‌رسانی‌ و ترویج فرهنگ اهدای خون در 9ماهه امسال شاهد رشد 25درصدی اهدای خون بانوان در پایگاه‌های انتقال خون استان بودیم.

به گزارش تمدن لر، دکترعلی سوری صبح امروز در جمع خبرنگاران از افزایش 19.66 درصدی خونگیری در 9ماهه اول امسال در مقایسه با مدت مشابه سال گذشته خبر داد و اظهار داشت: در 9امسال گذشته 30 هزار و 560 واحد خون اهدا شده است که این آمار در 9 ماهه امسال به 36 هزار و 571  واحد خون رسیده است.

وی افزود: در 9 ماهه امسال 43 هزار و 684 نفر در پایگاه های انتقال خون استان پذیرش شده اند که در مقایسه با 35 هزار و 759 نفر مدت مشابه در سال گذشته 22.17 درصد رشد داشته است.

مدیرکل انتقال خون لرستان عنوان کرد: در 9 ماهه امسال از مجموع  افرادی که خون اهدا کردند 18 هزارو 319 نفر اهدا کننده مستمر بودند که در مقایسه با مدت مشابه سال گذشته 14.62 درصد افزایش داشته است همچنین از این تعداد 33 هزار و 121 نفر مرد و 3 هزارو 450 نفر زن بودند. 

 وی با بیان اینکه میزان اهدای خون آقایان در 9 ماهه امسال در مقایسه با مدت مشابه سال گذشته 19.9 درصد رشد داشته است  بیان کرد: با توجه به اطلاع‌رسانی‌ و ترویج فرهنگ اهدای خون در 6 ماهه اول امسال شاهد رشد 25.5 درصدی اهدای خون بانوان در پایگاه‌های انتقال خون استان بودیم به طوری که عدد خونگیری این قشر از 2هزار و 749  واحد خون  9 ماهه امسال گذشته به 3 هزار و 450 واحد خون در 9 ماهه امسال افزایش یافته است.

دکتر سوری گفت: پخش خون به مراکز درمانی در 9 امسال 22 هزارو 464واحد خون بوده  که در مقایسه با 9 ماهه سال گذشته 4.23  درصد رشد داشته است.

وی با بیان اینکه  9 ماهه امسال 477  واحد پلاکت فرزیس در استان تولید شده که در مقایسه با مدت مشابه سال گذشته 39.47 درصد رشد داشته است تصریح کرد: 9 ماهه امسال 12 هزار و276 واحد خون به سایر پایگاه‌های استان و سایراستان‌های دیگر ارسال شده که در مقایسه با 7 هزار و 728 واحد خون مدت مشابه سال گذشته 58.85 درصد رشد داشته است. 

مدیرکل انتقال خون لرستان  با بیان اینکه  استان لرستان به عنوان استان معین به استان هایی که در آنها مصرف خون و فرآورده‌های خونی به علت وجود تعداد بالای بیماران تالاسمی و بیماران خاص، خون ارسال می‌کند، خاطرنشان کرد: در 9 ماهه امسال علاوه بر تامین نیاز خونی کلیه مراکز درمانی استان بیش از 8هزار واحد خونی به استان‌های دیگر از جمله خوزستان، تهران و سیستان و بلوچستان ارسال شده است.

وی‌ با بیان اینکه در فصل سرما اغلب شاهد کاهش تعداد مراجعه‌کنندگان به پایگاه‌های انتقال خون هستیم،  اظهار داشت: با توجه به اینکه نیاز به خون و فرآورده‌های خونی نیازی مستمر است و به فصل خاصی از سال محدود نمی‌شود، از مردم نوعدوست لرستان به ویژه اهداکنندگان مستمر تقاضا می‌شود برای تامین نیازهای این بخش انتقال خون را تنها نگذارند.


نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield

lastnews

بیانیه سازمان‌های مردم‌نهاد لرستان در محکومیت جنایات رژیم صهیونیستی

با مخلان امنیت بدون هیچ‌گونه مماشات برخورد قاطع می‌شود

ملت آزمون‌های دشوار!

آمادگی کامل دستگاه‌های لرستان برای خدمات‌رسانی؛ مایحتاج مردم تأمین است

جریمه 9.5 میلیارد ریالی قاچاقچیان کالا در لرستان

موشن گرافی| آیا از روش کاهش مصرف برق کولر آبی و افزایش بازدهی آن خبر دارید؟

تولید روزانه نیروگاه‌های مقیاس کوچک از 1500 مگاوات فراتر رفت

مهدی مجیدی معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری لرستان شد

کمربندی غربی؛ گام بزرگ برای تغییر چهره خرم‌آباد

استقبال فرهنگیان لرستان از تست گویندگی در استودیو الفبا

انشعابات غیرمجاز برق در منطقه زاغه و کمالوند قطع شدند

مشترکان پرمصرف چگونه می‌توانند برق خود را تامین کنند؟‌

ویدیو/حبس در انتظار استخراج کنندگان غیرمجاز رمزارز

250 گرم طلا توسط ماموران انتظامی لرستان به صاحبش بازگردانده شد

کاپیتان سابق سپاهان به خیبر خرم‌آباد پیوست

فیلیمو برای مشترکین اینترنت مخابرات رایگان شد

مدیران اهتمام ویژه به مقوله مناسب‌سازی شهر داشته باشند

محدودیت فعالیت مراکز مجاز استخراج رمزارز تا پایان شهریور

برگزار ی سیزدهمین همایش «سیره علوی» در لرستان /تبیین سبک زندگی علوی به میزبانی خرم آباد

پل صفوی خرم آباد به گذرگاه پیاده‌محور تبدیل می‌شود

افزایش آتش‌سوزی در منازل مسکونی به دلیل استفاده از ماینرهای غیرمجاز

مشترکان بزرگ و پرمصرف در اولویت نصب کنتور هوشمند قرار دارند

«سگ گردانی» در خرم‌آباد ممنوع شد

تأکید بر صرفه‌جویی و همکاری در مدیریت مصرف برق در دیدار مدیرعامل توزیع برق لرستان با فرماندار پلدختر

اداره کل میراث فرهنگی لرستان به ساختمان سابق مهندسی سپاه انتقال یافت

شرکت توانیر نخستین لیگ سراسری نظام پیشنهادها را برگزار می‌کند

فعالیت های بسیج سازندگی، دشمن شکن است

دستگیری متخلفین زیست‌محیطی سفیدکوه خرم‌آباد

نظارت 35 گروه بر ذبح دام عید قربان در لرستان

20 هکتار از مراتع منطقه حفاظت شده «اشترانکوه» دچار آتش‌سوزی شد/آتش سوزی مهار شد

موشن گرافی| اطلاع از زمان‌های خاموشی های برق

ارتقای سرویس ADSL به VDSL مشترکین منطقه کوی آبشار شهرستان خرم آباد

انتقاد رئیس هیئت مدیره خانه مطبوعات و رسانه‌های لرستان از قانون مشمولیت حق بیمه خبرنگاران

برگزار ی سیزدهمین همایش «سیره علوی» در لرستان /تبیین سبک زندگی علوی به میزبانی خرم آباد

دره و غارهای خرم‌آباد در مسیر ثبت جهانی یونسکو

موشن گرافی| گام بلند نیروگاه‌های حرارتی برای تامین برق تابستان

مدیر و معلم مدرسه، کلید توسعه فرهنگ نماز

دستگیری سه نفر به جرم فساد مالی در شهرداری ازنا

11 هزار زوج جوان لرستانی در صف وام ازدواج

کشف 1404 کیلوگرم گوشت فاسد از یک فروشگاه زنجیره‌ای در خرم‌آباد

اجرای طرح پایش بیماری‌های زنبورعسل در لرستان

اجرای 60 میلیارد پروژه آبخیزداری در لرستان

مواظب کلاهبرداران «وام فوری بدون ضامن» باشید

«ایکوموس» به ثبت جهانی دره خرم‌آباد رأی مثبت داد

24 گواهی جعلی ایمنی آسانسور در الیگودرز لرستان کشف شد

سارق مسلح طلافروشی دلفان و عامل قتل در ملأعام به دار مجازات آویخته شد

الزام ادارات به تنظیم دمای سامانه‌های سرمایشی روی 27 درجه سانتی‌گراد

دمای مرکز تهران در 5 سال گذشته 6 درجه افزایش یافته است

برق چاه‌های کشاورزی در چارچوب پروانه بهره‌برداری آب به طور کامل تامین می‌شود

ویدیو| تقطیع سخنان وزیر نیرو در جمع دانشجویان دانشگاه علم و صنعت در فضای مجازی