آخرین مطالب

جشنواره چله انقلاب در دهه فجر در 70 منطقه استان برگزار می شود اجتماعی

جشنواره چله انقلاب در دهه فجر در 70 منطقه استان برگزار می شود

  بزرگنمایی:
مدیرکل تبلیغات اسلامی لرستان گفت: جشنواره "چله انقلاب" در دهه فجرامسال با ویژه برنامه هایی در حوزه های مختلف در ۷۰ منطقه استان برگزار می شود.

مدیرکل تبلیغات اسلامی لرستان گفت: جشنواره "چله انقلاب" در دهه فجرامسال با ویژه برنامه هایی در حوزه های مختلف در 70 منطقه استان برگزار می شود.
به گزارش تمدن لر، حجت‌الاسلام مهدی قدرتی، مدیرکل تبلیغات اسلامی لرستان، امروز، 28 دی‌ماه در نشست خبری با اصحاب رسانه، اظهار کرد: فلسفه سازمان تبلیغات اسلامی تبلبع دین با مبنای اعتقادی است و طبق اساسنامه در طول بیش از چهل سال انقلاب به اهداف خود رسیده است.

وی از برگزاری جشنواره «چله انقلاب» در لرستان در پنج محور خبر داد و با بیان اینکه، بخش فرهنگی این جشنواره شامل کتابخوانی، عکاسی و کلیپ و بخش ورزشی آن شامل فوتسال، دال‌پلان، طناب‌زنی، فوتبال دستی، تنیس روی میز، دارت و طناب‌کشی، است، خاطرنشان کرد: بخش مهارتی جشنواره چله انقلاب در لرستان شامل آشپزی، صنایع‌دستی و نقاشی، بخش قرآنی شامل حفظ قرآن، مفاهیم قصه‌گویی، اذان و مکبری و بخش سرگرمی شامل پانتومیم، استندآپ کمدی و صفحه‌داری فضای مجازی است.

قدرتی با اشاره به اینکه جشنواره چله انقلاب در لرستان در تمامی رده‌های سنی و در بخش بانوان و آقایان برگزار و ثبت‌نام آن تا یکم بهمن ماه ادامه دارد و متقاضیان برای ثبت نام می‌توانند به مساجد هر محله مراجعه کنند، اظهار کرد: از اهداف جشنواره فرهنگی و اجتماعی چله انقلاب که در سه مرحله محله‌ای تا استانی برگزار می‌شود، می‌توان به آشنایی مردم با عظمت انقلاب اسلامی، جریان سازی و بسترسازی برای معرفی دستاوردهای انقلاب اشاره کرد.

مدیرکل تبلیغات اسلامی لرستان با اشاره به اینکه نقش روحانیت در حوزه جهاد تبیین موثر است اما کار اصلی در حوزه جهاد تبیین هنوز انجام نشده است، خاطرنشان کرد: اولویت برنامه‌های سال آینده تبلیغات اسلامی لرستان، جهاد تبیین است، کمااینکه در حوزه فعالیت‌های بخش نوجوان و کودکان، مدارس صدرا به بنیاد کودک و نوجوان ارتقا یافته است.

وی با بیان اینکه در استان مدل کار تبلیغات اسلامی لرستان، عملیاتی یا قرارگاهی است، گفت: از مصادیق عملیات‌های تبلیغات اسلامی لرستان، برنامه ماه رمضان با صدها برنامه است.

قدرتی با اشاره به اینکه در بسیاری از جلسات آرم و لوگوی تبلیغات اسلامی وجود ندارد اما هر هیئتی که برپا باشد، پرچم تبلیغات اسلامی بالا است، گفت: تبلیغات اسلامی لرستان در فعالیت‌ها نقش تصدی‌گری ندارد و نقش حمایتی ایفا می‌کند.

مدیرکل تبلیغات اسلامی لرستان با اشاره به اینکه اتاق وضعیت فرهنگی استان راه‌اندازی شده و در آن، مسائل، چالش‌ها و آسیب‌های فرهنگی احصا و مورد بررسی قرار می‌گیرد، گفت: از طرح‌های شاخص تبلیغات اسلامی استان می‌توان به نهضت پیشرفت بانوان، حرف‌آورد، ایران 1440، دختران حاج قاسم و طرح بانوان فرهیخته، اشاره کرد.

وی با بیان اینکه در سال جاری چندین کارگاه قرآنی از جمله 4 کارگاه تفسیر، 4 کارگاه صوت و لحن برگزار شد، از برگزاری 22 جلسه کارگاه اخلاق اداری ویژه کارکنان ادارات خبر داد و گفت: در حوزه مبلغین نیز جلسات توانمندسازی به شکل ماهانه برگزار می‌شود این در حالی است که این سازمان در برنامه‌های رمضان صدا و سیمای استان، حضور جدی داشته که در این راستا مستندهایی تعیین شده است.

قدرتی با بیان اینکه بودجه فصل 5 تبلیغات اسلامی لرستان، در طول سال، یک میلیارد تومان است، در خصوص آمار نیروی انسانی این سازمان، گفت: آمار پرسنل تبلیغات اسلامی لرستان در مرکز استان 30 و در سطح استان 78 نفر است.


نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield

lastnews

بخش زنان و زایمان رومشگان و معمولان ایجاد شود/ ضرورت تسریع در روند اعطای زمین به خانواده های واجد شرایط

گام بلند بسیج سازندگی برای رفع تنش آبی در لرستان+تصویر

رسوب 25 هزار میلیارد ریال از منابع لرستان در حساب دستگاه‌های اجرایی

تا یک‌ماه آینده 1000 مگاوات به ظرفیت تولید برق افزوده می‌شود

پرداخت بیش از 1283 میلیارد ریال تسهیلات بند الف تبصره 18

توسعه لرستان با مالیات

بازدید معاون آموزش فنی و حرفه ای کشور از غرفه کارآفرینان اداره کل آموزش فنی و حرفه ای لرستان به مناسبت هفته ملی مهارت

روزانه بیش از 700 گذرنامه زیارتی اربعین در لرستان صادر می‌شود

طرح «مالیات بر عایدی سرمایه» گامی برای مقابله با سوداگری و توسعه اقتصادی لرستان

کارنامه درخشان انتقال خون لرستان/ از افتتاح بزرگترین مرکز غرب کشور تا رسیدن به شاخص اروپایی

کسب رتبه سوم کشوری مخابرات منطقه لرستان در بین استان‌های همتراز در سال 1403

موشن گرافی | مشکلات بوجود آمده توسط استخراج غیر قانونی رمز ارز در نانوایی ها

میعادگاه عاشقان در عمود 1399؛ اعلام آمادگی موکب «عاشقان اباعبدالله(ع)» لرستان برای خدمت به زائران اربعین

پویش قلم های مدرسه ساز در خرم آباد برگزار می شود

32 درصد تصادفات در استان ناشی از عدم توجه به جلواست

85 درصد جرایم پرونده‌های پلیس فتای لرستان مربوط به کلاهبرداری است

فراخوان سی‌وهفتمین جشنواره تئاتر لرستان منتشر شد

حمایت بانک کشاورزی مرهمی بر دستان پینه بسته کشاورزان

بانک کشاورزی برگزار می‌کند: جشنواره نقد سبز با رویکرد «نقد منصفانه، پیشنهاد سازنده

پایداری خدمات آب و برق متکی به توان داخلی و نیروهای عملیاتی است

ارتقای سرویس ADSL به VDSL مشترکین برخی از مناطق شهرستان خرم آباد

پلمپ آسانسور در شهرستان کوهدشت لرستان

ویدیو/ مشکلات بوجود آمده توسط استخراج غیر قانونی رمز ارز

تجلیل از مشارکت‌گران ثبت جهانی دره خرم‌آباد، آغاز حرکتی ملی برای معرفی تمدن ایران

توسعه صادرات فرآورده های خام دامی جز اولویت های اداره کل دامپزشکی استان لرستان

150 نقطه بحرانی حریق در سطح جنگل‌ها و مراتع لرستان شناسایی شد

مهلت ارسال اظهارنامه مالیات بر ارزش افزوده بهار 1404 تمدید شد

کاشت 500 هکتار از مزارع نخود دلفان به‌صورت مکانیزه

اعتبار کالابرگ دهک‌های چهارم و پنجم درآمدی امروز واریز می‌شود

ویدیو| قسمت دوم انیمیشن بابا برقی و کامی نوری

صیانت از دارایی‌های دولت نیازمند مستند سازی و ثبت کامل اموال دستگاههای اجرایی در سامانه سادا است

آزمون ادواری بیش از 400 وسیله سنجش سبک در لرستان

ویدیو | خانه یخچال نیست

بازدید نماینده مردم خرم‌آباد و چگنی از مناطق عشایری شاهیوند

مبارزه در رینگ یا دفاع از قلعه؟

موفقیت مهندس لرستانی در دهمین دوره انتخابات شورای مرکزی سازمان نظام مهندسی ساختمان کشور

هدیه همراه اول به مردم لرستان به مناسبت ثبت جهانی دره خرم‌آباد

حسابرسی تراکنش‌های بانکی با مبالغ بالا در لرستان آغاز شد

جشنواره ملی کاریکاتور در لرستان برگزار می‌شود

آزادراه خرم‌آباد – اراک؛ عملیات اجرایی قطعه اول آغاز شد

موشن گرافی| راهکارهای مدیریت مصرف انرژی در خانه

ایمن‌سازی راه‌ها و تسهیل جابه‌جایی زائرین اربعین در لرستان

عدم جذب به‌ موقع منابع مالی علاوه بر ناکارآمدی ، اعتماد و رضایت عمومی را کاهش می دهد

توقیف ظروف ملامین غیر استاندارد در لرستان

عرضه خارج از شبکه هزار قرص نان در سلسله و پلمب نانوایی متخلف

قیمت جدید انواع نان در لرستان اعلام شد

محموله 20 میلیاردی قاچاق در لرستان توقیف شد

ویدیو| قسمت اول انیمیشن بابا برقی و کامی روشن

دستگیری عامل ارعاب فضای مجازی در خرم‌آباد

قدردانی انجمن مفاخر معماری ایران از ثبت جهانی محوطه‌های پیش از تاریخ دره خرم‌آباد/ سال 1406 را به نام «سال لرستان» نامگذاری خواهیم کرد