آخرین مطالب

کارفرمایان لرستان قریب به 680 میلیارد تومان به تامین اجتماعی بدهکارند اجتماعی

کارفرمایان لرستان قریب به 680 میلیارد تومان به تامین اجتماعی بدهکارند

  بزرگنمایی:
مدیرکل تامین اجتماعی لرستان با بیان اینکه کارفرمایان استان قریب به ۶۸۰ میلیارد تومان به تامین اجتماعی بدهکارند گفت: سازمان تامین اجتماعی برای انجام به موقع و به هنگام تعهدات خود نیازمند دریافت مطالبات خود ازکارفرمایان است .

مدیرکل تامین اجتماعی لرستان با بیان اینکه کارفرمایان استان قریب به 680 میلیارد تومان به تامین اجتماعی بدهکارند گفت: سازمان تامین اجتماعی برای انجام به موقع و به هنگام تعهدات خود نیازمند دریافت مطالبات خود ازکارفرمایان است .
به گزارش تمدن لر، گودرزی مدیرکل تامین اجتماعی استان لرستان در نشست با رؤسای واحدهای اجرایی و ستادی تامین اجتماعی استان با اشاره به خدمات گسترده این سازمان به قشر عظیمی از جمعیت استان گفت: بیش از 234 هزار بیمه شده اصلی و افراد تحت پوشش و 83 هزار نفر مستمری بگیر تحت پوشش تامین اجتماعی استان قرار دادند که با احتساب افراد تبعی آنان قریب به 766هزار نفر از جمعبت استان زیر چتر حمایتی تامین اجتماعی قرار دارند.

گودرزی با بیان اینکه از دغدغه ها و رویکردهای اصلی سازمان توجه به ارتقاء سطح کمی و کیفی خدمات از جمله دسترسی آسان به خدمات بیمه ای و توسعه و گسترش چتر حمایتی سازمان است افزود: یکی از سیاستهای نوین این سازمان توسعه خدمات غیرحضوری و الکترونیکی بوده که در یکسال اخیر بیش از 40 خدمت و سرویس این سازمان غیرحضوری گردیده است. از طرفی این سازمان در راستای توسعه پوشش بیمه ای خود طرح بیمه فراگیر خانواده ایرانی را عملیاتی نمود و اقشار فاقد پوشش از جمله دانشجویان، دختران و زنان خانه دار را تحت پوشش قرار می دهد.

مدیرکل تامین اجتماعی استان لرستان گفت: جهت روانسازی فرایند خدمات و جلب رضایتمندی هر چه بیشتر مخاطبین سازمان، در چندسال اخیر 7 واحد کارگزاری در شهرستان های خرم آباد ، بروجرد، دورود ، الیگودرز و کوهدشت ایجاد گردیده و خدمات قابل توجهی به مراجعین از این طریق عرضه شده است .

گودرزی خاطرنشان کرد: بیش از 19151 کارگاه فعال در استان لرستان تحت پوشش تامین اجتماعی قرار دارند و حق بیمه ، بیمه شدگان این واحدهای کارگاهی از طریق کارفرمایان آنان به تامبن اجتماعی پرداخت می شود.

وی افزود: ماهانه قریب به 13 میلیارد تومان صرف تعهدات کوتاه مدت و بیمه بیکاری به بیمه شدگان استان می شود که با احتساب پرداخت 422 میلیارد تومان حقوق به مستمری بگیران استان ، به طور متوسط تامین اجتماعی استان بیش از 435میلیارد تومان در ماه در حوزه تعهدات کوتاه مدت و بلند مدت هزینه می کند.

گودرزی با بیان اینکه کارفرمایان استان قریب به 680 میلیارد تومان به تامین اجتماعی بدهکارند تصریح کرد: سازمان تامین اجتماعی برای انجام به موقع و به هنگام تعهدات خود نیازمند دریافت مطالبات خود ازکارفرمایان و تأمین منابع موردنیاز برای ارائه خدمات به بیمه شدگان و مستمری بگیران است و لازم است تا این طیف از مخاطبین سازمان نسبت به پرداخت به موقع حق بیمه کارگران خود اقدام کنند.

مدیرکل تامین اجتماعی استان لرستان با اشاره به خدمات سازمان به اقشار آسیب پذیر سازمان گفت: بیش از 21 هزار کارگر ساختمانی ، 205 باربر ، 666 خادم مساجد نیز تحت پوشش تأمین اجتماعی استان هستند از خدمات این مجموعه بهره می برند.

 


نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield

lastnews

رئیس پلیس راه استان لرستان منصوب شد

1.4 تن مواد مخدر در لرستان کشف شد

ویدیو/14 مگاپروژه‌ کلیدی صنعت برق برای عبور ایمن از اوج بار تابستان 1405

تشکیل 185 پرونده تخلفاتی دام و طیور در لرستان

هتل‌های 5 ستاره از پرداخت عوارض پروانه معاف می‌شوند

کشف 12 میلیارد تومان داروی احتکاری در لرستان

احداث ساختمان شهرداری منطقه 3؛ گامی در جهت تحقق عدالت اجتماعی

افتتاح ساختمان شهرداری منطقه 3، تحقق دومین برنامه طرح عید تا عید

وصول مطالبات، شرط بقا در تابستان 1405

فراخوان زندگی، اهدای خون لرستانی‌ها برای بیماران تالاسمی مناطق سیل‌زده

کلاهبردار حرفه‌ای میلیاردی در خرم‌آباد دستگیر شد

تامین مرغ و برنج مورد نیاز بازار شب یلدا در لرستان

هوشمندسازی مدیریت شهری؛ محور رویداد «خرم‌آباد هوشمند» با تمرکز بر نقش نخبگان جوان

هوشمندسازی یک نیاز اساسی برای آینده مدیریت شهری

بازار شب یلدای لرستان زیر ذره بین ناظران دامپزشکی

9.5 میلیون مترمکعب به آب سد «ماربره» اضافه شد

خرم‌آباد دومین کارخانه آسفالت خود را افتتاح کرد / تاکید شورای شهر بر ارتقای کیفیت معابر+تصاویر

افتتاح دومین کارخانه آسفالت خرم‌آباد؛ تحولی راهبردی در بهسازی معابر شهری

افتتاح دومین کارخانه آسفالت خرم‌آباد پس از 35 سال؛ گامی راهبردی برای قطع وابستگی به پیمانکاران پرهزینه

ویدیو/ظرفیت نیروگاه‌های تجدیدپذیر در دولت چهاردهم، سه‌برابر کل ظرفیت ایجاد شده در دولت‌های گذشته است

شکایت باشگاه خیبر از داور بازی با استقلال

محکومیت 18 میلیارد تومانی برای عرضه خارج از شبکه گندم در لرستان

70 اثر جدید لرستان در راه ثبت در فهرست ملی

مقابله همه‌جانبه و قاطع پلیس با سرقت، تیراندازی و قاچاق کالا

اجرای طرح ملی گلریزان اجتماعی در لرستان

لرستان میزبان جشنواره بین‌المللی قصه‌گویی شد/ حضور 60 قصه‌گو در مرحله نهایی

مهر تأیید بنیاد ایران‌شناسی بر دانشنامه جامع لرستان

دو انتصاب شایسته در شرکت گاز استان لرستان

صورتحساب‌های غیرالکترونیکی (کاغذی) فاقد اعتبار مالیاتی خواهند شد

ایجاد دسترسی بیرانشهر به آزادراه خرم آباد-اراک

بهره‌برداری از 42 دیزل ژنراتور برای پایداری آب در لرستان

آغاز دومین پویش نذر خون «عید تا عید» در لرستان

برفروبی بیش از دو هزار و 700 کیلومتر باند در جاده‌های لرستان

راه ارتباطی 380 روستای برفگیر لرستان بازگشایی شد

الیگودرز به‌عنوان شهر ملی "چوقابافی" ثبت شد

راستی آزمایی بیش از یکهزار و 300 ترازوی سنجش در لرستان

خلاقیت معلم خرم آبادی (رستا کمالی) برای آموزش الفبای فارسی با فرهنگ و آداب محلی

رکورد پرواز باروری ابرها شکسته شد

مدیر مخابرات منطقه لرستان پژوهشگر برتر شد

317 کیلوگرم مواد مخدر در لرستان کشف شد

26 پله صعود و ایستادن در جایگاه پنجم کشوری

فعالیت 140 بانوی دهیار در لرستان

کاشت 5 هزار نهال بومی در پویش نهالکاری به مناسبت میلاد حضرت فاطمه زهرا(س)

برگزاری پویش درخت کاری به مناسبت روز مادر، در مجموعه بام خرم آباد +تصاویر

لرستان میزبان 11 رایزن بازرگانی؛ گام بلند استان برای جهش صادرات صنعتی و دارویی

انتصاب سرپرست جدید اداره روابط عمومی و امور رسانه حفاظت محیط زیست استان لرستان

تنها راه نجات برق، بهینه‌سازی و اصلاح قیمت‌هاست / بدون مشارکت مردم عبور از ناترازی ممکن نیست

آماده‌باش 370 راهدار با ورود سامانه بارشی به لرستان

اتصال همه مدارس کشور به فیبر نوری تا پایان دولت چهاردهم»/ پیش شماره تلفن مدارس کل کشور به 5012 تغییر می کند

رئیس پلیس جدید راهنمایی‌ورانندگی لرستان معرفی شد